America (201)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Ajung si eu dupa o saptamina sa urez felicitari pentru Dan, Macrina!!! Am vazut citeva poze, ce dolofan este Ai niste copilasi foarte frumosi si fericiti; eu nu stiu cum faci fatza cu 4, ca eu sint nedormita la greu cu 2
Nu stiu daca ai scris despre nastere sau date despre Dan, ca n-am mai citit din urma, m-am uitat din 2 in 2 dupa mesajele tale ... Cum a fost? Am vazut doar ca a durat ff mult nasterea, de ce asa de mult, ca toti spun ca de la al 2lea se naste f usor? Tu cum stai cu somnul, alaptatul, impartitul timpului cu ceilalti copilasi? Pe mine ma suge Zoe pina ma usuc, azi a mincat din juma' in juma' de ora, de-am disperat; deja bag pastile de fenugreek si brewer's yeast pt mai mult lapte; in plus, cred ca nici don'soara nu suge cu prea mult spor, asa ca ne invirtim in cerc aici, o sa imi fac un appt cu lactation consultant pe care am avut-o la spital.

Fug la culcare acum, ca se trezeste fomista in juma' de ora si iar is chiauna; sint norocoasa, ca sotul se trezeste si el de fiecare data si mi-o aduce din patutul ei pina in pat, ca sa o pot alapta, ca la cit de fleostita sint eu ...

Oana Eva (29 iunie 2005) si Zoe (27 aprilie 2010)
I'm not a bitch, I just have a low bullshit tolerance.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Mirela, Sanzi, felicitari!!! Deci ce job veti avea dupa? E asigurat, adica va plaseaza aia sau cum? Drum bun lu' David catre Ro, wow, eu n-as avea curaj, al meu e mai kkcios.

Miere, si eu am observat ca a trecut ceva timp de cand n-a mai fost Aidan bolnav. Doamne Ajuta, sa tina! Drum bun in DC. Nu am prea inteles de ce te duci si de ce iei baiatul, dar succes!

Am vazut ca va plangeti de fete. Al meu se joaca cu fetele fara probleme. Pai e mai greu sa gasesti DOAR baieti. La el la gradinita a fost singurul baiat in clasa asa ca e obisnuit Ieri au facut picnic la mine in garaj. Erau asa caraghiosi, si-au pus scaune din alea portabile, de picnic, au mancat tortilla chips, au baut limonada si au stat la taclale. Au planuit ca atunci cand vor fi suficient de mari sa poata merge singuri, vor merge langa padure la "green gazeebo" si o sa faca acolo un picnic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Ruxi merg sa reinoiesc pasaportul romaenesc, mi-a expirat in aprilie si il iau pe A. pt ca Lucian are un proiect la care lucreaza zi si noapte, posibil sa vina la 8-9-10 seara acasa. Plus ca nu cred ca ar avea viata usoara cu A. pt ca trece acum printr-o perioada in care sta agatat non stop de mine, si la baie (scuzati detaliile) stau cu el in brate, e ca un timbru.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB_AC spune:

Ruxij pe strada noastra sunt numai fete exceptie inca un baietel de 10 ani. Fata de Marc la nici cinci ani e la ani lumina..Invazie nu alta Iar fii-mea tot cu baietii ar vrea sa se joace. Cu par scurt, biciclista si mare amatoare de lego, urla cand o piepteni si are par mai lung. Am incercat doua codite si apoi si-a bagat singura foarfeca in par:)))

Irina asta cu negociatul sa ajung si eu la baie ma face sa rad, dar si la mine era la fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Sanzi si Mirela felicitari scolaritelor.

Irina la tot mai multe saptamani, luni si ani fara mucisori. Cum mai e nasul sotului?

Macrina scuze de intaziere...felicitari pentru Danut cel frumos.

Sanzi tare curajoasa esti....dar sa stii ca nu e asa de greu, am o prietena care isi trimite tot timpul copilul singur in Ro, si nu a avut nici o problema pana acum.

Ruxij felicitari pentru castig. Sa stii ca ti-am dat o bila mare ALBA pentru asta. Uite ca mai sunt oameni care gandesc cum trebuie...si se bucura daca cresc taxele intr-un scop nobil. Jos palaria ptr voi.

Despre noi...home alone. tati a plecat in Romania si sta acolo pana la vara cand mergem si noi si ne intoarcem toti impreuna. Iar eu am uitat ca am graduation maine, si nu am cu cine lasa copilul...cred ca il iau si-l bag sub patrafir ca si asa e cat toate zilele...patrafirul, nu copilul.

A am uitat, stiu ca s-a mai discutat, dar puteti sa-mi dati si mie idei ce sa dau copilului la masa de pranz la scoala...caci mi-a venit cu ideea ca ea vrea mancare de acasa, ca la scoala nu are timp sa manance tot si trebuie sa arunce mancarea, dar daca vine cu ea de acasa si-o pune inapoi in gentuta si nu o arunca.
Va pup.

PS. Vorbit cu Carmen ieri. I-au taiat accesul la DC de la servici iar acasa nu prea are timp de net. va spun asta ca am vazut ca sunt fete care asteapta ceva raspunsuri de la ea.

Liliana
Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Macrina spune:

Multumim ca v-ati uitat la poze..
Oana, si al meu e o sugativa. Dar sunt obisnuita cat de cat, n-am mai dormit o noapte intreaga de nu-stiu cand.
Cand plange, astia mici il mai leagana, ii baga suzeta-n gura. Noaptea e mai greu, ca tot la fel, vrea des..
Stai sa se regleze lactatia si o sa fie bine.. Uite, bine ca mi-ai adus aminte de ceaiurile alea, sa le iau si eu..
Eu il am agatat de mine, si toata ziua stau cu ceilalti.. Cand mai plange, pac tzatza.
Acum e bine ca sta sotul acasa o sapt si se ocupa si el mai mult de cei mari. Fetele de la biserica de aici, si ele, ff dragute ne aduc mancare in fiecare zi, incredibila organizarea asta a americanilor, intr-o biserica romaneasca nu vezi asa ceva, din pacate.

Ruxi, invidiez gasca de la voi. Si noi avem o fetita pe strada care se joaca cu fi-miu, dar asta e super enervat ca numa fete pe langa el. L-am dus la soccer si l-am inscris la cub scouts, unde e ff in elementul lui..
fug la bebe..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Macrina, ai ajutoare:)
Pai cand sunt mai multi frati nici nu e nevoie de copii pe afara. De referendum, si eu am fost impresionata de suportul puternic comunitatii, am castigat cu 66%, deci diferenta serioasa, a fost f. emotionant!! In Indiana au mai fost mai multe referendumuri pt cresterea taxelor pt a ajuta scolile si doar 50% dintre ele au trecut. La noi nici nu se putea altfel, e o comunitate speciala. Districtul scolar invecinat (noi suntem "twin cities"--lafaytte-west lafayette) cica vor sa faca si ei referendum. Da' nu cred ca trece, avand in vedere situatia demografica si materiala din vecini.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Voi stiti cine e tanti Alice NAstase care tot scrie in coffeechat?

Mami de Amalia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Va multumesc la toate pt urari,sunteti niste dragute!!!

Irina drum bun,astept povesti la intoarcere!!!

"Before you judge me, try hard to love me."MJ

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre aici... http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
...sau aici...
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

BiancaM,nu stim...asa ca spune-ne...daca stii

Noi ne sarbatorim bunica....maine pe 9 MAI,este ziua ei...si ne bucuram sa sincer...sa o avem cu noi,....sanatoasa,voioasa,...in toane bune.La multi ani MAMI meu...cel scump...si sa te lase dumnezeu cu noi cat mai mult...si sa imi dea dumnezeu...multa putere...ca sa te fac mandra si fericita!Si sa ne fi de ajutor,...mai ales asta cu ajutorul...e nepretuita!!!!Am zis-o!
Vin si eu cu 2 perluzte de Rudy
perlutza 1 :imi zice el..."mami hai sa nu ne mai jucam cu Maia(are momente cand ma vrea numai pentru el,normale zic eu)...la care eu,...pai Rudy...Maia e mama mea,trebuie sa ne jucam si cu ea...si sa o iubim si pe ea ca e a noastra...la care el ,imi ia capul in mainile lui si ini zice pe un ton tare dragut si serios 'mami Maia is your mami not my mommy",adica mama..Maia e mama ta...nu a mea,...adecatelea...tu iubesteti-o cat poti tu de mult...dar pe mine nu ma pune doar de amorul artei...sa te imit.m-a pus la punct...
perlutza 2 : ajung la banca sa iau cash cu mine...am asa o amintire neplacuta de card care nu m-a ajutat la nevoie...si ajung cu el la sucursala bancii mele.Binenteles...ca ma intreaba tot timpul...unde mergem,de ce,..ce nevoie avem pe acolo,etc...tine foarte mult sa fie tot timpul informat...Bonn...si acolo...imi zic oamenii ca e sistemul,calculatoare blocat/e/....motiv pentru care nu merg atm-urile...ca sa imi iau bani...la care ei imi spun ca sa merg la oricare atm...caci imi vor returna banii taxati pentru scoaterea de bani....La care al meu copil...se si ratoieste la ei..., de fapt la mine...zicandu-mi "Mami zi-le sa mearga ei sa ne aduca bani de la alte banci...de ce sa mergem noi?Pai ei sunt banca ta,..daca au probleme...e problema lor,...nu a noastra.(Mommy,tell them to go to the other banks and bring us money,if they have a problem is their problem,why it should be our problem/)M-am rosit si am dat-o un pic in balbaiala...caci nu ma asteptam la sfaturi dinastea ...spuse tare si raspicat...sa ne auda toata lumea...dar recunosc...ca incep...sa ma simt bine...ca mamica de baiat...cu gura mare ca ma-sa....deci nu o sa ne bata vanturile in toate directiile...cand ....mie mi-or rugini neuronii...raman pe "maini" bune.So...we know to stand up for ourselvs..and for ...what we care!

Mergi la inceput