schimbare talon inmatriculare auto

schimbare talon inmatriculare auto | Autor: mychydutza

Link direct la acest mesaj

ca sa obtin loc de parcare trebuie ca adresa din talon sa corespunda cu adresa din buletin. trebuie sa schimb talonul.

stie cineva ce acte imi trebuie si unde trebuie sa ma duc? la Pipera?
si cum fac sa nu platesc impozitul pe masina de doua ori, si la adresa anterioara si la adresa noua?
multumesc!

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

ca acte - iti trebuie contractul de cumparare pt locuinta unde vrei sa treci masina, buletinul tau, rca, cu impozitul eu am facut cumva de am platit in prmul loc pt lunile in care a fost masina inmatriculata acolo, pt celelalte in locul nou, dar erau 2 orase diferite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

merci. si trebuie sa ma duc in Pipera, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

nu stiu, nu sunt din buc

in primul rand mergi unde vrei sa inscrii masina primesti o foaie

cu ea mergi unde e acum masina, platesti impozit pana in mai, si iei dosarul masinii

il pui la locatia noua

si prin posta primesti talonul nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

multzam de informatii. intre timp am mai gait ceva, pun aici ca poate foloseste cuiva http://www.prefecturabucuresti.ro/permise-i-inmatriculri-auto/277.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liliana77 spune:

Nu e nevoie ca adresa din C.I. sa corespunda cu adresa din talon. Sotul meu avea adresa din C.I. in sector 2, iar noi stam in sector 1. Pentru obtinere loc de parcare, mergi la ADP a sectorului de care apartii (serviciul parcaje). Pentru sector 1 e pe Bd. Poligrafiei Nr.4, chiar in spatele Casei Presei Libere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

Liliana77, eu locuiesc in Cluj si aici este obligatoriu sa ai domiciliul stabil sau resedinta in apropierea parcajului pe care-l soliciti!

deci tb schimbat si buletinul si talonul si permisul masinii( astea noi nu mai au pe ele trecuta adresa)!

Mergi la inceput