ce magazine online imi recomandati?

ce magazine online imi recomandati? | Autor: alexa4real

Link direct la acest mesaj

Buna ! Sunt noua pe aici si m am gandit sa va adresez o intrebare, in special celor care au avut colaborari ”fructuase” cu magazinele online specializate pt copii.
Eu sunt adepta onlineului si din varii motive ma gandesc sa cumpar de pe internet diverse produse pt bebe care trebuie sa vina
Ce magazine imi recomandati? Ce experiente aveti de impartasit?
Va multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

nu iti pot da pm, iar aici nu scriu adresa ca ar fi reclama...da-mi, te rog, un mail, pe yahoo, aceeasi adresa ca si nick name-ul meu.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cygni spune:

imi poti trimite si mie mail, dai click pe numele utilizatorului si gasesti optiunea, ca nu se pot da linkuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Eu am colaborat bine cu multe magazine online, depinde si ce produse doresti sa cumperi. pana acum am luat de la crazy toys, de la bebelusul tau, de la chic bebe, de la eco baby si green baby, de la rangali. magazinul piticilor, de asemenea. Nu prea ai cum sa dai gres, de platit platesti cand primesti produsele, etc. Mult succes!

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

Uite, eu cumpar de pe www.t-a-o.com, un site frantuzesc. Preturile sunt fantastice, mai ales cand au reduceri, iar hainutele de ff buna calitate, nu mi s-a intamplat pana acum sa mi se decoloreze la spalat ceva, sa se scamoseze, labarteze etc, cum se intampla cu hainele de la Z sau Okaidi unde am dat cu milioanele pe un tricou si o pereche de pantaloni.
Iti faci cont, apoi alegi produsele, platesti cu cardul, e simplu si comod. Transportul e mai mult, 18 euro, desi la ultima comanda mi-a trecut 14 euro transport. Ori mi-a facut reducere ca am mai luat de la ei, ori au ieftinit ei transportul.
Primesti aviz postal si le ridici de la oficiul postal de care apartii, acolo nu mai platesti nimic.
Eu am recomandat site-ul asta la toate prietenele. Si eu tot pe forum am aflat de el. Succes la cumparaturi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Martie m-am uitat si eu pe site si mi-au placut hainutele.
Spune-mi te rog in cat timp vin produsele si ce fel de card ai?
Multumesc!!

iana

Mami de Mario Constantin si Sophia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

Pai vin in cca 3 sapt... si poti plati cu orice card. Suni la banca si intrebi daca e valabil si international. Eu am unul in lei pe care mi se vireaza salariul, mastercard (visa).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Martie multumesc.

iana

Mami de Mario Constantin si Sophia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Eu cumpar pentru mine si bebe de aici,transportul costa 6 lire ajunge cam in 2 saptamani si ceva, numai pt copii au aici, transportul difera in functie de greutatea coletului, dar nu mi s-a parut niciod prea mult si mai sunt www.teddywear.com/catalog/" target="_blank">aici. Oricum cele mai bune preturi le obtii pe ebay, eu obisnuiam sa cumpar numai de acolo, ebayul din uk, e transportul mai accesibil. Insa trebuie sa ai ceva experienta pt ca mai sunt si tzepe. Selectezi criteriile de cautare, dai numai hainute cu eticheta, eventual anumite branduri si licitezi, am cumparat rochite, fustite cu 3-5 lire, superbe, sunt anumite zile cand nu liciteaza lumea si automat castigi la preturi f mici. Avantajul era ca aveam pe cineva acolo si foloseam adresa ei si imi trimitea in tara cand se strangeau mai multe, ca asa nu-ti convine sa platesti transport pt un singur produs.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

Subiect monitorizat!
Mi se pare ciudat ca primul mesaj pe acest forum sa fie legat de magazinele on-line.
Va rog sa recititi regulamentul privind publicitatea pe acest forum!

Multumesc

Mergi la inceput