Masa Festiva Cuisine Francaise

Masa Festiva Cuisine Francaise | Autor: Violetik

Link direct la acest mesaj

Buna!
Recent am avut cununia civila si in citeva zile este si ziua sotului, ma gandeam sa fac o masa festiva cu prietenii in genul bucatarie franceza ( ador ). Daca ati putea sa ma ajutati cu careva idei si retete usoare si rapide, v-as fi foarte recunoscatoare . Ma gandeam la quiche laurent, tarte, ceva salate ( desi nu prea stiu salate franceze) si al.

Merci f mult!

Daca s-a mai discutat subiectul rog moderatorii sa ma reorienteze

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

du te pe WWW. marmiton.fr si acolo vei gasi TOT ce ti doresti !
Casa de piatra !
Vezi sa ai vinuri seci sau daca nu poti acompagnia cu champagnie seaca tot ce ti alegi sa faci
O sugestie daca imi permiti : este haioasa metoda fondue ( pe care o poti faci cu carne ,brinzeturi sau daca faci ciocolata poti inmuia acolo( in aparatul de fondue) fructe
numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Violetik Casa de Piatra sa aveti si tot ce va doriti. La multi ani sotului ! Daca te descurci cu franceza iti pun niste site-uri sa te insipri de acolo
Eu am facut ultima data Quiche de care zici tu dar sub forma de Mini quiche asortat cu diverse combinatii de la fructe de mare la somon sau sunca si ciuperci. Reteta clasica de Quiche este cu bucatele mici kaiser, oua, smantana si cascaval astea puse peste o foaie de tarta sarata. Poti adapta umplutura cu ce vrei tu.
Poti sa faci checuri sarate, cu somon, sunca, cascaval, pe compozitia de Chec sarat cu feta si masline poti adapta ce reteta vrei.
Vezi ca mai este un subiect cu masa festiva si am mai dat acolo cateva exemple de aperitive reci pe frigarui, pungute de jambon, rulou de somon, aperitive pe biscuiti sarati toate sunt french daca te intereseaza ceva anume imi spui si iti caut retete si iti mai dau si site-uri cu poze spor la pregateli.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violetik spune:

merci f mult

Mergi la inceput