Prietene la bine si la greu -11

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

din aceeasi carte

"sa povestim ceea ce se intampla in anumite momente:
- te-ai suparat ca te-am lasat singur in patutul tau, fara macar sa te anunt?
- te pun acum in scaunel si te trag mai aproape de masa ca sa poti sta si tu cu noi

sunt mici mesaje care il ajuta pe micut sa se orienteze in mediul in care traieste. il ajuta sa aiba control asupra a ceea ce se intampla in jurul sau, daruindu-i pretioasa senzatie ca participa si el la ceea ce i se intampla."

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

heloooo

gasiti poze de la intalneala la semnatura...a fost SUPER, eu m-am simtit in largul meu , parca le-as cunoaste pe fete de-o viata...inca odata La multi ani Lalu

revin si eu cu o placintica mai tarziu
pupici la toata lumea

_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Bueiiii, iesencelor, da ce mancati voi nene de sunteti toate asa frumoase si slabanoage? Ca io imi iau jucariile si plec
Mi-au placut pozele si sunt suuper!

Pup!

pozici botez 07.02.2010

poponitzu' meu Matei-Andrei

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro
gasiti poze de la intalneala la semnatura...a fost SUPER, eu m-am simtit in largul meu , parca le-as cunoaste pe fete de-o viata...inca odata La multi ani Lalu

_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Sa va fie de bine ieseala. Numai fete frumoase.

Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009

www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:

heloooo

revin si eu cu o placintica mai tarziu
pupici la toata lumea

vazut poze placut poze comentat poze

bravo feteles, azi la bucuresti maine la iasi poimaine in toata tara, nu romeaza dar ar merge

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Citat:

heloooo

ce mistooo

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

sarbatoritilor de azi!!!

La Multi Ani Lalu! sa fii sanatoasa si fericita alaturi de puiutza ta!

Lidia - pun pe jos o patura mai grosutza si peste ea paturica lui Iulian, ca nu am covor, daca aveam era bun si ala, dar am doar parchet . Si il pun pe jos si ca sa nu cada si ca sa stea pe ceva mai tare; de cand e la sol a reinceput intoarcerile de pe spate pe burta. Pe moale nu merge asa usor. Ma bucur ca te simti mai bine cu gatul

Ancutza - banuiesc ca ti-au raspuns fetele deja, normal ca poti s-o pui la san oricat, oricand. Mie mi se pare ca e devreme pt apa, mai bine lapte, apa or sa bea dupa ce incep sa manance serios solide.

Alinus - asa e cu ingrasarea cu forta ai dreptate.

Apropos de TV - mie mi se pare ca a pune copilul la TV la 6 luni e aiurea rau. Nu zic de cineva anume, ma refer in general la curentul asta de isterie media cu filme si programe pentru copii sa le pui si sa-i astenizezi inca dinainte de a se naste . Parerea mea PAM-PAM

RamonaC, Lumi, Lavinia, Dankutza, Shtephy, Ralu_seby, Floricik - toate gandurile bune pentru voi si sper sa depasiti momentele mai grele cu care va confruntati zilele astea

Simina - la prima intrebare de acord cu tine, merge si sita de plastic pentru pus la strecurat branza (tifonul este f bun cand ai cantitate mai mare de branza pt ca ii permite sa se scurga mai repede decat o face o sita de plastic), dar la celelalte 2 intrebari legate de biscuitii "populari" si produsele BPA free... no comment.

Lumi - f tare pisicutza cum merge ea cu spatele

nu va spun de la ce ora scriu mesajul asta si acuma am ajuns sa beau si eu o frapucina de la Andre

Lavinia - te rog frumos sa editezi primul mesaj, cel cu lista si sa repari linkul catre capitolul 10 (acum linkul duce tot catre capitolul 11)
Si sa stii ca nu suntem mai rau decat grecii, ai sa razi, dar ei chiar sunt la fundul sacului complet (informatie la cald direct din Grecia)

Lylyana - nu stiu daca de la caisa sau de la supa dar pe langa fibrele din pampers, era si putina 'substanta' mai moale, spre diareica, dar nu problematic. Am terminat cu caisa pt moment, am ramas la mar si leguma la pranz.
Eu cred ca Alex stie f bine de ce nu vrea supa . Il pup eu tare pe el!

RamonaC - nu te dau in fara plata, dar 25% din salariu tot iti tai daca nu-ti bagi mintile in capul ala de mama soricelului.

na, trimit ca ma duc afara 1 ora cu pitix sa luam ceva aer. revin pe seara sper.

imi pare si mie rau, cum ziceati acum o vreme mai multe dintre voi, dar nu mai reusesc sa raspund la tot-tot, insa stiu ca ma veti ierta pentru asta si stiti ca ma gandesc mereu la voi toate

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Va salutam la ceas de seara, in principal s-o imbratisam pe Stephy . Draga noastra, stii ca nu te putem ajuta, probabil esti foarte obosita si incercata de atata durere, nici nu-mi pot imagina cat te doare, dar stii ca toate trec. Te iubim si asa posomorata, sa stii. Alinush Zic si eu sa stai linistita, doar stii ca au ritmul lor. Poate va vorba inainte de altii sau va face ceva ce altii nu fac. Nu-i spune "repetent". Dozz Wrong, cate una pe zi! Da' nu le scriu decat atunci cand mi se umple paharul si astept sa aud de la voi ca "las' ca nu-i asa" si sa vina Diana sa-mi spuna si ea ca nu e asa . O vreti pe aia de azi? Nu cred. Ralu Felicitari pentru vizita la stolatolog! mi-e dor si mie de stolatologul meu, dar despre asta chiar nu pot scrie, ca daca intelege tati cumva? Dankutza Inca putina rabdare. Iesencelor si fulgulime de iesence Sunteti frumoase / frumosi, bravo pentru intalnire, bagati bis-uri ca va sta bine. Noi am papat 150 de pure, cartofi, morcovi, fulgi de orez si inca 50 de lapte ( Diana ) fara sa murdarim nimic, ca ne-a cusut mami pelerina din fas (adica a taiat o punga in 2), acum a bagat si un mar copt, care a fost tare yami si ne indreptam incet incet catre sala de sport, ca pitix rade in hohote la oglinzi si la oamenii care fac diferite chestii, in timp ce mami in loc sa-si miste fundu' mare pandeste eventuale pericole si ne tot muta dintr-un colt in altul. Sa aveti week end fara probleme. Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzi2005 spune:

fetelor ma scuzati, n-am apucat sa termin placinta...am citit pe fuga cu pisoiul in brate, dar vroiam neaparat sa o pup pe lili pentru ca fix de anxietatea de separare vroiam sa le spun si eu fetelor. din cate am inteles, incep sa se prinda ca nu sunt tot una cu mama si isi dau seama ca lumea asta e mare si cel mai cunoscut si confortabil loc e in brate la mama. si in plus la varsta asta nu sunt in stare sa manipuleze, creierul lor nu poate. ca si cu rasfatul. de fapt e o nevoie de apropiere, de siguranta.
eu pe Mariuca si pe mama ei faina.
am de digerat niste vesti asa ca mai zic doar doua vorbe ramoC trimite pe PM adresa ca cu banii rezolvam noi cumva
si mi-am adus aminte ca am sigur o carte in format electronic, ma uit sa vad dcaca mai am si altceva si trimit pe conturile comune
v-am pupat!
o seara frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

RAMONAC cred ca e tare greu cu distanta asta. Bine macar ca aveti messul DAR nu uita ca de f multe ori scrisul distorsioneaza f mult ceea ce omul vrea sa transmita cu adevarat. Incercati sa va si auziti, sa vorbiti la microfon, la telefon daca puteti...Al meu sot a fost plecat 9 luni imediat dupa nunta si simteam ca nu mai pot de dorul lui. Dar comunicarea a fost esentiala...spuneti-va cuvinte frumoase, spuneti-va ce simtiti unul pt celalalt...Te pupic.

SHTEPHY nu te mai considera o povara. Nu esti o povara. Nu ai vrut sa cazi, asa a fost sa fie. Incearca sa fii optimista, psihicul vindeca f mult. Abia astept sa ne dai vesti bune duminica.

Mergi la inceput