*LMA -Ghiocei de martie - aprilie 2006 !*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

felicitari Mari!
bine ai venit pe lume ANCA - IOANA!!!

Alina, mami de Marc (28.03.2006) si Roberta (21.12.2009)

Mergi la inceput

Catrinutza, you next!
RARESUTZI, sa cresti mare si sanatos!

Stefanna, voi ce mai faceti? ce mai face Luca? e mare deja...
ce papati diversificat?

Robe are deja 3 dintisori, acuma sta sa iasa si al patrulea, si roade tot ce-i cade in manuta. E racita un pic, si Marc la fel, de cand s-a schimbat brusc vremea, adica de la canicula am trecut direct la frig si ploi. De azi s-a mai incalzit un pic si am stat mai mult pe-afara.

Delia, distractie placuta la Disney!

Catrinel, sunteti in vacanta?

Mihaela, voi ati fost undeva?
noi n-am plecat nicaieri vara asta, doar prin zona. Prea mare trambaleala...
la anul...asta e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

ANCA IOANA bun venit pe lume,Sa fii ocrottita si sa cresti in bucurie.MAri, sa te refaci repede si sa te bucuri de darurile tale.
ALINALEX sar-ma de intrebare.In primul rand felicitari pt dintisori.Am vazut unele din pozele noi ale Robertei si e scumpica foc.Noi nu o ducem prea grovaz.Luca este teribil de mofturos.Si la 6 luni nu mamanca mai mult de 100ml de lapte si ala musai sa aiba gustul schimbat.Cica ii place lui chestia cu diversificarea,mananca din toate dar cam jumate , poate si mai putin decat cantitatea care scrie la carte.EU nefiind invatat cu astfel de copil, sint la un prag de disperare, in fiecare zi numar cati pampersi cu pipi are, il verific sa nu fie deshidratat, il caut de rahitism si tot asa.Distractie mare cu Lucutz asta, care de altfel e adorabil.Sta in fundic de la 5 luni si 2 sapt, si cam tot de atunci se taraste prin pat, se intoarce pe toate partile, si scoate diverse sunete in combinatii nostime.Ma bucur cu el dar cu noduri, pt ca am stresul cu mancarea si in fiecare zi imi sta pe creier cate un mostrulez cu diverse idei negre.
Va pupic, ma duc la Bianca, care la fel ca ai Catrinutezi parca au un singur parinte... si culmea ca celalatl desi in e in casa nu se misca sa ma mai descongestioneze si pe mine, fiindca nu stie sa raspunda de cat la tata.

Stefanna mami de BIANCA-NICOLA si LUCA ALEXANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Felicitari Mari ! Bun venit pe lume micutei Anca Ioana!
Noe multumim de news!

Rareres! Sa cresti mare si sanatos si sa ramai harnicut!

Alina am fost in Corfu o saptamana si ne-a placut mult. Ne-am simtit bine pe insula si am avut noroc de timp bun. Desi nu ne-am odihnit prea mult, pentru ca erau foarte multe de vazut a fost un concediu fain.
Sper sa apuc sa pun poze saptamana asta.

Revin!

Mergi la inceput

Stefanna, dar harnic e Lucutz al tau, Robe abia la 7 luni statea in fundel mai ca lumea
are fundel greu , are deja 10 kg si ar manca orice si oricand, si bineinteles si acum alaptez la greu, e fan tzitzi, n-a servit alt lapte defel. Si eu sunt cocosata cu totul...si ma tem ca ma ajunge din urma la greutate in curand
aa, la capitolul tarat, nici acuma nu-si deranjeaza fizicul, se rostogoleste, sta in picioare sprijinita si cred ca va merge tarziu, ca si Marc, pt. ca e f. comoda
in schimb e vorbareata
tu bucura-te ca e sanatos Luca, nu te mai stresa cu toate alea!

Miha, pune niste poze!
macar voi v-ati mai deconectat un pic

hai ca va pun si eu niste poze mai noi in contul comun.
v-am pupat!

Mergi la inceput

ALINA mersi de ridicare de moral.Am vazut-o pe Roberta.E asa de scumpica...Auzi, ma tot intreb, tu care pari destul de mofturoasa la papica(judecand dupa cat cantaresti) cum ai produs 2 exemplare asa mancacioase?!
Maine am sa incerc sa pun si eu niste poze cu Luca.Da, motor e ianintea Biancai cu mult.Si ea stat in fumd repede( 5 luni si 2 sapt) dar de tarat s-a tarat tarziu si numai cu spatele...Luca insa are o viteza, si isi ridica fundu intr-un fel atat de nostim de te prapadesti de ras.iar azi a realizat o noua performanta... a incalecat pe jumate una din pernele cu care era incercuit, chipurile sa nu cada plodu din pat.
Va pup pe toate si puii scumpi mari si mici

Mergi la inceput

dupa cum am promis, pun link-ul cu poze
http://family.webshots.com/album/578537754zGajnc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

ANCA IOANA,bun venit pe lume!!! Norocul si veselia sa fie cu tine in fiecare clipa scumpa mica!Catrinutza,refacere rapida si astept poze cu cea mai tanara printesa din familia voastra

Eu nu mai am internet acasa!...Natura mea obsesiv-compulsiva...a decis sa ...foloseasca acest drog...cat mai putin....cu putinta....asa ca...in pauzele de la scoala mai ajung pe fuga la net...la biblioteca din campus...si cam atat.Imi fura mult prea multe ore...asa ca...am luat o decizie buna zic eu.Pup toata lumea la gramada!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Delia21

ANCA IOANA,bun venit pe lume!!! Norocul si veselia sa fie cu tine in fiecare clipa scumpa mica!Catrinutza,refacere rapida si astept poze cu cea mai tanara printesa din familia voastra
Eu nu mai am internet acasa!...Natura mea obsesiv-compulsiva...a decis sa ...foloseasca acest drog...cat mai putin....cu putinta....asa ca...in pauzele de la scoala mai ajung pe fuga la net...la biblioteca din campus...si cam atat.Imi fura mult prea multe ore...asa ca...am luat o decizie buna zic eu.Pup toata lumea la gramada!

Deliuta pai ne confuzezi...nu e catrinutza...e Mari!

Alina...ai PM!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Stefanna

dupa cum am promis, pun link-ul cu poze
http://family.webshots.com/album/578537754zGajnc

Sunt super frumosi amandoi! Sa va traiasca!
Ce faina e aia de joca de la Fisherprice...daca mai fac vreun bebe iau si eu

Mergi la inceput