America (201)
Raspunsuri - Pagina 15
Bic spune:
N-am somn si am mai dat si eu pe la voi sa va citesc din urma.
Si voiam sa multumesc din suflet comunitatii de romani din State Unite ca m-a ajutat sa-mi creasca brusc self-esteemu' de gospoinda punindu-mi in vedere ca nu talentele mele de gospodina sint de vina cind ciorapii ies din masina de spalat fix cum au intrat, ci masina, bat-o vina!
Ma scuzati ca reinvii un subiect asa de vechi taman acum cind tocmai ce-am sarbatori Inaltarea, dar voiam sa stiti. Asa sa stiti!
Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
Info utile despre cresterea copiilor
www.askdrsears.com/" target="_blank">Dr. Sears
www.positivediscipline.com/" target="_blank">Disciplina afirmativa
corinadana spune:
Ciorapii tr frecati un pic la mana mai ales daca s de copii si apoi in masina! asta daca vrei albul sa fie alb!
Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA
http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family
lexi spune:
Ciorapii se rezolva cu o scufundare de noapte in oxiclean, cam o data pe luna. Nu stiu ai vostri cum sunt, dar ai mei ies in sosete afara, nu reusesc sa-i descalt la timp (ca de incaltat nici nu poate fi vorba, prea multe sireturi pe lumea asta).
Ramona J spune:
Lexi, cred ca m-am inrosit la fata citind pe aici, ca si eu mai ies in sosete.
Mai scump Oxi-ala decit sosetele mai! Cind se fac prea nasoale le mai arunc. Las si eu la inmuiat una-alta ce mi se par mai importante si daca mai am loc adaug si niste sosete.
De fapt eu spal totul la masina, scapa cine poate. Caut sa nu cumpar "dry clean only". Chiar daca scrie asa, eu tot le spal la masina. Cel mai nasol este ca-mi plac cashmere sweaters, la alea mai fac rabat citeodata, ca am distrus prea multe.
AB_AC spune:
La sosete eu am cedat nervos cu feciorul. Gri sau bej ca altfel ma ruineaza.
Si care sireturi? Ai mei au cu scart tat. Si fatuca care-i maricica pana innoada un siret adormim cu totii. Iar la scoala timpul pentru descaltarea pentru sport e de max. 5 min
Daca tot e ora confesiunilor de spalat in masina ... toate ca toate pana la sutiene. Am incercat programul de handwash si am ajuns sa stric asa mereu ... asa ca acus facui o colectie pe care ma adun sa o spal deodata.
Altfel ma apuca disperarea toti pruncii si berbantul is bolnavi pentru ca strepul de la scarlatina fu rezistent la amoxicilina si acus suntem pe augmentin. Eu ma stradui sa nu capat ceva ca fara iar ajung pe cortizon si e al naibii de toxic. Si am o prietena in vizita s-am izolat-o. Am trimis-o la plimbare cam singurica cu exceptia catorva seri. Am mers cu ea la Met la Tosca s-am stat cu nasul in batista toata seara. Si asa era lacrimogena bucata
miereamara spune:
Offf, AB-urel multa sanatate!
Sa stii ca nici la noi nu a mers amoxacilina, nici augmentinul, pana la urma i-am venit de hac (sper) cu ceva cefalosporina (nu imi mai aduc aminte exact denumirea) si lovitura de gratie azomytricin (cel dat cand am fost la urgenta).
Da a incaltat o viroza pe care am luat-o si noi, lui i-a trecut relativ repede, pe noi parca ne-a calcat trenul:((
Cand ma vede ca tusesc vine repede si ma ia in brate, strans, strans!
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
AB_AC spune:
Ufff si al ii terminat. Sper sa nu mai luam inca un antibioticc
Sanatate si voua. Ce dulce are el grija de tine
BiancaM spune:
AB, Miere, sanatate multa!
Astia mici cat is ei de mititei eu cred ca la unele sunt mai rezistenti ca noi. Cand am avut in casa virusul ala la burtici, Andrei si Amalia au fost fresh in 2 respectiv 3 zile, eu in schimb am bolit vreo 2 saptamani...
Mami de Amalia si Andrei
miereamara spune:
Va las niste pozici de sambata.
Am fost la pisicina, Aidan si-a condus truck-ul prin apa, foarte incantat a fost!
http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/
Ii foarte voinicut, inalt si zdravan, chair si doctorita la care am fost vineri (cea de alergii) a remarcat ca arata mult mai bine, mai sanatos decat ultima oara. Nu mai are cearcane, are o culoare frumoasa in obraji. I-a injumatatit doza de flovent, si ne-a facut programare in septembrie cand o sa-l evalueze din nou. A pronuntat ea ceva de niste teste pt fibroza chistica, dar nu vreau sa ma gandesc la asta deocamdata, Aidan arata f sanatos, nu are nici un alt simptom in afara tusei care i-a trecut in urma tratamentului.
Si nici nu a mai fost asa sensibil, a avut chestia asta de care va spuneam cu ceva tuse productiva si un pic de secretii nazale, dar i-a trecut f f repede, in doua zile.
Parca a inceput sa manance si mai bine, ieri a mancat cred ca 300 de grame de zmeura, ii place extraordinar de mult. Carnea o refuza in continuare. Asta este, i-o mai pitesc din cand in cand printr-un piure. Ar manca orez non stop, orez simplu fiert in apa fara nimic altceva.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator