America (201)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

mai ce e aia PTO? la voluntariat?
ca eu stiu numai de la job = payed time off

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Mihuta, e superba Andra!!!! Ce plina de energie si vesela!!!!!! Super filmuletele si pozele!!!! De cand vorbeste asa clar??? (m-am amuzat ca stie si de ga-ga)

Andreea, am vazut si pozele voastre!!! Philip e asa matur!!! Frumosi baietii ai!!!!

Bianca, si Radu a patit cu o oglinda de la un hotel...i-a cazut in cap si i-a taiat umarul si piciorul....A ramas cu semne urate...Bine ca esti ok!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Andreea si eu stiam ca poti pune pe CV voluntariatul la scoala, dar de fapt orice fel de voluntariat. E ceva in plus si arata ca nu ai ars gazu' "degeaba" cit ai fost SAHM .
Dupa cum am mai zis la voluntariat m-am bagat ca mi-e drag dar sa fiu encharge nu, ca nu sunt a good leader

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Asa cum va zicea Liliana, la noi au introdus metode drastice de reducere a internetului, nu mai am acces la forumuri, bloguri pagini de entertainment, shopping (amazon, ebay), etc. Nasol, vremuri grele.
Ce e mai nasol e ca uite daca vreau sa va intreb ceva nu pot decat seara de acasa si pierd o zi, fir-ar mama lor.

Eric e bolnav iar de sambata, nasul e infundat nasol, fara muci si o tuse specifica astmului. Ce e mai nasol e ca in seara asta mi-a facut si febra. Cu ce ii scad febra, ca tylenol si motrin sunt out. Ce alte medicamente? Cele generic cu ibuprofen?

Ati cerut refund pentru medicamentele retrase? Daca da, unde?

Sanatate multa la copii daca avem bolnaviori ca nu am apucat sa citesc. Sper sa reusesc in noaptea asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluenile spune:

Pt fetele din NYC, LI and Metro area
Cunosc femeie pt ingrijire copii/curatenie extraordinara, cauta live in.
Daca e cineva interesat sa ma contacteze aici pe PM si vorbim la tel. Va dau si tel ei si alte info at that time.
Daca isi gaseste intre timp un alt job voi update the info here.

va pup
L

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Sanzi e o vorbareata de numa mandra.. nu-i prea tace gurita si repeta tot ce aude.. seamana cu tat-su ca eu sunt mai mutulica ..
eram in masina si vb cu al meu sa mergem pana in Wallmart, repede si ea "megem Wamalt", ca sa nu mai spun ca stie sigla aia a lor si cand vede cate un bon imediat zice Wamat..
Gaga i-a placut de cand cu Poker face, mereu ingana ea ceva acolo sau ma punea pe mine sa ii cant..

pe zi ce trece isi imbogateste vocabularul si in engleza.. de la tv (Mickey Mouse e la putere, Elmo e pe locul 2) ca noi nu vb cu ea in engl.. ne uimeste pe zi ce trece.. acum nu mai spune "vino" ci "comme on!" sau "gau back"=come back.. sau nu mai spune sa ne spalam pe manute ci "wash manute"..
aa.. si una noua de azi: "a cafut/ce cufut?" = am facut/ce-ai facut?..

Carmen sanatate lui Eric!

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

mihu, pto=parents teachers organization
Carmen, sanatate, eu la ai mei le-am dat ibu Target brand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Andreea m-am gindit la tine inca de dimineata dar daca ai scris aici inseamna ca sunteti ok Au fost aproape de voi tornadele sau nu prea ? Take care!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

nu cred ca f aproape, eu vazusem warnings la stiri ieri dupa-amiaza, dar eu daca nu vad county-ul meu colorat, nu-mi pasa. drept, au fost vanturi de pana la 50 mph si se facuse cerul ciudat, parca alb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Andreea frumosi copii. Ii pupam. Cum mai sta Pupi cu recuperatul la gradi?

Carmen uff, iar e bolnav Eric. Ia ibupropen brand walgreen sau target sau oricare altul.

Bianca urata patanie, noroc ca s-a trezit cel mic din nou...

Va pup.

Liliana
Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4

Mergi la inceput