Flylady

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns FlyLady74 spune:

AdiS, noi suntem 4 si se aduna rufe. Dar si eu ziceam ca nu spal chiar zilnic, las sa se adune o masina de rufe de un anumit fel ca sa le bag la spalat, o masina nu prea plina, recunosc . La sfarsitul saptamanii schimbam lenjeria de pat si prosoapele, asa ca o masina e deja plina cu ocazia asta
Eu am un Indesit WIXL 125 si sunt foarte multumita, dar cred ca sunt si alte marci mai bune.

Androix, cu incaltatul sunt si eu in dubii. Cand ajung acasa, uneori, imi arunc si hainele de pe mine, ce sa mai zic de papuci, mai ales cu siret. Dar la noi in casa toata lumea are slapi care ma enerveaza groaznic cu tarsaitul lor. Asa ca m-am gandit ca, pentru casa, sa imi iau si mie, si la copii, un fel de balerini, espadrile, asa ceva, usori, comozi si practici. Si frumosi
Cred ca sfatul cu incaltatul cu papuci cu siret se refera mai ales la doamnele casnice, care au tendinta sa umble neglijente prin casa, ca "cine le vede". E o chestie psihologica.
Si eu era sa cad in pacatul asta, sa iau prin casa haine mai lalai. Cand am trecut la "declutter" dulapul de haine, am aruncat tot ce arata lalai, mai carpit sau scamosat si mi-am luat un trening nou si sexi (trei sfert), tricouri noi, si mai urmeaza, incet-incet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FlyLady74 spune:

Mie mi-e tare greu si nu reusesc deloc sa pun in practica organizarea meniului si a listei de cumparaturi. Merge o saptamana, in care mi se pare ca totul e mult mai bine, apoi 2 imi dau programul peste cap iarasi.
Poate in vacanta sa imi pun la punct organizarea bucatariei, meniu pe saptamani cu lista de cumparaturi aferenta.

Mergi la inceput