TVA si cota unica

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitza2005 spune:

Tara asa este in criza din toamna 2008 si de atunci nu s-a luat nici o masura de bun simt pentru relansarea economiei. In 2009 -an electoral abia au putut sa recunoasca ca suntem in criza dar acum ce mai asteapta - sa faca ceva , sa ia masuri chiar dure daca este nevoie ca altfel ne lungim asa inca 50 de ani.
Firmele private inca din 2008 au redus salariile si au facut concedieri pe cand guvernul nu a luat nici o masura.

Aaaaaa da am uitat -prima casa- o super masura de criza , modalitate prin care au incercat sa-si salveze investitiile imobiliare.

Apropo de greci -pai aia au iesit in strada ca le-a scazut nivelul de trai , romanii sunt morti de foame si tot nu ies in strada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Am auzit eu azi la radio doua puncte de vedere cu care sint de acord

- ca Tariceanu e de vina si acuma dupa 1 an jumatate de cind nu mai e la guvernare --- pai asa e de vina si Carol al 2-lea

- ca PDL a promis in campania electorala ca nu va creste cota unica si TVA - daca nu se tin de promisiune electoratul lor ar trebui sa ii penalizeze si sa nu-i mai voteze data viitoare

Acuma daca electoratul asta e asa obtuz sa nu isi dea seama macar de asta, PDL are dreptate sa creasca cota unica si sa micsoreze salariile si sa isi bata joc de ei. Ca doar nu pateste nimica..

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

sirimie, stii care mi se pare mie problema la 'sa nu-i mai voteze data viitoare, ca nu s-au tinut de cuvant"? Ca pana 'data viitoare' mai e un pic , cam 2 ani asa .. si sunt sanse maxime sa fim intr-un asa rahat, incat sa nu mai conteze prea tare daca, cine pe cine voteaza.

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Laura, cita vreme au sa fie alegeri libere o sa conteze
Ca tot se va imparti cascaval, chiar daca bucata o sa fie mai mica

Am blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Exemplu de gestionare 'inteleapta' a banilor publici:
Stire dintr-un ziar local: "580.000 de lei noi au fost dati bisericilor din jud. Neamt pt lucrari de renovare si intretinere". Frumos, nu? Era si cazul! La spital daca te duci, cad peretii pe tine si te pun sa aduci de acasa vata,pansamente, seringi, perfuzii si medicamente. Mai bine mori, ca iaca, te duce frumos si iti face slujba in una din sutele de bierici noi sau proaspat renovate cu bani de la minunatul guvern.

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Laura, daca nu ar fi de plans, as rade... asa amar. Faza cu bisericile e valabila la nivel national, s-au alocat mult mai multi bani bisericilor din tara, decat scolilor si spitalelor. Fiecare deputat si senator s-a luptat pentru colegiul lui, ca doar de la preot pleca voturile, daca te-ai inteles cu popa esti ca si ales. Si cum altfel decat promitandu-le marea cu sarea, lucru care s-a si intamplat, de altfel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Un exemplu : 4000 ron - atat plateste primaria, firmei care a facut bancutele de lemn din parcul IOR. 4000 ron/bancuta. O fi mult...o fi putin.... Si ne intrebam unde se duc banii, uite aici, ca trebuie sa-si ia si firmele, care au sponsorizat capaniile electorale, banii inapoi. Si ar mai fi exemple dar mai bine ma opresc aici...

Cat despre biserici, apai nu stiu cum e prin alte cartiere, dar cel putin in cartierul unde stau eu nu mai faci 2 pasi fara sa dai peste o biserica...putin cam exagerat dupa parerea mea, cred ca se putea gasi si o alta intrebuintare banilor acelora

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Citat:
citat din mesajul lui sirimie

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Laura primeste o pentru curajul de a pronunta numele Singurului, Unicului, Absolutului Vinovat pentru toata criza si cortegiul ei de masuri nepopulare.

De fapt Tariceanu e de vina, nu?

Am blog

Ca doar nu Ilici, Roman si 7 case

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mikaela_a spune:

http://www.incont.ro/job-uri/30-din-bugetari-sustin-ca-la-stat-inca-se-mai-fac-angajari.html

"Potrivit Jobsinro.ro , 29% dintre angajatii de la stat au raspuns ca de la inceputul anului s-au facut angajari in institutiile publice."

Daca informatia este reala, de ce se doreste invrajbirea populatiei? De ce se doreste atat de mult ca salariatii de la privat sa-i urasca pe cei de la stat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Si sondajele astea sunt comandate de unii sau de altii asa ca nu poti avea incredere in ele...

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput