Timpanograma copii, Bucuresti
Buna ziua,
O data cu intrarea in colectivitate, unul dintre baieteii mei s-a ales cu mastoidita (o complicatie a otitei). Nici acum nu ne-am revenit, mai avem ceva de tras... cand ne vom fi vindecat complet, dr ne sfatuieste sa-i facem o Timpanograma, un test de auz, care va releva, printre altele si prezenta sau absenta lichidului din spatele urechii.
Stiti unde pot face Timpanograma in Bucuresti? Baietelul meu are 1 an si 7 luni. Ma intereseaza recomandarile voastre, ale celor care ati facut asa ceva, nu un nume in sine, nume am gasit si eu destule pe net, imi poate si dr ORL-ist recomanda pe cineva, insa vreau si de la voi o parere, caci pana acum niciodata nu m-ati dezamagit.
Multumesc!
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
Ar trebui sa intre sa scrie mami de Sebicu, Mexxa, ei au umblat foarte mult la doctori
aici era subiectul.
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
ralucutza77 spune:
Noi am facut la Medicover, banuiesc ca tot de aceeasi investigatie este vorba, doar ca dr de acolo ii zicea "test de impedanta". La fel, dupa o serie repetata de otite, am observat ca fetita auzea ceva mai slab. Doctorul i-a facut testul de care zic si a constatat ca ramasese la una din urechi lichid in spatele timpanului (otita seroasa a fost diagnosticul). Am facut ceva aerosoli, apoi am tot repetat testul asta in fiecare saptamana. La noi lichidul s-a retras complet in vreo 3 saptamani. Daca vrei iti spun si numele ORL-istului, desi cred ca toti ORl-istii de acolo au acces la aparatura.Poze:
http://family.webshots.com/album/573283926iNZLUl
http://picasaweb.google.com/grigore.raluca/InVacanta2#
luminita2008 spune:
multumesc, Daria. n-am apucat sa citesc tot, asa m-am intristat si ingrozit... of.
ralucutza, da, este vorba de acelasi test. te rog mult spune-mi si numele ORL-istului, daca ti s-a parut ok, daca nu aici, poti pe PM. adica nu doar aparatura in sine ma intereseaza, ci si persoana, caci banuiesc ca tot medicul care realizeaza timpanograma, interpreteaza si rezultatele, nu?
mai spune-mi te rog, ati luat antibiotic in perioada de 3 saptamani pana s-a retras lichidul? sau pur si simplu a trecut de la sine?
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
Adriana mica spune:
Lumintita, iti recoman Clinica Urechii - dr. Adrian Tudor.
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...
toanca spune:
Si noi am facut "test de impedanta" la recomandarea medicului Agache Armand de la Medlife.
Noi am facut testul undeva langa Brancoveanu (e o clinica specializata in impedancemetrie).
Si noi am fost diagnosticati cu otita serica, dar cu antibiotic, aerolosi si raze zilnice la ureche, serul s-a retras...
Iti doresc multa sanatate ca stiu ce greu e.
Matei al meu, din cauza colctivitatii, a facut pana acum 8 otite, dintre care una grava (cea serica)
luminita2008 spune:
adriana, multumesc. am citit si eu despre Clinica Urechii, pare frumos ce prezinta ei acolo pe site. chiar ma bucur ca are cineva referinte.
toanca, e greu da... 8 otite?? Doamne, pai daca mie mi se pare greu, tie cum ti-o fi?? nici nu vreau sa ma gandesc... noi am fost pe antibiotic 14 zile, 7 IV si 7 pe cale orala. acum e posibil sa reluam, nici nu stiu, din 3 in 3 zile face febra, cedeaza sub antitermic, apoi iar apare... e in continuare rosu in urechi... sanatate multa si voua!
pe dr Agache, la care Medlife il gasesc?
ralucutza77 spune:
George Lungu se il cheama pe ORL-ist si e la Medicover Victoriei (posibil sa consulte si in celelalte clinici Medicover, dar noi acolo am fost). Nu, nu a luat antibiotic fata, a facut 7 zile aerosoli, am revenit la control, dr a vazut ca testul a iesit un pic mai bine si ne-a zis doar sa mai revenim la control, fara alt tratament. Si, cum spuneam, lichidul s-a retras de tot in vreo 3 saptamani. Dar fata mea nu avea nici febra si nici dureri. Doar auzea ceva mai prost. Problema cu lichidul a aparut dupa vreo 3 otite acute, facute in interval foarte scurt (deh, gradinita!). Multa sanatate!Poze:
http://family.webshots.com/album/573283926iNZLUl
http://picasaweb.google.com/grigore.raluca/InVacanta2#
luminita2008 spune:
ralucutza, multumesc tare mult! si noua tot din colectivitate ni se trage...
sanatate multa si voua!