Aspirante si Gravi Nou-Venite (93)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pianna

Lorin (cu intarziere) iti urez si eu LA MULTI ANII!!!! pt capsunica.

15+

nu e deloc cu intarziere....azi la 12.30 s-a produs evenimentul....
in fiecare an am emotii cand imi aduc aminte ce si cum a fost....anul asta parca mai mult ca niciodata; zburda hormonii !

multumim. sa-ti dea DD sanatate sa ajungi si tu sa-ti ti puiul in brate si sa simti ce-am simtit eu acum 5 ani.

valabil pentru toata gasca

LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

lorin chiar vroiam sa te intreb cum se simte o mama in ziua de nastere a fiicei ei...te gandesti "moammmaa acum x ani pe vremea asta....."

fetele ce e cu activitatea asta slaba aici

Doamne ai grija si de noi 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

helloooooo...fetelor eu nu kmai tin minte daca v-a spus ieri ca am fost la echo:totul este f bine...urmatoarea prgramare e pe 28..nu a putut sa vada daca e fata sau baiat pt ca se agita si statea cu picioarele aprpiate..nu-i problema nu ma grabesc..sanatos/a sa fie..polooooooo de abea astept liniutele de data asta sigurrrrrrrrr..lorin inca o data la multi ani pt capsuna..si acum

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

doura, rabdare ca apare si caruciorul colorat. Cu cat mai tarziu cu atat mai sigur

15+

Mergi la inceput

Doura, multumesc din nou

Sun, sa stii ca in anii trecuti, lucrul la care ma gandeam la ora 12.30 era privirea aia pe care mi-a tras-o fiica-mea cand mi-au adus-o la pat, proaspat spalata. N-o s-o uit niciodata !

Anul asta parca incep sa-mi aduc aminte si lucruri mai putin placute. Prietena mea cand a ramas gravi a doua oara, a plans juma de sarcina si nimeni nu pricepea de ce , ca doar si-au dorit foarte mult inca un copil. Explicatia era simpla : prima data m-am dus sa nasc ca mielul la taiat; acum stiu ce ma asteapta...

nu ma bagati in seama; sunt putin emotionata azi !

cu ajutorul lui Dumnezeu
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorin7774

Doura, multumesc din nou

Sun, sa stii ca in anii trecuti, lucrul la care ma gandeam la ora 12.30 era privirea aia pe care mi-a tras-o fiica-mea cand mi-au adus-o la pat, proaspat spalata. N-o s-o uit niciodata !

Anul asta parca incep sa-mi aduc aminte si lucruri mai putin placute. Prietena mea cand a ramas gravi a doua oara, a plans juma de sarcina si nimeni nu pricepea de ce , ca doar si-au dorit foarte mult inca un copil. Explicatia era simpla : prima data m-am dus sa nasc ca mielul la taiat; acum stiu ce ma asteapta...

nu ma bagati in seama; sunt putin emotionata azi !

cu ajutorul lui Dumnezeu
10+

semeni cu mine azi ...si acum ma doare capul de la zmiorcaiala de aseara ...si am inteles fff bine metafora prietenei tale ...la mine e prima oara...deci inca nu stiu ce ma asteapta

Doamne ai grija si de noi 11+

Mergi la inceput

nimic la care sa nu-i poti face fata......crede-ma pe cuvant !!!

cu ajutorul lui Dumnezeu
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorin7774

nimic la care sa nu-i poti face fata......crede-ma pe cuvant !!!

cu ajutorul lui Dumnezeu
10+

ce frumos ai spus!!

lia, tragi chiulul azi? Cum ramane cu AMR-ul?

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

olaa

Lorinn, urez si eu Mirunei un calduros LA MULTI ANI!! SA FIE SANATOASA SI O VIATA PLINA DE FERICIRE SI NOROC SA AIBE!!
am plans cand ai descris prima privire a micutei, si ce simti acum cand o vezi asa mare!!!

asa creste bebicu
pozici cu noi
ale cu printesa Karina Florentina in35 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
AMR:4 SAPTAMANI SI VINE PRINTESA!!

Mergi la inceput

Multumim, Ale

mai ai un pic si o sa vezi si tu privirea...

bei....ia mai lasati lacrimile, ca ma apuca si pe mine...si azi e zi de sarbatoare nu de bocit....

Lia, hai cu buna-dispozitie, ca ne scufundam aici in lacrimi !!!

cu ajutorul lui Dumnezeu
10+

Mergi la inceput