bratari cu nume pt copii?
stie cineva de unde as putea lua/comanda bratari de alea cu nume pt copii ( sa nu se piarda copiii, evident) si eventual unde sa poti trece nr de telefon?
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
Raspunsuri
ligia1112 spune:
Nu am vazut nicaieri, dar ma gandeam ca poti scrie cu un marker permanent pe o bratara din aceea de silicon vanduta in campanii de ajutorare (Posta Romana are campanie pentru ajutorarea copiilor cu SD}. Sau, daca e prea mare bratara de silicon, le poti cumpara o bratara din margele (cum sunt pe plaja vara) prin care sa se compuna numele si nr. de telefon. Ma mai gandesc si la alte variante.
ligia1112 spune:
Cautand pe internet am vazut asta www.zaragoo.ro/cadou/bratara-43.html" target="_blank">http://www.zaragoo.ro/cadou/bratara-43.html si ma gandeam ca ai putea grava pe metalul ala detaliile ce te intereseaza.
CorinaDani spune:
buna,
ai mai putea incerca in felul urmator :
daca stii pe cineva la o maternitate, poti ruga sa-ti faca rost de bratari de identificare, cele care se pun la mana mamicilor, dupa nastere
sau, poti face chiar tu, bratari din piele, si poti inscriptiona numele si nr tel cu marker permanent (se gasesc si de cumparat, pe la artizanate si magazine cu suveniruri)
sau, poti merge la o firma care se ocupa cu personalizarea obiectelor promotionale/cadou si sa-i rogi sa-ti inscriptioneze (serigrafie sau alta metoda) o bratara sau poate au chiar ei ceva asemanator
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
Laura25 spune:
Cumva off-topic, dar nu chiar: Anul trecut amluat fiica'mii de la un hypermarket costum de baie si avea si la slip si la bustiera o eticheta mare, cu loc pt trecut nume si nr de telefon. Mi s-a parut super ideea.
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Eseea spune:
multumesc fetelor de idei!
la maternitate nu cunosc pe nimeni...ideea cu bratarile de piele este super buna, voi cauta.
Laura, ai mei au multe haine cu etichete de care zici tu, majoritatea hainelor produse äfara"au asa ceva. Dar, mi-a fost cam lene sa scriu pe toate, mai ales ca nu le poarta mult timp si cred ca s-ar si lua la spalat. Ceva gen bratara cred ca ar fi mult mai practic.
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Eseea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ligia1112 Cautand pe internet am vazut asta www.zaragoo.ro/cadou/bratara-43.html" target="_blank">http://www.zaragoo.ro/cadou/bratara-43.html si ma gandeam ca ai putea grava pe metalul ala detaliile ce te intereseaza. |
f frumoase bratarile dar oare se pot face mici pt manutele lor? si cum as putea grava pe metal?
Noi, 2 minuni:
ligia1112 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Eseea f frumoase bratarile dar oare se pot face mici pt manutele lor? si cum as putea grava pe metal? |
Eseea, gravura presupune "saparea" in metal cu obiecte ascutite pentru a-l decora. Poti folosi o foarfeca mai acutita, ace daca vrei detalii mai fine, etc. Cine stie ce talente necunoscute ai si ajungi un artist de talie internationala .
Dar uite ce am mai vazut: www.wristband.ro/index.php?page=t-kidsband" target="_blank">http://www.wristband.ro/index.php?page=t-kidsband sau http://promo.bluespotmedia.ro/bratari-siliconice sau http://generalpromo.ro/?go=products&action=view&id=512&catid=12 sau www.ranco.ro/obiecte personale diverse bratari" target="_blank">http://www.ranco.ro/obiecte personale diverse bratari au astfel de bratari, dar din cate stiu eu cer o comanda minima (100/150 de buc de obicei). Poti sa incerci la ei si sa vezi daca iti pot micsora diametrul si grava un nr mai mic de bucati, sau la cei din reteaua Carrefour care personalizeaza obiecte.
madau spune:
Si pe mine ma intereseaza asemenea bratari, daca gaseste cineva sau doreste sa comande de undeva, dati-mi si mie un PM va rog, contribui la ce e de platit (transport, etc)
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX
Luna1 spune:
Fetelor sper sa nu va supere interventia mea, aveti grija ca numele sa nu fie la vedere.
Citind o carte despre psihologia copilului (care facea referiri si la rapiri) se pare ca in capusorul copiilor daca cineva le cunoaste numele este semn de imprietenire. Astfel ca daca cineva zice "Vlad (nume fictiv) hai sa ne jucam amandoi si am si o ciocolata pt tine" copilul poate sa aiba incredere in strainul respectiv deoarece i-a stiut numele.
Aici nu se recomanda asemenea bratari, etichete, etc, tocmai din motivele expuse mai sus, se recomanda invatarea copilului sa ceara ajutor, si cui, in caz ca se pierde. (de ex sa nu ceara ajutor decat unei femei cu copii, aceasta in cele mai multe cazuri e inofensiva si il va ajuta pe copil sa-si gaseasca mama).
Scuze de off topic.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
madau spune:
Luna multumim de sfat . Eu vreau o bratara pe care sa scriu doar numarul meu de telefon. Atat. Copilul isi stie numele, e destul de mare, stie si strada pe care sta...dar as fi eu mai impacata asa.
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX