Scaun auto 2 inalt - de care?

Scaun auto 2 inalt - de care? | Autor: Nicoleta

Link direct la acest mesaj

Salut.

Am incercat sa gasesc subiectul cu scaune, dar nu merge motorul de cautare...

Matei, 2 ani, are scaunul asta

http://www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=4866

In afara de faptul ca nu se inclina cat de mult am vrea, ii ramane si mic (capul ii depaseste putin partea de sus). Nu este un copil ultra-super-inalt (o fi avanc picioarel scurte!), dar in vara asta e musai sa ii luam alt scaun. Ca nu va sta ok in el, nu il va proteja cum trebuie in zona capului...

Ce imi recomandati? Eventual daca aveti acasa spuneti-mi si mie ce inaltime are scaunul la spatar, pe interior si daca se inclina bine, daca in timpul mersului cu masina copilului ii cade capul spre piept...

Multumesc.

---------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu te ingrijora pentru oamenii din trecutul tau. Exista un motiv pentru care ei nu se afla in prezentul tau.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Matei al meu are acum acest scaun:
http://www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=6543

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Eu am unul la fel ca cel pe care l-a mentionat Toanca numai ca e de la Graco. Nu se lasa pe spate, de fapt nici nu scaun de genul acesta nu cred ca se mai lasa pe spate dar sa stii ca sta foarte confortabil in el. Iar de dormit, a mea cand ii e somn doarme si-n pom, deci nu avem probleme, doarme asa, cu capul sprijinit pe marginea de sus. Nu-i foarte confortabil dar siguranta e mai importanta. Cand avem drumuri mai lungi de facut ii iau scaunul vechi, e un Iseos SafeKids de la Bebeconfort

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Eu vreau unul cu centuri proprii care se poate lasa si pe spate. Inca nu-l pun in 3, ca e totusi prea mic! Multumesc pentru raspunsuri.

Are cineva Romer 2-3? Cat de inalt este? Voi colinda si magazinele, dar stiti voi, experienta mamicilor nu se compara cu dorinta de a vinde a comerciantilor...

---------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu te ingrijora pentru oamenii din trecutul tau. Exista un motiv pentru care ei nu se afla in prezentul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalishka spune:

Nicoleta, noi avem acest scaun de cand Razvan avea 8 luni. Sunt extrem de incantata de el, ii ofera posibilitate de miscare sa apuce juacriile, este foarte bine cotat in testele ADAC, si de cand il am pot sa plec linistita singura cu copilul pentru ca poate dormi in el foarte bine, se poate juca la fel de bine. E cam scump dar eu sunt foarte multumita de investitie, mai ales ca il pot folosi muuult timp de acum inainte.

Succes!

edit: am uitat sa iti spun chiar ce te interesa : se lasa cam 30 de grade pe spate si copilul doarme relativ comod, nah pe cat de comod poti sa dormi in fund...

Catalina, mama de pui mic Razvan din 26 iunie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Nicoleta, eu am la Stefi acest www.britax-roemer.com/car-seats/duo-plus" target="_blank">scaun. Eu am vrut neaparat cu Isofix pt siguranta,se lasa si pe spate dar nu foarte mult,nu ii cade capul in piept ci doar intr-o parte. Nu a fost ieftin dar l-am luat de pe ebay la pret mai mic decat in Romanika. Eu sunt foarte multumita de el si scaunele Britax sunt fruntase la testele de siguranta.

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput

Da, pe aici sunt pline magazinele de scaune Roemer. Insa nu mi s-au parut mai inalte decat asta al meu... Poate ar trebui sa incep sa le masor. Copilul nu vrea sa le probeze... Si nici eu nu as vrea sa incep sa-l pun in zeci de scaune...

Mergi la inceput

http://www.concord.de/en/#/products/driving/car-seats/trimax/details/side-view

Asa ceva are cineva? Sau ati vazut?

Mergi la inceput