TVA si cota unica

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabidaniela spune:

Si eu sunt 100% pentru concedierea lenesilor, pilosilor si taietorilor de frunze (la caini), dar vreau sa va dau un exemplu despre cum au fost pusi unii functionari de la finante la munca la mine in oras: au fost pusi sa mearga personal la domiciliul contribuabilului cu deciziile de impunere ca sa se economiseasca banii de posta . Am fost foarte impresionata cand m-am trezit asta toamna cu o doamna functionara care mi-a adus decizia si cand am intrebat-o surprinsa de ce se intampla asta, mi-a zis, pe langa motiv, si faptul ca venise pe jos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25
Dar stiu si vreo 10 angajati la primarie din comuna unde stau ai mei, care vin la 8 la servici, la 9 au pauza de cafea, la 11 au pauza de masa, la 2 au pauza de uitat pe geam si de plimbat , la 4 pleaca acasa. Nu fac nimic, plimba niste hartii de la unul la celalalt. ... Contabila e singura care lucreaza mai mult, ca asta e, trebuie sa tina evidenta la bani.

Cred si eu. Contabila trebuie sa fie foarte atenta, lucreaza cu numere babane: salariile lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Si cum ii depistezi pe aia care nu fac nimic? Ca nu mergi din birou in birou si alegi din 3 in 3
Le-au taiat sporurile probabil cu gindul ca pleaca parte din ei...dar nu-i vezi ca stau ciorchine pe creanga.
Unul nu ar pleca..salariu mic dar ei tot acolo.

Cum? e foarte simplu. contractezi o firma specializata, iti face audit, vine cu propunerile si concluziile. astfel eficientizezi tot ce misca. Problema e ca nu se vrea, nu ca nu ai cum sa-i alegi pe cei ce taie frunza la caini....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza2005 spune:

Citat:
Si cum ii depistezi pe aia care nu fac nimic? Ca nu mergi din birou in birou si alegi din 3 in 3
Le-au taiat sporurile probabil cu gindul ca pleaca parte din ei...dar nu-i vezi ca stau ciorchine pe creanga.
Unul nu ar pleca..salariu mic dar ei tot acolo.

Eu zic sa inceapa cu functionarii publici.
La trei reclamatii din partea celor serviti de ei (ca nu a zambit, ca te-a tinut prea mult la coada, ca nu-ti place cum era imbracat-ca doar primesc bani de haine, ca a stranutat- primesc si bani de medicamente....) sa fie concediati.
Apoi sa-i ia pe sefii lor' au trei subalterni concediati -sunt concediati si ei ...

Si sa le schimbe programul cu publicul , eu care lucrez la patron sa nu fiu obligat sa-mi iau liber o zi daca am ceva de rezolvat pe la ei.

Cand lucrezi la stat trebuie musai sa fii la program la prima ora , apoi pleci cand vrei ...cand lucrezi la privat ai voie sa intarzii dar nu stii cand te mai intorci acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Guestus, pe aia care nu fac nimic, ii stiu sefii, dar ce folos, ca doar n-o sa-i dea afara pt asta. Adica, daca ar fi de munca, ar munci si ei, multi sunt oameni cumsecade si ar pune osul, da' daca nu e nimic de facut?!
Asa e, s-au taiat unele sporuri, dar oamenii nu pleaca, pt ca e inca viu principiul "mai bine la stat, am salariu sigur, trece luna, iau banii, ce sa ma duc la patron, sa-si bata ala joc de mine?!". Ca sa nu mai spun ca multi dintre acesti oameni sunt de varsta a 2-a, nu-s deschisi noului si, daca toata viata a mers cu usurica, n-au nici cine stie ce abilitati care sa-i recomande pt un post mai bine platit.

Gabidaniela, problema cu deciziile de impunere aduse acasa are dublu rol: se economisesc banii pt posta si se si da de lucru unor angajati, ceea ce nu-i de neglijat. Pe sefi ii mai apuca uneori dorinta de economisire a banului public, dar in ruptul capului n-ar renunta la masina de la serv si la sofer, chiar daca singurele drumuri pe care le fac sunt acasa-serv si retur + 2-3 alte intalniri/sapt.

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Urmatoarele luni sint palpitante.....trebuie sa faca ceva concret guvernul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza2005 spune:

Citat:

Punem semintele la prajit??? cate Kg???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Sa plece-n vacanta in ... Grecia.
(Schimb de experienta)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitza2005

Citat:

Punem semintele la prajit??? cate Kg???

da..devine un film james bond.
sa vedem care pe care acum. ...dar in acelasi timp nu este nimic vesnic ...asa intr-un an se revine la viata dinainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Eu sper sa ajung sa vad cum viata de guvernant e atat de grea (greve, mitinguri, proteste, puscarie si altele) incat sa nu se mai aboneze toti lingaii la functii din aparatul de stat...

Andries

Mergi la inceput