Prietene la bine si la greu -11

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Stephy, ce ma bucur! Te asteptam cu voie buna!

Ralu, mai au si ei zile dinastea maraite... Multa rabdare, dragoste, brate daca asta cere, pupam mamica!

Multumesc de comenturi si de aprecieri! Va puuuup!

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Va multumesc tuturor pentru urari. Intr-adevar azi facem 5 luni. Cand au trecut? Nici nu-mi vine a crede.

Va las poze de la botez ca sa vedeti puiul meu crestinat.
http://picasaweb.google.com/102033086594026986450/BotezulCezarei?authkey=Gv1sRgCLH-4dWInMrzMQ#5469207596732573138

In curand o sa pun si un filmulet cu botezul.

Azi dimineata, ne-au sunat ai mei, ca sa vina sotul de urgenta. S-au blocat in casa. Asa sunt de speriati, incat se incuie in casa sa nu intre cineva peste ei. Am vrut sa-i iau ieri cu mine la o chermeza si nu au vrut, pe motiv ca nu snut in stare. De fapt, le e frica sa iasa din casa. Totusi, tata a iesit din casa pana la piata sa-i cumpere mere lui Pinky (care oricum nu prea le mananca, mai mult se joaca cu lingurita).
Sapatmana viitoare, trebuie sa vina sa ma ia de la scoala ca sa mergem la dr cu copilul pt vaccin. Sper sa iasa pt Pinky.

Poze noi cu Pinky de la 4 luni (nascuta in 09.12.09)

Botezul Cezarei - poze

www.youtube.com/watch?v=VqmBCcv5BkU" target="_blank">Cezara se pregateste de botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

Ura!!! Ma bucur, Shtephy!

Dankutza, m-am uitat putin la pozele de la botez. Ce gurita frumoasa are Cezarica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Diana, fetele, multumesc mult vb vorbele de incurajare. A dormit fix 30 min la 13. Acu iar e cam bazait.

Dankutza, ce pov. tu despre spaima parintilor tai e f trist..sper sa gaseasca in ei puterea de a trece peste.
Pinky e tare dulcica, a fost o frumoasa, la fel si voi, tortul arata bine , iar printesa iti seamana tie mai mult.

pozici botez 07.02.2010

poponitzu' meu Matei-Andrei

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Shtephy - (ca sa ma exprim vizual ). Ce tare ma bucur ca e bine mana. Sa ai grija, da?

Dankutza - ai o papusica superba, asa micutza si finutza. Imi place tare de tot. Iar mesajul de pe tort m-a spart. Am fost foarte impresionata. Sa va traiasca si sa fie sanatoasa. Restul toate trec sau se rezolva

sa stiti ca si mie imi vine sa-mi iau campii destul de des - sau, de fapt, din ce in ce mai des, dintr-un milion de motive mai mult sau mai putin intemeiate. cel mai des neintemeiate (asta cred ca e ilustrarea zicalei: "a ti se uri cu binele" . dar se aduna, ca la toata lumea. si am mici momente de cadere, dar tot incerc sa nu ma las, pentru ca mi se pare periculos. Adica timpul oricum trece grozav de repede, nu vreau sa treaca si plin de lucruri negative. Nu vreau sa ajung sa ma gandesc peste X ani ca in loc sa ma bucur de copil si copilaria lui, am stat sa-mi plang de mila intr-o depresie inutila. De cate ori ma apuca, ma gandesc cati ani am stat la birou si mi-am dorit sa fiu acasa - uite ca sunt acasa, cand imi ies ochii din cap de la plimbare, ma gandesc de cate ori am vrut sa ma plimb si nu puteam pleca de la serviciu, cand mi se pare aiurea ca am de facut papa (si mie si sopilului) ma gandesc ce bine ca am din ce sa fac mancare si tot asa. Si cel mai important, suntem sanatosi si impreuna! Ce sa zic, nu merge mereu-mereu, dar merge des si v-am scris si voua 2 vorbe, poate ajuta pe cineva

sper sa revin mai pe seara ca am uitat tot ce am citit (atat imi este de somn. Dar nu ma plang. Am zis. )

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Stephy, ma bucur asa de mult pentru tine, de imi vine mie sa topai de bucurie darmite tu!!! Bravo, sa dea Dumnezeu sa iti mearga de acum inainte din plin in toate, si mai ales multa sanatate! si ai grija sa menajezi cat de cat manutza ,nu o forta prea mult, treptat treptat!

Dankutza, ai o frumusete de printesa!! Ati asteptat-o mult, dar si cand a venit... a venit o scumpete de fetita!

Diana, chiar ma gandeam cum de nu ii faci inca poze Timeei cu rochia cea noua..Banuiesc ca asteptai sa i-o faci cadou de ziua ei?? Foarte bine ii sta si vorba ta, ii vine de minunee!

Monis, mare dreptate ai, asa ar trebui sa vedem lucrurile si sa ne multumim pentru timpul liber, libertatea de a iesi mereu la plimbare, si inca muulte muulte altele..Offf..asa de greu e sa vedem dincolo de toate neajunsurile ca de fapt la momentele astea am visat poate cu toatele de cand eram mici, sa fim mamici si sa avem grija de puii nostri!

Smara, banuiam io ca matale esti la baza profesoresa, da nu am indraznit sa zic nik...

Ralu, te cred ca iti e greu, incearca sa il tii mai mult in brate, sa il alinti, sa ii canti..Te cred ca iti e greu, te doare spatele, mai fa schimb cu sotul, plimbati-l prin casa, asa au si ei momente proaste, ca si noi de altfel...Pup sa treaca supararea puiului mic si oboseala voastra! Hai fruntea sus, ca isi revine! Poate or fi dintzocii...

Mai fetilor, fiimea a inceput sa se ridice in patru labe, sa va arat aici in filmuletu asta, undeva pe la sec 55' se vede miscarea
http://www.youtube.com/watch?v=Q5UAGcIGo-Y
Oare da sa plece in 4 labutze???

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

vazut rechinas...... foarte tare cum s-a ridicat deodata si a dat din fundic.....

Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Laura in curand fata ta va pleaca la plimbare, mai mult ca sigur. Ce e interesant, e faptul ca o data s-a ridicat. Nu s-a chinuit mult. Deci, e destul de puternica. Trebuie pazita ca sa nu cada dupa canapea.

Poze noi cu Pinky de la 4 luni (nascuta in 09.12.09)

Botezul Cezarei - poze

www.youtube.com/watch?v=VqmBCcv5BkU" target="_blank">Cezara se pregateste de botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzi2005 spune:

Buna fetelor,

La multi ani, Floricik! La multi ani, Remus, Matei, Laura si Cezara!
Stephy cat ma bucur ca esti bine! felicitari!!!!!!!!!!!!!!
dankutza si Diana am vazut printesele. Sunt foarte frumoase!
Smara , nice to have you around!
Ralu draga mea, te pup de incurajare! Rabdare! Mi se pare ca acum e o perioada in care vor sa faca mai multe decat le permite corpul si sunt nitel frustrati! Dar, dupa cum zicea si Monis sunt de parere ca ar trebui sa incercam sa vedem partea plina a paharului. Eu sunt singura cu pisoiul de la 8.30 la 20.30 si am avut niste episoade de maraiala, de imi venea sa-mi smulg parul de cap, dar!! pot sa anunt cu mandrie ca pisoiul meu are primul lui coltisorrr!!! ( si de fiecare data cand ma enervez rau, ma duc in bucatarie si macelaresc niste PET-uri si ma intorc vesela si zambitoare la minunea mea adorata)
Vroiam sa o mai pup pe many ca e putin trista si sa o felicit pe rechinasa, sa pup toti fulgusori si toate mamicile caci ne sunteti dragi cu toti, fara exceptie !
Sper sa ne recitim pe vremuri mai insorite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Buna mamici, mai avem ceva de recuperat din cap trecut dar am intrat putin sa va salut.

LMA Cezara de mami Dancutza.

LMA sarbatoritilor ieri si LMA Floricik

Stephy mamica incercata si curajoasa. Acum menajeazate si ceea ce-ti doreai, strangeti puisorii strans la piept cu amandoua mainile.

Diana am vazut printesa gatita, ce mandra era ea mititica. Bravo mamic-o esti plina de resurse si idei. Zau nu stiu unde mai gasesti timp ptr. tot ce faci.

Many-bani chiama-ti "boii" acasa ca vine ploaia si racesc . Glumeam, sus cu moralul, ia exemplu de la Monis.

Ralu Rabdare, rabdare si iarasi rabdare. Ai sa vezi ca trec momentele astea. Si al meu de vreo cateva nopti dormea foarte bine si azi noapte sa trezit de 5 ori.

Dankutza ti-am admirat micuta crestina, e o scumpete de fetita. Si mititica se vede si in poze ca ii lacrimeaza ochisorul. Mai nou si lui a meu a inceput sa-i lacrimeze un ochisor, ne-a zis pediatra sa-i pun cate o picatura de colirio(sper ca asa se cheama si la noi) si vad ca nu-i trece deloc.

Laurairina rechinasa ta o ia din loc, imi vine sa-i mananc poponetul ala gras(Matteo nu prea are, seamana cu tac-su) ca daca-mi semana mie...

toate mamicile si toti fiulgusorii.

Mergi la inceput