Dieta Dukan

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Andreea, OMG,poti sa tii regimul! eu nu am putut sa ajung la ziua 3, acu' muuulti ani in urma,17 chiar. nu am mai incercat de atunci. vorbim de 3 zile fructe, 3 legume si 3 orez, nu?
aseara am mancat omleta din 2 oua de rata( o prietena imi aduce) cu bacon bits si ierburi uscate diverse
dimineata asta mi-am servit iaurtul cu seminte de in macinate.
azi se cantareste bunica, asa ii zic soacrei, va spun cat a slabit ea intr-o sapt. are 62ani, 1.54cm si 63kg sapt. trecuta. a avut 73 de kg acum 3 ani. si a mancat si ea sanatos si ajuns la 63 va zic cat a slabit mai tarziu.
aaa, noi mancam cam 1300cal/zi, nu ne infometam.

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui emaaimee

Andreea, OMG,poti sa tii regimul! eu nu am putut sa ajung la ziua 3, acu' muuulti ani in urma,17 chiar. nu am mai incercat de atunci. vorbim de 3 zile fructe, 3 legume si 3 orez, nu?

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Nu, e vorba de 3 zile explusiv vegetale (orice vegetale: fructe, legume crude sau gatite, dar cu putin sau deloc ulei, fara paine, fara paste deloc), apoi 3 zile exclusiv proteine animale (carne, oua, lactate, peste), dar fara a amesteca deloc unele cu altele. Adica nici macar usturoi, ierburi uscate sau mustar nu poti pune pe langa carne.

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

mersic, Laura. nu as putea. imi place mancarea gustoasa.
am mancat snack: 5 surimi

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui emaaimee

mersic, Laura. nu as putea. imi place mancarea gustoasa.
am mancat snack: 5 surimi

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Am si eu o pungutza congelata, cum le-ai gatit tu? Ca eu nu prea stiu cum sa le prepar, am mancat doar facute de altii pana acum

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Laura, io cumpar direct preparati, din frigider. numai asa se gasesc pe aici. ii pap ca atare, ori ii pun in salate, stir-fry dietetice sau nu, in fish pie, etc.

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

bunica a slabit 2.800gr si eu aproape 4kg. continuam faza 2.

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Cite zile ai tinut faza de atac?
Ieri eu am mincat numai lactate si apa aproape 2 l.Azi dimineata aveam -1kg,insa eu am cintar care indica la 0.5 kg,deci nu pot spune cu exactitate ca e fix 1kg minus.
Teoretic ar parea sa mearga,insa aseara eram rupta de foame.Deci am tinut cam strict.

Mergi la inceput

8 zile, hai noua- am mancat doar seara legume la Ikea( somon cu cateva legume)
succes, dulcetica.
io-s in faza 2, sper sa ma tina vointa. in weekend am mai pacatuit slabutz- sambata 2 bucatele de praji mici-mici la ziua unui prieten si a doua zi la fel.

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Tradu:in faza de atac mincai seara somon cu legume?Nu-i cinstit!Deci ai trisat si tot ai slabit 500g pe zi.Bun!
Eu vineri ma duc la un botez si sigur o sa maninc aiurea,desi e evident ca tot i faza de atac sint.
Eu azi maninc tot iaurt ca asa am inceput.Parca nu-mi vine sa cred ca le pot combina.lactate cu carne si merge.
Din pacate parca-s un pic ametita si cam depresiva,de la mincarea asta.Parca si usor constipata,dar inca nu ma pronunt.Oricum ,n-am nici cea mai vaga idee de unde sa iau seminte de in.

Mergi la inceput

Your True weight is 113.76 lbs. This is above the weight that you wanted, but it is a good weight, a weight that you can easily achieve and maintain. Have confidence in me about this.

Starting today, you will weigh 113.76 lbs on 01/07/2010.

You will need to follow the three phases of my diet, that is 115 days to establish and consolidate this weight.

Dr Pierre Dukan MD

Hopa ca mi-a scris Dukan!
Intrati aici si va calculeaza:
http://www.dukandiet.co.uk/trueweight.php?UnitW=1&Firstname=Lora&Sexe=1&WeightWanted0=&WeightWanted1=135&FastResultRequired=1&x=41&y=49

Mergi la inceput