Prietene la bine si la greu -11
Raspunsuri - Pagina 7
strumfy_12 spune:
Am pus si noi pozele de ieseala
Va pe toate si fug sa-mi balacesc copilul
Mami fericita de strumfita
na_bo spune:
am pus cateva poze cu rochita noua si de la 1 mai
va parasesc din motive de mers la nani
o noapte linistita
Natalia, fericita de Amalia Maria!!!
ralu_seby spune:
Na_bo ce fetita mare ai, o "glasuna". Vazut si rochita, mi-a sarit in ochi ce bine aratati duamna
Am bagat un ochi si la pozicili de la Strumfy, aceleasi concluzii
Fetele, voi culcati copii cu geamul deschis, crapat, oscilobatat peste noapte? Nu de alta, dar la Matei in camera sunt 26 grade, eu il culc fara sa-l mai invelesc.
pozici botez 07.02.2010
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)
raluci_b spune:
mama ce aglomeratie pe aici ma duc sa transpir nitelus, ne vedem tocmai luni
vedeti cat scrieti
urez in avans La muti ani fulgilor dragi ce urmeaza sa se serbeze inclusiv al meu, si la multi ani Floricioi sa fii fericita iubita sanatoasa
hai ca poate intru maine de pe telefon sa va dau macar de-o bere ca apoi zicezi ca-s chitra
Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu
Lumi_Richard spune:
Buna seara,fete dragi!
Am fost si noi la intalnire si am facut cunostinta cu Ramonika,Ionela si Ancutza,si fulgusorii lor frumosi.Cu Lalu si Strumfy(inclusiv Andruta si Ari) suntem prietene vechi. M-am simtit super,dar,din pacate,noi nu am putut sta prea mult,pt ca aveam programare la doctor. Sper din tot sufletul sa ne mai vedem curand,fetelor!
Va multumim la toate pt urari,astazi am avut o zi superba:pe langa faptul ca ne-am intalnit cu fetele si fulgusorii,Annabelle a fost foarte bine dispusa astazi,ne-am jucat mult si m-am amuzat copios pe seama ei - e bestiala cand incearca sa ajunga la o jucarie,si de fapt ea da cu spatele si mai mult se indeparteaza. Atunci sta pe ganduri,se intoarce inapoi pe spate,se uita in jur,se intoarce pe burta si o ia din nou,ca racul.
Am inceput sa ma relaxez deja in privinta diversificarii,si dr a spus ca pauza e cea mai buna solutie,chiar mi-a recomandat sa stam fara alte incercari vreo saptamana-doua.
Gata,am vb destul despre noi,acum ma duc sa citesc di urma,sa iau si eu ceva notite!
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi
krelia spune:
Bonsoir fete!
Azi spun pas la placinte, nu ma mai tin puterile....nu-mi mai ajunge timpul nici pentru a deschide calcu', daramite pentru a ma conecta la DC....nu stiu unde gresesc si de ce nu-mi mai iese...
Pana una alta, Rares a fost azi mai ok, a mancat piure de fructe dimineata si putin piure de legume la pranz. Putina maraiala combinata cu niscaiva somnel....pana acum, seara a fost ok. Daca si maine papa masa a 2a, tind sa cred ca reintra in normal.
Va multumesc ca v-ati gandit la noi.
Va transmit cu tare mult drag ganduri bune si din partea noastra. Nu stiu daca voi intra in w'e....ca mi-e casa plina de praf si dezordine asa, pe ici pe colo, rufe de calcat si oglinzi pline de manutele lui Albastrel...asa ca "smotru woman" scrie pe mine astea 2 zile....si daca ne mai ramane timp si de o mica iesire la aer....ehe, ce bine ar fi....
Am reusit sa vad si eu poze cu Iasul nostru drag si super-fotomodel si mi-am zambit in barbie cu mandrie (ca tare frumos va shade acolo, printre carucioare )
Inca mai sper sa ma pun la zi cu info. Pana atunci, va pupez pe toate, sunt alaturi de bucuriile si tristetile voastre, de sarbatoritii lunii si de toate premierele ce se vor intampla de-acum incolo.
Din categoria "cra-cra", Rares si-a descoperit labutele de la picioruse si se prinde de zor cu manutele de ele. Probabil cat de curand urmeaza faza 2, bagatul lor in gurita
Pup all si NB
Dozz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ralu_seby Fetele, voi culcati copii cu geamul deschis, crapat, oscilobatat peste noapte? Nu de alta, dar la Matei in camera sunt 26 grade, eu il culc fara sa-l mai invelesc. |
Eu las geamul oscilobatat doar pana ma culc si eu, adica max 2 ore dupa ce a adormit copilita. Am inceput sa fac asa saptamana asta, cand am vazut ca erau 24-25 de grade in camera seara. Am observat ca e ok, nu s-a intamplat nimic rau deocamdata, iar mucii i-au trecut regulamentar (au tinut si la noi standard, adica 2 saptamani ).
laurairina13 spune:
Vazut iar pozici frumoase, comentat pe alocuri
Ralu buna intrebarea ta cu dormitu cu geamul deschis in camera bebelui, la noi inca e racoare peste noapte, dar ma gandesc pe la vara cand va fi cald, putem dormi cu geamul deschis, sau macar rabatat putin????
Moldovencili, frumoase toate, pruncii asemenea, pozici faine! Sa o tineti tot asa fetelor! Da pe Dymomo nu am vazut-o, nu a reusit sa vina la intalneala??
Kreliutz pupici si spor la wee smotruit
Din categoria 'sa ma mai plang, ca nu m-am plans destul' am googleuit,( dupa ce in prealabil am vazut la Dr G pe Discovery la un cadavru pete cum am io pe manuse) ca ar fi psoriazis...Si apoi ce mi-a fost dat sa vaz ochilor....brrrrrrrrrrrrrrrrr....deja am enspe mii de scenarii..
Luni tre musai sa ajung la un dermato ca deja imi tataie curu de frica, cica s-ar face pe fond nervos..Na ca mi-am dat tema de stres...
Am fugit si io la nanel , ne vedem maine!
Good night fulgurosime wherever you are!
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
rechinas in pozici
laurairina13 spune:
Dozz si la noi tot 2 saptamani au tinut mucosii
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
rechinas in pozici
Dozz spune:
Salut!
Seara asta servesc si eu 5 minutele de bancuta, am adus iaurt cu miere pt toata lumea. Va inghesuiti? mie imi place la nebunie combinatia
Si eu o sa fiu mai putin prezenta in we ca am o lista lunga rau de tot cu ce tb sa fac! Ma bucur, Lumi, ca esti mai relaxata, se si simte din tonul mesajelor tale. Sper sa treaca la stari de spirit mai pozitive si celelale fete, Lavi, Stephy, RamoC.
Na_bo, am aruncat un ochi pe poze, e dulce Ama, dar si tu ce silueta ai!
Am inceput sa citesc din "Cand apare copilul", dar nu mi-a placut cum e structurata, asa ca am renuntat deocamdata. A citit-o vreuna din voi? Acum am trecut la "Totul se intampla inainte de 6 ani", sa vad daca imi place. Dupa cum se poate constata, am luat cu asalt documentele de pe mail-ul comun, ca prea m-a ros curiozitatea atata timp, in perioada in care stateam cumintica "in umbra"