Din nou,Giardia

Din nou,Giardia | Autor: lemia50

Link direct la acest mesaj

Apelez la experienta voastra,fetelor,dar as ruga in special pe XIO si alte fete cu studii de specialitate sa-mi raspunda.Cum se face de fapt tratamentul pentru giardia?La analize,copilului i-a iesit numai antigen giardia din singe,iar la coproparazitologic nimic(nici alt fel de viermi).Doctora a spus sa-i dau 8 zile cite 1 ml de Gyardinofit.Pe forum am citit ca aceste produse naturiste distrug foarte greu sau deloc giardia.Zentelul(sirop)- de la farmacie a spus ca se da doza unica,iar pe forum am citit ca se dau si cite cinci zile consecutiv sau doua doze la interval de 7 zile.Cum se procedeaza de fapt ca sa fie efect cit de cit garantat? Multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Nu stiu sa-ti raspund, insa te rog sa-mi spui unde i-ai facut analiza antigen giardia din sange?
Multa sanatate!

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lemia50 spune:

La Biolumimedica,Calea Serban voda nr.232,tel.0213360126

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Lemia, Ana nu a putut accepta Giradinophyt, desi am auzit ca e bun. In schimb a scapat printr-o schema homeopata, data de medicul homeopat: O zi Lamblia ch 9 (dr recomandase Ch 15 sau 30 dar nu am gasit), o zi Cina ch 15, cate 10 bilute. Unele se luau dimineata si unele seara, nu mai retin care, parca Lamblia seara. Culmea e ca la noi a functionat si intr-o luna a scapat, i-am facut tot antigen elisa pentru giardia, dar din fecale si a iesit negativ. Schema ne-o daduse pt 6 luni, dar nu i-am mai dat daca a iesit negativ rezultatul si nici nu a mai recidivat, avem cam 6 luni de atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Si eu am luat tot Gyardinophit, dar din cate imi amintesc am luat mai mult de o saptamana.
Uite aici :
http://magazin.remediu.ro/produs/2291-GYARDINOPHYT.html

***Fur is for petting**

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns barosanu1974 spune:

AVETI MARE GRIJA, LABORATORUL BIOLUMIMEDICA DA REZULTATE FALS POZITIVE. IN CAZUL IN CARE ATI PRIMIT REZULTATUL LA ANALIZE CA FIIND POZITIV, AVETI EXTREM DE MARE GRIJA. MERGETI SI TESTATI-VA DIN NOU LA ALT LABORATOR.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lemia50 spune:

Sper ca ai dovezi palpabile ca sa faci asa o afirmatie.Si mie mi-a spus asta o doctora de la alta clinica(mare si cautata) unde mi s-au ratacit probele de citeva ori.Cel putin la Biolumi am primit si rezultate negative dupa tratament,fara ca sa stie ca am facut tratament.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

Lemia si eu le-am facut de curand copiilor coproparazitologic la Biolumimedica.
Le-au iesit oxiuri, iar dr pediatra mi-a spus sa repet si in alta parte ca la acel laborator cam tuturor copiilor le ies oxiuri la analize.
Eu o sa le repet si la alt laborator ca sa fiu sigura de rezultat.

Mergi la inceput