Prietene la bine si la greu -11

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

apoi daca tot a trecut de miezul noptii sa fac urarile zilei de 8

mami floricik
sa fii sanatoasa si iubita, sa traiesti fericita alaturi de cei dragi!!!

Renus de mami Raluci si bunica de Raluci

Matei de mami Ralu

Laura de mami Padi

va spun si nb si we placut tuturor

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

Lumi, Eva e ok, toata ziua ar rade si s-ar juca, bineinteles ....cu mine ,cu jucariile doar dimineata..... dar cand iesim afara, fie doarme, fie isi ia o mutra serioasa
vre sa stea in fundulet, dar nu poate singura, sta cu capul in jos daca nu o tin sprijinita.... daca o pun pe burta, baga fata in patura si incearca sa 'are"
spre deosebire de dragos, ea nu si-a descoperit picioarele... se multumeste cu suptul degetelor, care niciodata nu e doar unul, baga 2 sau chiar 3 deodata in gura si pana in gat de isi provoaca singura greata....e bulimica de pe acum
pana acum nu a vomitat si nici scaune nasoale nu a facut.... cred ca e ca pisicuta la capitolul D, si la scoala o sa mearga cu bibe in ghiozdan (ei o sa-i dea decat cornul, vine ea cu laptele)

Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Venim si noi la ceas de seara cu cinstea de rigoare si cu multi ptr. mamici si fulgusori care ne-au felcitat. Am de recuperat ceva din urma, dar din cauza ca am un baietel plangacios si sacait nu mai am timp de nimic. Aici la noi de 4 zile ploua aproape in continu, m-am saturat si abia astept sa iasa soarele, ca vremea asta ma demoralizeaza.

Va din nou si incerc sa recuperez din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

La multi ani,Floricik!!!!

Iti doresc multa sanatate si fericire!

La multi ani si fulgusorilor:Renus,Matei si Laura!

Gabitza,ma bucur ca Eva e bine,sper sa-si revina si Dragos cat mai repede! Annabelle se joaca cu picioarele,dar nu reuseste sa si le bage in gura-probabil din motiv de bulane prea grase!
Sper sa nu treci cu ea(ei) prin ce am trecut noi cu diversificarea

Doris,multumim de cinste! Pupam baiatul mare!

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise

`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Salutare!

Bine v-am gasit in casa noua si va multumesc celor care m-au anuntat unde va gasesc.
Ne-am intors si noi miercuri seara din Romania. Am avut o perioada incarcata iar David a facut fata cu brio: vizite peste vizite, un botez foarte frumos( la care David a socializat cu toata lumea si a fost tot timpul treaz)si nunta la care am fost nasi. Puiul meu a fost tare cumintel si prietenos. In perioada in care am stat in tara, cand el avea 5 luni si jumatate, am inceput si noi diversificarea. Nu se mai satura doar cu laptele matern. Ii dau borcanase de la Hipp si le accepta foarte bine.
Acum de cand ne-am intors avem o problema...s-a invatat in brate(rezultatul rasfatului din tara). Maraie intruna si sta cu manutele intinse...nu mai pot face nimic. Sper sa reusesc sa il dezvat.
Ne-am bucurat tare ca am revenit acasa....dar am lasat in urma bunicii cu inima franta. Sunt terminati dragii de ei. In familia mea el este primul nepot.

Voi incerca sa recuperez ce am pierdut si revin cu pozici.

Pup toate fetele mele dragi.

------------------------
Dana, mami fericita de David ( 2 noiembrie 2009)

Albume foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Si eu care credeam ca ma apropii..dar mai am 13 pagini, trimit acum sa nu adorm.
Da, foarte greu reusesc sa va prind din urma, de obicei incerc seara sa recuperez dar cand sa ma apropii adorm.. .
si cand sa scriu si eu ceva deja sunt expirata

Noi mai facem 2 intepaturi in plus la 6 luni:( pe langa vaccinul initial, trebuie sa mergem si la control, abia astept
sa vad cum privesc diversificarea cei de aici .
Dominic a inceput gradinita si isi dorea foarte tare la copii, dar acum nu prea mai e deloc incantat pentru ca nu
e si mami cu tati acolo, si spune ca e suparat la gradinita :(

Ia spune tu draga Mitzi de unde stii? Multumim de informatii de la oftalmo, ma bucur ca e ok pisoiasul scump.
He he , ce smecher e puiul

Ralu-Sebi - ce serios e Matei

Gabitza- multa sanatate lui Dragos!

Diana - foarte frumoasa rochita.

Raluci - distractie placuta in weekend!

Alexa- felicitari pentru vestile bune !

Michelle cu Tudor Mateo 18.11.2009 si MARIO DOMINIC 15.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

S-a gandit Ema sa-mi faca un cadou de ziua mea si s-a trezit la 5 jumate. Inca nu a luat-o somnul...are sedinta cu personajele de pe aparatori

Vroiam sa va multumesc pt urari.
Is buna de cinste, ca doar o data face omu' 30 de ani.

Deeeci , avem di tati:

Astept sa va treziti

Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009

www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coquelicot spune:

Rise and shine everyone

Iesitele la marea ieseala, mai, da' frumoase si aspectuoase mai sunteti.
Am si eu 3 versioare acolo, toate inalte si frumoase, cred ca e un pattern iesean, numa' femei una si una.

Floricik ehhei, 30 de ani zici? Hai ca entertainuiesc eu daca tot te-ai trezit. daca vrei, iti spun impresii despre femeia trecuta(nu demult!)de 30 de ani.Hai ca vad ca nu s-a trezit inca nimeni.
Dozz eu am renuntat la lapte dulce pentru ca Mateiutzul meu facea scaune spanacoase. . Nu a avut colici, doar diaree. De atunci n-am mai baut lapte dulce deloc. N-am incercat cu soia, cica si aia poate fi alergena...
Foarte interesanta teoria cu 2 steps forward one step back. parca se aplica si la noi, din ce observ.
Subscriu la ceea ce a spus Lumi, tare faine sunt postarile tale, sunt cu ochii pe tine, doar impartiti aceeasi zi de nastere tu si Capisonelul, n-am uitat.

Mitzi ce tare ai fost cu 'ghindocul'- n-am mai auzit demult cuvantul asta. mi-ai activat amintirile din copilarie.

Trimit un fornetti (bleah) si ma bag la recuperat merdenele.

mami de MATEI -TUDOR (10.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

buna dimineata

Floricik sa ne traiesti, ia platorulie de aici ca mi-e o foame de nu mai ramane nimik la fete

La multi ani fulgusorilor, si multumim de urari, Renus va pupa si va trimite o tava de tiramisu si un platou cu de toate pt de dimineata ca doar odata face omu 6 luni dau eu si cafeaua si apa si frapucinele in dimineata asta, nu va suparati
Renus a tras-o azi noapte, 2 ore cu ochii bulbucati scremut si plans, niciodata nu am patit asta, kk abea acum de dimineata, sper sa fie ok in deplasare

am fugit, va pupilim

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coquelicot spune:

Lumi- eu eram una d-aia cu TV-ul dechis pe realitatea non-stop.Am renuntat cu foarte mare usurinta....Foarte rar mai deschid Tvul ca sa doarma Capisonelul in brate mai mult timp, in rest habar n-am.Imi mai spune seniorul cum vuiesc canalele cu micsorarea pensiilor si salariilor...
In rest, ne punem muzica.

Oare d-asta se uita derutata Anabelle?

Raluci, multam pentru spicuirile din carte. Eu o sa dezvolt o obsesie cu limbajul.Am auzit-o pe sora-mea spunandu-i lui Matei 'nu e voie sa punem mana pe asta' si am sarit la gatul ei.
E complicat...
Hai sa ne traiasca puiul si strabunica DJ-ului.Drum bun sa aveti si sa ne relatezi la cald cum FU la Craiova.

mami de MATEI -TUDOR (10.11.2009)

Mergi la inceput