*LMA!*Puiuti de Randunici 2008 !! (406)
Raspunsuri - Pagina 19
Olgutzika spune:
Ramo, mie nu imi merge YouTube-ul la munca. In plus, vezi ca ai un buton cu un oval rosu in care scrie Tube, si intre paranteze pui linkul, asa apare direct clipul pe forum, nu mai da lumea decat click pe play. Oricum, asta nu rezolva problema mea, ca nu merge nicicum.
Achmed e foarte tare! Ca si Peanut si ca Jose Jalapeno-on-a-stick
. Mihutza mai era fan! Si uitasem de ei, dar mi-am adus aminte ieri de tine, Mimo, cu "tot nu iti e frica?"-"are u scared?" 
mstela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mimonix Bai dar zau daca nu sunteti cu capu' , ca sa fiu draguta asa Silance, I'll kiil you ![]() ![]() Simona,mamica de Teo (16 ani) si DuuDuu (DOO ANI )Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea ![]() |

Mimo,esti de belea!Si,mail-ul nu se referea doar la praf in sensul propriu,da??
Sunt convinsa ca ai "auzit" tu mesajul,dar nu vrei sa "intelegi",este??
Numa bine tuturor..
PS.Ramo,eu te pup,te-am vazut,timp de vizionat you-tuburile nu am avut,dar te pup luung.

Pupici tuturor..fug la Teutzul bolnavior,nu inainte de a cauta prin farmacii Inhalant, in speranta ca macar la noapte sa dorm.
Apropo,am cautat aseara la 7 farmacii Influcid,si,propunandu-mi sa rascolesc tot Bucurestiul,numai fara Influcid sa nu ma intorc acasa,am gasit la Sensi blu,pe care o lasasem la coada.

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
Nicoleta spune:
Hai ma ramooo, ce-i asta?? treci colea pe craca si povesteste-ne! Cum adica invizibila??
Eu recunosc, sunt teribil de aiurita, raspund din 2 in 4...
Miha, imi pare rau de sotul somer, sper sa vii cu vesti bune II. Sa vezi ca toate se asaza incet-incet...
Mimo, sa stapanesti in fiecare dimineata expresorul (s-a dus asa, sontac.shontac sa ti-l cumpere?? OAU!), sa-ti faci si Irish cu el
.
Va pup. Ma duc sa fac chiftele pe noul aparat (grillul meu cel fain!).
Dar revin!!
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu te ingrijora pentru oamenii din trecutul tau. Exista un motiv pentru care ei nu se afla in prezentul tau.
Nicoleta spune:
Mozart, daaa! Mi-am luat un cd cu el, cu melodii selectionate pentru copii, sa vedeti ce liniste e in masina cand incepe nenea Mozart cu ale lui! (Olga, prea tarziu... nici Mozart nu-l mai adoarme acu...). Si bravo pentru rezultatele negative la sifilis. Brrrrr.........#
Si ca sa vedeti pana unde duce... mintea unora. Stefan stiti, laudat luni la scoala de doamna... a cerut recompensa, frate! NU se mai invata de placere, ci... Si i-am luat: Trilogia no 2 Razboiul Stelelor, in germana
. Vineri seara au program de vizionat film. Abia astept sa-l vad pe tat-su cu dictionarul interstelar in brate :D.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu te ingrijora pentru oamenii din trecutul tau. Exista un motiv pentru care ei nu se afla in prezentul tau.
cleme spune:
Mie imi place ca marea majoritate a mesajelor mele sunt ca si inexistente... dar asta-i viata...
Bine ca a iesit soarele, sper sa nu ploua desi astia anunta cod galben...
mimonix spune:
Hai Nico ca m-ai lasat paf 
Dar cum ai putut sa-ti imaginezi macar o clipa ca s-a dus asa sontac soantac sa cumpere 
A comandat pe net, a venit un baietas tinerel (agent de vanzari) cu el la usa ...hohoho
Sontac sontac, auzi la ea! Cand el nu se duce la tuns (desi e imperios necesar, crede-ma) pentru ca nu are masina
Ma gandesc cu groaza cum o sa arate peste 3 luni cand isi recapata carnetul ...brrr ...rocker de rocker, batran si nebun ![]()
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
Olgutzika spune:
Mimo, dar la AC/DC se duce
? Schiop asa? Pana la urma, sa inteleg ca i-au suspendat permisul pentru 3 luni?
mimonix spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cleme Mie imi place ca marea majoritate a mesajelor mele sunt ca si inexistente... dar asta-i viata... Bine ca a iesit soarele, sper sa nu ploua desi astia anunta cod galben... mami de diana andreea - 18 martie '08 |
Alta
Hai la Ahmed, mai sunteti?Silance, I said

Inexistento!Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

...