Citit in palma viitorul

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Pai tocmai, daca ar fi fost un om...cum sa-i spun..bun,vre-o usa de biserica, si sa zicem are darul clarviziunii, si ar fi vazut ceva in viitorul tau atat de trist, tragic...nu ti-ar fi spus!!!
Cei cu darul clarviziunii sunt extrem de putini, oameni alesi, si ei nu ti-ar fi bagat in suflet atata amaraciune, chiar de ar fi vazut ceva rau.
Te-ar fi abordat altfel...in nici un caz, cum a facut-o femeia in cauza...chiar ca e scarry abordarea ei...

Dar ea a avut grija sa te "darame" ori asta nu vine de la D-zeu!

Nikole, mami deAlbastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si Albastrica/Luana Maria(1.04.2010)
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

va multumesc din suflet fetelor pentru toate mesajele, sincer mi-au pris bine si m-au mai linistit ca tare agitata am fost

danat vorba ta, nu stiu ce am avut in cap cad i-am spus tot ce ma itreba, parca ma domia, ceva energii, da cum i-am intins mainile sa imi citeasca in ele cand eu clar nu eram de acord cu astfel de practici .... clar era mana necuratului acolo , nu mai am nici u dubiu .... doame ajuta-ma sa fie totul bine si sa nu se intample nimic rau din tot ce mi-a zis .

culmea stiti care e ? ca din trecut le-a nimerit , mi-a zis ca am avut o cumpana la 32 ani, am fost grav bolnava si am scapat , da sunt mai sensibila cu diverse probleme de sanatate ..... si mai multe a nimerit si-atuci normal sa ma puna pe ganduri , ca daca ce a zis din trecut s-a potrivit, inseamna ca si din viitor stie

in orice caz va multumes din suflet pentru tot ceea ce-mi scrieti , imi prinde tare tare bine

va pup pe toate

andanii

Mergi la inceput