*LMA!*Puiuti de Randunici 2008 !! (406)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

http://www.youtube.com/watch?v=EvZmCDw_sq0

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cleme
Si acum sa ma laud, Diana a inceput sa faca la olita!!!!!!! Deja am inceput sa iesim afara fara pampersi, si cere cand ii vine sa faca. Mai am de terminat cu pampersii de noapte (aici nu prea stiu cum sa fac) dar e o mare realizare! In 2 zile am scapat de ei, nici nu-mi vine sa cred ca a durat asa putin!
Andru nu iubeste olita,nu sta nici 30 s pe ea..ieri l-am lasat prin curte fara pampers,il mai intrebam din cand in cand daca face pipi,a facut o data la pom ca sa se faca mare,dar l-am ous eu nu m-a atentionat el...apoi peste vreo ora l-am intrebat iar ,l-am pus si nu a facut dar peste max 15 minute a facut pe el...nu-mi spune,mai nou nici cand face kk nu-mi mai spune,dupa ce face..daca-l simt /vad eu bine daca nu sta cu puturosu' mult si bine la curutz...asta este ...

poze

Mergi la inceput

cantece cu ciociouu.. cate pretentii mai au copii astia mici...
http://www.youtube.com/watch?v=i2F7OmxuUH8

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui mstela
[br
Luny,un pup mare..cunosc starea si e tare nesuferita..hai sus ca s-or aranja ele...totul e sa gandim pozitiv..eu vorbesc?
..numai ca mai devreme ma apucase un vast pozitivism..si cred ca se datoreaza unui mail scurt si patrunzator care m-a zgaltzait...l-am trimis si la randunici..asa ca intr-o secunda am facut o retrospectiva a sufletului meu si m-am gandit ca bine ar fi sa-mi propun sa am o vara frumoasa,sa plecam din Buc in natura,oriunde,numai sa fie verdeata,sa stau la o berik,sa ma bucur de Teutza draga,de anii mei frumosi,de natura,de copilasii inocenti din jur,de pasari,ciripit,priveliste,dincolo de lipsa banilor,praf,criza,fiindca viata asta de zi cu zi e asa urata daca o lasam sa ne conduca ea,timpul trece asa repede si ajungem sa regretam vremuri trecute cand puteam sa facem ceva anume si nu am facut,tot din cauza plafonarii,a delasarii..fiindca daca ma gandesc la lipsuri,nu ma pot bucura de nik,daca tanjesc la o vacanta afara,numai rau imi fac,cand imi pot umple sufletul de clipe frumoase,simple,ce sunt aproape de noi dar nu le vedem!?...oare nu am dreptate?
...hmm,sper sa nu uit...
M-am eliberat..ma intorc la dosare cu sufletul mai bun.

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
ma faci saaa....noroc ca-s singura aici..
..bai, nu-s certata cu husbandul..doar asaaaa... ma enerveaza.. oricum, bine nu suna, dar na, o trece..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

http://www.youtube.com/watch?v=yDcCoHxXevA&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=K27EPogEMwY&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=Qb7m97j0yzc&feature=related

si cu astea am incheiat..va si vi le dedic cu drag ..ma duc sa caut cantece cu ciociouu,mam -mam (rate),pi-pis...

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Hihi, asta cu "daca vine cineva?!" si curatenia in casa imi aduce aminte de ce nu am chemat eu salvarea zilele trecuta cand imi venea sa urlu de rau ce imi era: ca era mizerie mare in casa . Ete ca am supravietuit si dezordinii si bolii

Nico, ma, daca ai nostri copii se iubesc, sa stam noi in calea fericirii lor ? Il luam de sot pe Matei cu mare drag, da' doar daca promite ca imi face nepoti cu ochi la fel de frumosi ca ai lui .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

hello

Simo, pune si tu link-ul de unde ai luat forma de wafe cu Mikey, eu am vrut sa o cumpar de la Carrfour(cum zicea Oana) sa fac de ziua Antoniei dar nu am gasit.....probabil ca trebuie sa fiu pe faza cand aduc...si este mai greu asa...

am vazut minunile tale de baieti....au copii astia ai tai cevaaaa...transmit o stare tare frumoasa cand ma uit la poze...

Miha...merci de urari....te sunasem zilele trecute....si am banuit ca ai treaba....eu iti urez sa fie care varianta cantareste mai mult in sufletul tau.....

Luny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny
ma faci saaa....noroc ca-s singura aici..
..bai, nu-s certata cu husbandul..doar asaaaa... ma enerveaza.. oricum, bine nu suna, dar na, o trece..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Nu asta am intentionat,dar te inteleg f bine.

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Olga, promite ca doar nu-l doare gura! :) Asa cum zice al meu ca imi va face o fetita... Numai ca si tu trebuie sa promiti ca faci fetita!

---------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu te ingrijora pentru oamenii din trecutul tau. Exista un motiv pentru care ei nu se afla in prezentul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

V-am trezit ?

Mergi la inceput