America (201)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

La NY aveam si noi masini din alea la comun, cu 37 de min. - plus hainele gri "to go with it".
Acum am front-loader, e diferenta enorma. M-am obisnuit cu masina, dar cind am trecut de la masinile alea la asta ma tot minunam cit de albe pot fi hainele albe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

Hehe, 37 de minute e de vis. La mine le spala in 20 de minute.
M-am saturat de cate tricouri - albe la origine, am aruncat.

Miere, super poznasul!

www.razvanphotography.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

si eu credeam ca nu e bun detergentul,ma duc sa-i sugerez sotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Macrina spune:

Multumesc frumos de urari.. ce de lume
Ramona, m-am scrantit de tot, la maternitate am uitat si data mea de nastere , pai cu atatea de tinut minte zic si eu ca e scuzabil, hehe

Il cheama Dan, travaliu a tinut 14 ore, aaa.. ce mai trebuia sa zic? Oare asta cu memoria pe duca e ireversibila?
Cam atat, acu a facut icter, ma intreb daca o sa tina tot atat de mult ca la ultima fetita, a fost de vreo 3 sapt, era galbena si-n ochi, si-n gura. E frumos, mai ales ca mereu stau sa-i numar si fac exercitii sa vad care lipseste din camera

Ce ziceti voi de masina de spalat? Da-ti-mi si mie un link cu astea bune, unde sa caut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Frumos nume si scurt sa nu i se acreasca copilului cu spell uitul mai tarziu. Si ti ies la socoteala copiii mereu ?

Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA

http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Alintaroma, nu se poate lega la apa calda, in EU nu exista conducta de apa calda in basement pt masina de spalat, este de apa rece pt ca masinile incalzesc apa.Cum masina noastra e cea mai basic nu face treaba asta. Puteam sa ii spunem proprietarului sa traga teava dar nu am vrut sa ma complic. Spalatul cu apa rece nu e aiurea doar ca unele chestii au nevoie de apa calda...ah well :)

Corina, daca te referi la numele meu pe FB l-am pus si pe cel de fata sa ma gaseasca pretenarii din Ro care nu stiu ca sunt casatorita, altfel nu am doua nume, nu mi-as pastra numele de fata in vecii vecilor.

Adriana 22+ Isabel Marie si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

MAcrina,multumesc tare mult de poze!Ai 4 copii tare reusiti si frumosi,sa le dea dumnezeu noroc si sa te bucuri de ei toata viata!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Ha ce ma bucur ca nu's singura nemultumita de masinile de spalat cu sucitor , ca initial am crezut ca's eu dusa cu pluta si a clean freak ca tare nemultumita mai eram de rezultate ... Primul lucru luat in us fu masina&uscatorul ... inca locuiam la apartament. Dar acu cine'i mindra ca toata mamicile pe la scoala ma intreaba cum reusesc sa pastrez hainele albe ale Biancai asa impecabile si cum de indraznesc sa ii cumpar geci albe la copil asa de young sau e asa de cuminte si nu se joaca in noroaie ca uite sunt ca noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Macrina, ce tare! Fain tre' sa fie sa stai sa-i numeri, zau ca te invidiez!
Bun nume Dan, cam pe aceleasi considerente l-am ales si noi pe Alex.
Cum mai sa fii in labor 14 ore la al patrulea copil? Deci it doesn't get easier?
Mie mi s-a parut mai usor si mai rapid la Ana, dar probabil ca nu-i o regula.
Poze... ce poze? Eu n-am vazut poze! Cred ca ultima data cind am vazut poze cu voi erau doar doi copii, la NY. Harnica ai mai fost, bravo!
Eu am masina de spalat/uscat LG. Deja-i de citiva ani, nu stiu ce progrese s-or fi facut in domeniu, dar sint multumita de ea. Cu patru copii zau ca ar fi bine sa te gindesti la o masina din asta buna.
Pumba, work on it si tu, sa vezi ce diferenta mare este intre masinile astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

da Panterutzo la numele de pe fb ma refeream. Am priceput acum; credeam ca ai pastrat si numele tau...

Eu usuc hainele afara nu le incing in masina de uscat si au un miros f frumos de proaspat.

Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA

http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family

Mergi la inceput