Flylady

Flylady | Autor: UnPacatos

Link direct la acest mesaj

Nevasta-mea vrea sa stie musai-neaparat daca sunt doamne/ domni inscrisi pe Flylady pe DC.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

ce e flylady?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns UnPacatos spune:

E o chestie faina de curatenie si organizare, cu pasi mici si fara stres :)
Nu stiu daca am voie sa dau adresa siteului, sa nu fie considerat reclama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

nici eu n-am auzit de asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

stii bine ca sunt doar tu ai mai deschis un subiect despre cat de tare tre' sa dezinfectam casa, iar la acel subiect s-a discutat si despre flylady

http://tabloute.blogspot.com/
Bucurie!

Mergi la inceput

Mai stiu eu? Oi cauta.

Cine e flybaby rog sa-mi dea un pm, daca deranjeaza asa mult subiectul.

Edit: Mersi, am cautat: Pentru ca serverul este aglomerat, cautarea nu functioneaza intre orele 10.00 - 16.00.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144646

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

multumesc

am gasit doua fete, dar speram sa gasesc mai multi din romanica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Draga UnPacatos, tu stii de ce noi,cu spitalele noastre de mizerie,totusi nu suntem pe primul loc la "Infectii intraspitalicesti",adica acelea care fac ravagii in spitalele occidentale?
Pt. ca nu exageram cu dezinfectantele...pe motive de saracie!
Bacteriile sunt fiinte care se adapteaza uneori mai bine ca oamenii si putem sa le combatem cu inversunare dar...ele se adapteaza inainte ca noi sa fim pregatiti sa ne aparam!
Ceeace am spus este o recomandare f. serioasa si mi-a fost transmisa de la o profesoara de Pediatrie din Facultate:cu cat exageram in protejarea copiilor impotriva infectiilor si infofolim copilul ca sa nu raceasca,cu atat ne sensibilizam mai mult copilul!
Ulterior mi-am dat seama ca aceste recomandari sunt general valabile!

Edit.Cand mai folosesti denumirea "Romanica",te-as ruga sa fii mai atent!

Mergi la inceput

b.nica esti

Nu am inteles legatura intre Flylady si postarea ta

Nu am nici cea mai mica intentie sa fiu atent la atentionarile tale; e problema ta daca nu-ti plac termeni ca "Romanica", "Baselu" etc. Cand vom avea din nou o tara cum a fost candva, redevin nationalistul care eram in urma cu ceva ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui b.nica

Draga UnPacatos, tu stii de ce noi,cu spitalele noastre de mizerie,totusi nu suntem pe primul loc la "Infectii intraspitalicesti",adica acelea care fac ravagii in spitalele occidentale?

Tu iti imaginezi ca Romania sta mai bine la capitolul infectii intraspitalicesti decat tarile civilizate? Nici nu stiu daca sa rad sau sa plang . Faptul ca in Romania mor pacienti de infectii contractate in spital si cazurile se musamalizeaza, faptul ca in Romania nu se fac testari si evaluari cu privire la incidenta si gravitatea infectiilor din spitale, nu inseamna ca ele nu exista. La spitalul la care lucrez eu testam FIECARE pacient pentru MRSA din nas, sub brat si zona inghinala la internare. Fiecare rana este testata si se fac culturi ca sa vada ce infectie este, nu doar cele care nu raspund la antibioticele cu spectru larg. Evident ca daca compari statistica spitalului unde lucrez eu cu statistica unui spital romanesc unde se face cate o testare din an in pasti iar daca cineva moare de vreo infectie se prefac ca e altceva ca sa nu afle presa , o sa crezi ca spitalul la care lucrez eu e dezastru la infection control. Asta e ca si vorba aia: cine nu munceste, nu greseste.

Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation

Mergi la inceput