Prietene la bine si la greu - 10

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Mai sus vroiam sa zic de spanac alaturi de cartof dulce si dovlecel, nu de "laturi de cartof" cum reisese ... intelegeti voi, da??? sper sa nu ma acuzati ca dau laturi la copil sa pape, ba mai mult...papam amandoi .

Nah ase....noapte buna, fete dragi!

Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:

DOMINIC ANDREI
(26/10/2009) si a lui tati Stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Ramo, cand se intoarce sotiorul?

Andre, ma refeream ca daca ii pui in biberon doar 100 de lapte urla dupa ce il termina? Maine poti sa-i dai mai mult piure, 150 de grame daca ea vrea si il accepta.

Ma scurg si eu spre pat, am facut dus, am insirat o masina de rufe, e timpul de nani...

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dragonitza spune:

Din ciclul de-ale bebeilor sa zic si eu de piciulina mea. Ma pusei eu si ii facui vreo 70 ml de cereale apa lunga, le pun in biberon, ii dau sa pape si nimic ... a tras de vreo 2 ori, s-a strambat, asa ca m-am oprit .. zic sa ii dau cu lingurita. Fa alte cereale un pic mai groase ca sa nu vars tot pana ajung cu lingurita la gura ei. Ia vreo 5-6 lingurite apoi iar se stramba. Incep sa ii cant "in padurea cu alune" ca doar pe asta o stiu (deh trebuie sa mai imbogatim repertoriul, dar cand??) si e bine ca ii place. Mai ia vreo 5-6 lingurite si gata. Amarata, o iau din scaun si cand era in brate vad ca se intinde spre lingurita ... incerc sa ii mai dau o lingurita de cereale. Ce ziceti? A ras tot (facusem doar dintr-o lingura de cereale) asa ca m-am pus si am mai facut.
Pfff inventive mai trebuie sa fim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Mai am si eu o intrebare si promit ca ma retrag.
Ptr. a face branza in casa am luat din farmacie tifon metraj(se vinde la 5m), acu' intrebarea: trebuie sa-l spal, sa-l oparesc tifonul? de fapt ce trebuie sa-i fac inainte de folosire?

mami de Vlad (29.10.2009)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Citat:
citat din mesajul lui many_bani

Ptr. a face branza in casa am luat din farmacie tifon metraj(se vinde la 5m), acu' intrebarea: trebuie sa-l spal, sa-l oparesc tifonul? de fapt ce trebuie sa-i fac inainte de folosire?

Poze

pai nu e steril? teoretic nu faci nimic, il folosesti ca atare

nb

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Buna seara,

Am citit val-vartej capitolul 10 si restantele din cap. 9 nu mai reusesc sa raspund in timp util. Azi am fost afara de la ora 11:30 pana la 21, cu o pauza de jumatate de ora la 17 (ca faceam pisu)..concluzia...mama denaturata.

Diana, am vazut pozele de la munte, ce tare ca reusiti sa mai iesiti cu 3 copii..si chiar sa apucati sa va simtiti si bine. Asteptam poze cu rochita

Ramonika, vazut filmuletul cu Carlioanta ta, sa vezi cate codite te asteapta pe la 1 an asa..

Lyly, am vazut si pozicile cu Alex, sunteti 2 frumosi

Monis, Santi e f smecheros, iar pozele cu voi doi impreuna..

Raluci, te , ai un Bubu f tare, tati e topit dupa el din cate se vede

Si parca totusi am mai vazut poze...

Ma simt naspa ca in ultimele zile am fost mai mult absenta..am noroc ca suntem o gloata de mamici cu lesinati d-astia mici in bloc si invadam parcurile de dimineata, nu reusim sa ne plictisim, facem cu schimbul.

Noi maine dam o fuga la tara, deci iar sar peste H, parca-s blestemata sa nu ajung si eu

Alexa, mamica si samburelu si sa dea DD sa fiti perfect sanatosi amandoi!

Dankutza, oooff, m-am ingrozit cand am citit postarea despre furt si mami al tau. N-as fi banuit macar ca organismul sa poata refuza bucata proprie de os si sa aiba mai multa toleranta pt o "placa"...va doresc multa putere sa treceti cu bine peste toate

Lumi, uff, cred ca esti cu creierii pe tavan..o pupacesc pe mica printesica si sper sa se dea cat mai repede pe brazda, ca si eu m-am cam speriat nitelus..

off...m-a lasat memoria..incerc sa ma adun...

Strumfy, zic si eu...pai nu stiu dc e ok ca laptele sa fie nefiert, tocmai pt riscurile de igiena si diverse bacterii..poate aveti si alte opinii. Noi am avut vacuta la tara..

Crissa, felicitar pt premiereeee!

RamoC, soricelul grasomeg, ma bucur de faptul ca accepta bine papica!

Andre, dupa creierii mei si eu zic 100 papita apoi 100 laptic...200 pare cam mult..

Monica, pupici, excelent ca picea a fost exemplara la un drum asa de lung.

Lavii, unde-mi umbli? Miss uuuuuuu

Tina...parca nu te-am vazut pe aici....te-ai ascuns?

Dragonitza, si eu zic sa incerci sa-i dai apa cu lingurita ori cu o tetina cu cat mai putine gauri

Kreliuta, nu-s de ce dar nu-mi place deloc reteta asta de branza cu tablete de Ca...parca ar fi sintetica...

Monis, ieee, a iesit supaaa

Mitzi, nasesti ai??? vroiai sa stii ce responsabilitati aveti voi ca nasi (de cununie inteleg)?

Lidiuta, o sa-ti trimit PM cu reteta pt Branca..tinctura e speciala si pt "mormoloci lenesi"

Apropo de Branca...Raluci, s-o antrena intens la sala?!?!??!

Eu parca tot un curcanel as incerca atunci cand o fi vremea de carita...parca e inca putin mai curat ca puiul..

Smaranditza, azi m-am uitat si eu la fulgii aia de orez Milupa..nu-s de ce tin minte ca am citit pe un prospect (nu mai stiu de care evident), de unii care se pot face si cu apa si care nu aveau lapte inclus... Deci ramane o lingurita cu varf(5g)-30 sau 40 ml lapte..

Cristinica, ce lungan ai tu acolo

Lauradi, imi plac placintele tale, felicitari lui Ducu pt lipsa pampersilor

Stephy, nu-i asa ca te simti mai bine (zii ca da, zii ca da)? sper ca duminica sa fie sfarsitul chinului

Many, fata "desblanita". Abia astept sa ajung si eu in weee

Licuriciu,I love relaxarea ta, nu am apucat sa-ti spun ca ador broscuta breloc, ai manute magice

Aaa. am luat si eu saptamana trecuta un "avocat", s-a inmuiat, astept sa-l prepar zilele astea sa vedem verdictul..sotul a vrut sa-l taie sa-l manance..i-am sugerat sa renunte (nu de alta dar mi-era teama ca il arunca si ca face o fataaa)

In privinta scosului afara dupa vaccin...si noua ne aminteste lunar ca in ziua vaccinului sa nu il scoatem afara si sa nu-i facem baita. Atat. Mi se pare plauzibila explicatia cu sistemul imunitar "bombardat".

Na_bo, te inteleg f bine cu timpul asta pe care nu stim cum sa-l mai impartim sa ne ajunga pt toate

Cu scuzele de rigoare:

La multi ani tuturot sarbatoriti in aceste zile, imi pare rau ca ma trezesc si eu dupa 20 ani..

Gabitza, sper sa fie bine gemelasii si sa nu fie motive de ingrijorare

Ancutza, la voi cum mai merge marea D?

Siminaaa, fata gospodina, dar mai usor fatoo. Pupam ranjita

Doris, ca si tine si eu sunt nitel mai speriata cu Diversificarea asta...ne trebe talent maare...si uite mai am cam 1 luna si o iau de coada...vb lu Licuriciu, tzitzi cu puree????

Alinus si pe mine m-au vizitat rusii luna trecuta..de vreo 2 ori ashea...dar fara dureri, macar atat. Sanatate!

Bueiii, iar mi-a aparut asta cu Ghiceste sunetul...dar doarme Matei (am citit la voi ca e pe bune, ca mie mi-a mai aparut pe pagina de vreo 2-3 ori dar am crezut ca cine stie, poate e vreun virusache gen si-mi omoara laptopul silly me)

Am uitat: am vazut si pozicile cu italiencele "sportive"..sau numa' mami

Lili, sa-nteleg ca ati fost la vaccin? Sunteti bine?

despre fi-miu....m-a disperat zilele astea...nu stiu de ce doarme mai prost (adica 2-3 treziri pe noapte), vrea nu in brate...acu vreo 2 zile a urlat 3 ore incontinuu de nu mai stiam ce sa-i fac si am inceput sa plang si eu de nervi (inainte imi cazusera din dulap si cratitele cu capacele in cap...). Dupa ce se trezeste (si se afla in patut), dupa cateva minute incepe frichineala..nu-i mai convine nimic si incepe si bazaie..cand il iau intr-un final in brate tace..dar nu va faceti iluzii ca pt mult timp..ca nu-i mai convine nicio pozitie, decat in fund si in picioare (degeaba ii zic eu ca are abia 5 luni si alea peste 3 zile)....deci nu stiu ce sa-i fac...

Gata, fug la dus si apoi la somnic.

Noapte bunaa!

Vroiam sa zic: daca am sanse sa primesc laptic de la cineva de la tara..banuiesc ca-i mai bine sa-l folosesc pe ala fiert pt branzica (cand o fi cazul) si oute..

pozici botez 07.02.2010

poponitzu' meu Matei-Andrei

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput

La multi ani draga mea Maria, sa cresti mare, sanatoasa si sa luminezi viata celor dragi.
La multi ani si pentru Maya Andreea de mami Simina, Tudor Radu de mami Mitzi, Dragos Mihai si Emil Gabriel gemenasii de mami Ariadna, va doresc tot binele din lume.

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lylyana.ion

Citat:
citat din mesajul lui many_bani

Poze

pai nu e steril? teoretic nu faci nimic, il folosesti ca atare

nb

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

Asta este intrebarea o fi steril, fiind metraj?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coquelicot spune:

Mornin',

Capisonu' s-a cam suparat ca nu mai scriem dimineatza si a inceput sa ma traga de maneca de la 5. Mami, hai sa scriem in sus, mami hai sa scriem in jos. Bineinteles, el a clacat iar eu am ramas sa ii reprezint pe amandoi.

Many io zic ca tifonul fasa nu e steril. Vezi ca sunt niste comprese mari pliate in 4 cu care poti face asta mai bine. Desfacute sunt cam cat o batista. Dar, eu una ii mai sterilizez recipentele de papa insa linguritele nu , ca nu se sterilizeaza, si tot asa, nu ii mai sterilizez jucariile de dentitie, eu zic ca sterilizarea ar trebui oprita cand incepe diversificarea. (desi, daca as da LP la bibe, parca as steriliza alea in continuare)
Acum intrebari: Se gaseste si lapte pasteriuzat adica doar HT (care ar fi tratat la 80-90 grade) si nu UHT(pasteurizat la 100 de grade)?
Parca as lua HT, sa mai ramana ceva in el.

Plus: Gasesc curcan nestresat?Si eu stiam ca pasarea asta nu se indoapa, e mai sanatoasa... nu stiu explicatia.

Ramonika Pere romanesti erau sigur, se mai pastreaza ca si merele, in beciuri racoroase, etc. Arata atat de nasol incat clar sunt de peste iarna. In celelalte abureli romanesti nu ma incred.
laurici- ai un PM.

Lidia pai nu cred ca a ramas dobrogeana, dar uite, coc acum una pentru tine.

Herastrau, la ce ora azi?????

Ref. branza calcica, eu am facut un calcul: bagi in branza aia 4-6 pastile de calciu a 500 mg, si consumi branza in 2 zile asta inseamna cel putin un gram de calciu/zi numai din portia de branza, in conditiile in care la un bb intre 7 si 12 luni DZR este de 600 mg iar dupa un an de 800 de mg.
In plus, el va mai primi calciu din LM sau LP si din brocoli sau spanac sau iaurt sau ce le vom mai da.
Concluzie: eu o sa fac cu iaurt.(sper sa gasesc unul fara lapte praf adaugat de samanta)
pup u

mami de MATEI -TUDOR (10.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coquelicot spune:

Vreau cafea de la Reghin.Laviiiiiii !!!.
Ok, si una de la malul marii.

mami de MATEI -TUDOR (10.11.2009)

Mergi la inceput