va rog sa-mi dati un sfat.

va rog sa-mi dati un sfat. | Autor: bujdosoana

Link direct la acest mesaj

buna ziua.sunt o mamik disperata.baietelu meu de 3 ani face des rosu an gat si raceste.akm o sapt a facut si puroi.lam tratat cu antibiotic.dar galma tot se simte.zice dr k puroi nu mai are.dar galma?la ce dr sa merg mai bun.dar nu la spitalu bega k mam lamurit de ei.va rog sami recomandati voi.am auzit de dr.malai.ce ziceti?sunt din timisoara.va multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natalia_nica spune:

Mergi maine dupa ora 15 la Policlinica Louis Turcanu, la d. dr. Timisan (ORL) cu trimitere de la dr de familie. Mie mi-a inspirat incredere dupa ce am umblat pe la 5 orl-isti. Ea e destul de draguta, in schimb asistenta e cam satyula de viata, dar nu trebuie s-o iei in seama pe asistenta. Vezi ce zice doctorita Timisan. La spitalul Bega am fost o singura data si nu mai merg in veci. Parca e din epoca pietrei acolo, nu se compara cu Louis Turcanu ( cu spitalul, ca policlinica nu e nici aici cine stie ce frumusete). Maine dimineata este tot aici dr. Smoc Boris, despre care am aflat de la doua persoane ca e f bun, poti incerca si la el. O singura chestie: iti trebuie rabdare, caci e lume multa...
Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

cand i-ai dat antibiotic ai facut exudat si ai vazut antibiograma? din cate povestesti tu, e posibil ca baietelul tau sa aibe un microb in gat, si de acolo face des rosu/ puroi in gat. fa exudat, da antibioticul recomandat de antibiograma. apoi repeta exudatul pana vezi ca e gatul curat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

"galma" e ganglionul de la gat? el poate ramane umflat un timp dupa viroze.

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput