Dieta Dukan
Raspunsuri - Pagina 3

emaaimee spune:
Andreea, OMG,poti sa tii regimul! eu nu am putut sa ajung la ziua 3, acu' muuulti ani in urma,17 chiar. nu am mai incercat de atunci. vorbim de 3 zile fructe, 3 legume si 3 orez, nu?
aseara am mancat omleta din 2 oua de rata( o prietena imi aduce) cu bacon bits si ierburi uscate diverse
dimineata asta mi-am servit iaurtul cu seminte de in macinate.
azi se cantareste bunica, asa ii zic soacrei, va spun cat a slabit ea intr-o sapt. are 62ani, 1.54cm si 63kg sapt. trecuta. a avut 73 de kg acum 3 ani. si a mancat si ea sanatos si ajuns la 63 va zic cat a slabit mai tarziu.
aaa, noi mancam cam 1300cal/zi, nu ne infometam.
ALAPTATUL HELPLINE

m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII

Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui emaaimee Andreea, OMG,poti sa tii regimul! eu nu am putut sa ajung la ziua 3, acu' muuulti ani in urma,17 chiar ![]() ALAPTATUL HELPLINE ![]() m-am facut maricica POVESTEA MINUNII |
Nu, e vorba de 3 zile explusiv vegetale (orice vegetale: fructe, legume crude sau gatite, dar cu putin sau deloc ulei, fara paine, fara paste deloc), apoi 3 zile exclusiv proteine animale (carne, oua, lactate, peste), dar fara a amesteca deloc unele cu altele. Adica nici macar usturoi, ierburi uscate sau mustar nu poti pune pe langa carne.
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me

emaaimee spune:
mersic, Laura. nu as putea. imi place mancarea gustoasa.
am mancat snack: 5 surimi
ALAPTATUL HELPLINE

m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII

Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui emaaimee mersic, Laura. nu as putea. imi place mancarea gustoasa. am mancat snack: 5 surimi ![]() ALAPTATUL HELPLINE ![]() m-am facut maricica POVESTEA MINUNII |
Am si eu o pungutza congelata, cum le-ai gatit tu? Ca eu nu prea stiu cum sa le prepar, am mancat doar facute de altii pana acum

Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me

emaaimee spune:
Laura, io cumpar direct preparati, din frigider. numai asa se gasesc pe aici. ii pap ca atare, ori ii pun in salate, stir-fry dietetice sau nu, in fish pie, etc.
ALAPTATUL HELPLINE

m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII

emaaimee spune:
bunica a slabit 2.800gr si eu aproape 4kg. continuam faza 2.
ALAPTATUL HELPLINE

m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII

dulcetica spune:
Cite zile ai tinut faza de atac?
Ieri eu am mincat numai lactate si apa aproape 2 l.Azi dimineata aveam -1kg,insa eu am cintar care indica la 0.5 kg,deci nu pot spune cu exactitate ca e fix 1kg minus.
Teoretic ar parea sa mearga,insa aseara eram rupta de foame.Deci am tinut cam strict.

emaaimee spune:
8 zile, hai noua- am mancat doar seara legume la Ikea( somon cu cateva legume)
succes, dulcetica.
io-s in faza 2, sper sa ma tina vointa. in weekend am mai pacatuit slabutz- sambata 2 bucatele de praji mici-mici la ziua unui prieten si a doua zi la fel.
ALAPTATUL HELPLINE

m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII

dulcetica spune:
Tradu:in faza de atac mincai seara somon cu legume?Nu-i cinstit!Deci ai trisat si tot ai slabit 500g pe zi.Bun!
Eu vineri ma duc la un botez si sigur o sa maninc aiurea,desi e evident ca tot i faza de atac sint.
Eu azi maninc tot iaurt ca asa am inceput.Parca nu-mi vine sa cred ca le pot combina.lactate cu carne si merge.
Din pacate parca-s un pic ametita si cam depresiva,de la mincarea asta.Parca si usor constipata,dar inca nu ma pronunt.Oricum ,n-am nici cea mai vaga idee de unde sa iau seminte de in.

dulcetica spune:
Your True weight is 113.76 lbs. This is above the weight that you wanted, but it is a good weight, a weight that you can easily achieve and maintain. Have confidence in me about this.
Starting today, you will weigh 113.76 lbs on 01/07/2010.
You will need to follow the three phases of my diet, that is 115 days to establish and consolidate this weight.
Dr Pierre Dukan MD
Hopa ca mi-a scris Dukan!
Intrati aici si va calculeaza:
http://www.dukandiet.co.uk/trueweight.php?UnitW=1&Firstname=Lora&Sexe=1&WeightWanted0=&WeightWanted1=135&FastResultRequired=1&x=41&y=49