ce detergent/balsam pentru rufe folositi?
Raspunsuri - Pagina 2

CorinaDani spune:
am uitat sa precizez ceva : balsamul sano, cel in rezerva-punguta de 1 litru, se poate dilua in apa, 1 parte balsam, 2 sau 3 parti apa, depinde cat vreti voi sa fie de concentrat si persistent mirosul.
eu, dintr-un litru de balsam sano, obtin 4 litri de balsam diluat si pun la clatirea finala minim 100 ml, maxim 200 ml, in functie si de cantitatea/tipul rufelor (ochiometric, ar fi echivalentul 1/2 sau 1 cana)
si va mai vand un pont: pe vremuri, am lucrat la firma care distribuia toata gama de produse P&G. agentii de vanzari, care faceau si cursuri de instruire pentru produsele pe care le distribuiau, mi-au spus ca intre ariel si tide, tide este aproape la fel daca nu mai bun decat ariel, doar ca ariel are o reclama agresiva in europa, pe cand tide "domina" peste ocean...or fi avut dreptate sau nu, nu stiu, cert este ca eu am fost la fel de multumita de tide in comparatie cu ariel (asta se intampla acum 7-8 ani), cu mentiunea ca tide este mai accesibil la pret...
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

emaaimee spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sunnyday07
Aici e ca la supermarket - raionul de detergenti este chiar langa cel de cosmetice si la juma' de magazin distanta de cel de canapele si dulapuri ![]() Au retinut arielul bio - sa vad daca se gaseste si in Ro. Apoi am mai notat Sano (au produse ok, eu m-am bucurat cand a aparut odorizantul de WC care se pune in rezervor), balsamul de lacramioare si inca vreo cateva ![]() Presimt ca dupa shoppingul de weekend o sa am detergent&balsam pentru un an de zile ![]() multumesc tuturor ![]() |
io am vrut sa zic ca amandoua si Nonbio si Bio sunt la fel, miros si a2 zi

ALAPTATUL HELPLINE

m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII

ANITA75 spune:
eu folosesc REX e f bun ,SAVEX la fel si lenor mov
apropo,stie cineva sau a incercat detergentul german? zice ca e f bun ,eu nu am luat sa nu trag vreo plasa, mi-a zis cineva ca ar avea soda in el,voi stiti ceva despre el?

nushulica spune:
eu folosesc in general persil pt rufe albe si ce pica pt rufe coloratede ex acum am luat bonux,la balsam ma orientez dupa miros depinde ce am chef in momentul respectiv iar ca firma lenor si rar cocolino
de unde luati balsam sano?eu in iasi n-am vazut,dar nici nu m-am uitat f atentde
David si
19+

_Ralu_ spune:
Tide sau Dero, ca detregent.
Lenor mov. Imi placea mult cel galben, dar nu am mai gasit.
*******************************************************raluca
mami fericita de
alexia
(07.09.2006)