Ameteala

Ameteala | Autor: Seattle

Link direct la acest mesaj

Buna seara,

Va scriu tocmai din America as dori niste sfaturi daca se poate. Ieri seara m-a luat o ameteala pe neasteptate, credeam la inceput ca este cutremur dar mi-am dat seama ca nu casa se misca ci doar mi se parea. M-am lungit pe pat si mi-a mai trecut, dar am avut in continuare o presiune pe crestetul capului de parca as fi avut ceva care statea pe cap. Aveti vreo idee cam ce ar fi? Ca varsta sunt la sfarsitul anilor 30.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

seamana a simptome de labyrintita, dar medicul e de baza

Corina , Stephanie si Yann Edward + Totoku

"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Eu am tot avut ameteli si am dar nu asa ca la cutremur dar conform doctorului sunt sanatoasa. Dar daca tie nu ti s-a mai intimplat pina acum si se mai repeta du-te la doctor ca uneori pot fi motive serioase, mai bine sa inlaturi orice suspiciune. Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

anemie, etc., fa un set de analize si afla daca totul este in regula:-)

Sanatate multa

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

Bun venit pe desprecopii. , chiar daca motivul pentru care ai venit este o ameteala.

_
www.immunocal.ro" target="_blank">Despre glutation si Immunocal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

probleme la prima vedere pot fi simplu de identificat, este fie o carenta de ceva in organism, calciu, magneziu...care se depisteaza cu o banala analiza de sange, fie esti insarcinata si la fel poti depista relativ usor.Probleme mai grave, cum ar fi probleme cu ochii, sau in zona capului, pot fi si ele o sursa de verificat.Ia pe rand si prin eliminare...bafta si sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

buna,

daca ti-ai facut in ultima perioada ceva analize sau controale medicale, cum stai cu tensiunea si glicemia ?(daca au fost masurate/analizate, desigur)

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Seattle spune:

Multumesc pentru raspunsuri, apropos sunt barbat :) am uitat sa mentionez, stiu ca asta este un forum unde sunt mai ales femei, dar mai stiu ca femeile pot da cele mai bune sfaturi :).
Nu cred ca este anemie si nici vreo boala, aici doctorii sunt cam scumpi deci nu ajung pe acolo prea curand. Mi-am cumparat ceva vitamine si vad ca de cateva zile nu ma mai deranjeaza. Ma gandeam daca stie cineva ceva naturist care poate ajuta.

Mersi mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

buna,

dar nu poti apela la serviciile de urgenta (911?)in momentul in care te simti rau cu adevarat ? se platesc si acestea sau cum e sistemul la voi ?

e greu sa-ti spunem noi ce anume sa faci, deoarece nu ne-ai spus ce greutate/inaltime ai, daca ai mai avut si alte probleme de sanatate in trecut, daca ai in familie rude cu boli ce se pot mosteni (diabet, HTA, etc.), ce stil de viata ai, ce program, ce alimentatie...

oricum, daca as fi in locul tau, as incerca sa aflu totusi care este cauza acestor ameteli, pot fi o gramada de boli/afectiuni posibile, de la o banala carenta (minerale, vitamine) pana la cine stie ce, mult mai grav...

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Seattle spune:

Multumesc pentru raspuns. Sa sun la Salvare pentru ameteala si sa fiu tinut la urgente pentru 4-5 ore aiurea nu cred ca este o optiune buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

De curand am deschis un subiect pe tema asta, care se numeste "Sindrom vertiginos". Sotul meu a fost diagnosticat cu boala asta si speram sa aflu mai multe despre ea.

Simptome: ameteala puternica insotita de pierderea echilibrului (corpul cade mai mult intr-o parte) si greata puternica, cu voma. Tratamentul prescris a constat in medicamente anti-vertij (Betaserc, Arlevert) si anti-emetice (Metoclopramid), anti-inflamatoare (Aulin) si calmante (Midocalm).
Crizele se repeta cand ti-e lumea mai draga; el a avut prima criza acum 8 ani, apoi 7 ani pauza si anul trecut a avut 2-3 crize destul de apropiate. Din pacate nu se stie ce le declanseaza, poate fi stresul, curentul, zgomotele puternice, o proasta irigare a creierului datorata factorilor mecanici ...

Sper din tot sufletul ca tu sa nu ai asa ceva. Poate a fost doar o scadere a glicemiei (daca n-ai mancat dimineata) sau a tensiunii ...
Trebuie s-o urmaresti si cu prima ocazie sa-ti faci un set de analize sa vezi cum stai cu calciul, magneziul, glicemia etc.

Boghi

www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai lucreaza cineva goblen?
www.avonromania.webs.com" target="_blank">... e mai simplu decat crezi ...

Mergi la inceput