Febra

Febra | Autor: dana820

Link direct la acest mesaj

Buna dimineata mamici. Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat. Baietelul meu de 11 luni are de ieri febra incontinuu. Are sus gingia foarte umflata, sunt doi dinti care nu reusesc sa sparga.De ieri dimineata are 38-39. I-am dat nurofen si paracetamol supozitor dar cum trece efectul iar apare febra.E bine sa-i dau si medicamente asa incontinuu?Si ce as putea sa-i mai fac? In rest el e vioi si mananca la fel ca inainte.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Consulta un medic. Chiar daca par a fi doar simptomele eruptiei dentare, este riscant sa ii dai medicamente fara prescriptie.

Multa sanatate!

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

din cate stiu eu de la eruptiile dentare nu face bebe febra peste 38. du-l la dr sa ii vada gatul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Putin probabil sa faca febra atat de mare de la dinti. Mai degraba o viroza, ceva. Da, e ok sa-i dai antitermice, sa-i scada febra. Ai putea sa-i pui si sosetele inmuiata in apa calduta. Al meu cel mic a facut cateva reprize de viroze cu febra chiar peste 39, care au trecut in maxim 3 zile de febra. Tu-l cunosti pe pitic si stii la ce sa te astepti, deci stii daca-i cazul sa mergi la doctor sau poti astepta pana luni. Depinde si de starea lui generala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana820 spune:

Multumesc pentru raspunsuri. Ieri am fost la pediatra si intradevar are o mica viroza in gat. Febra vine si de acolo si de la dintisori. Daca nu trece in trei zile cu nurofen si supozitoare pentru febra trecem pe antibiotic.

Mergi la inceput