TVA si cota unica

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Citat:
citat din mesajul lui jesika

Citat:
citat din mesajul lui Alexandra

Nu pot spune decat atat - dedicatie celor care l-au votat pe Base: sa traiti cum ati votat!
Problema e ca suportam toti.

Sunt convinsa ca oricine ar fi venit la putere, acum am fi fost in acelasi rahat...
P.S. : nu l-am votat pe Basescu.
Jesika

Eu nu sunt de acord cu aceasta idee. Situatia este general ingrijoratoare, este adevarat, nu suntem singura tara care are probleme. Suntem singura tara in care un om, un singur om, crede ca le stie pa toate.
Oare cum ar fi procedat Johannis? Nu stiu.
Dar ei, "ceilalti", formasera o coalitie in care mai multe capete puteau sa-si spuna parerea. Am fi avut macar moral sprijinul altora. Am fi vazut/auzit si altceva.
Astazi nu avem nimic, avem un om care se crede Dumnezeu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Yo cred ca trebuia sa se faca o taiere progresiva....adica bugetarul cu salariu mare sa aiba mai mult taiat decit ala cu salariu mic.
Pare ciudat ca toti sa plateasca la fel...dar asta e. Tot e bine ca nu dau afara....ca sigur ramineau membrii de partid si restul byebye.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Toate bonele de 45-50 de ani de prin oras sunt pensionate pe caz de boala... si daca le iei la bani marunti n-au nimic de fapt. Si, pentru ca au pensie mica au subventii la caldura, liber pe mijloace de transport etc. Si mai iau si salariul de bona. Nu mai zic de cei de la tara care sunt abonati la ajutoare sociale sau venitul minim garantat. Sau cei care au certificate de handicapati si iau pensie din acest motiv. Si ei n-au nimic de fapt. Sunt sume mici, dar se aduna. De ce nu se face nimic in sensul asta? Pentru ca, Casa de Pensii, ca si institutie cred ca e cea mai corupta dintre toate. Ca sa nu mai zic de traficul cu biletele de pensionar de pe litoral.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andries
Nu e vorba ca avem 6 mil de pensionari toti oameni batrani si vai de capul lor!! Sunt extrem de multe pensionari anticipate pentru a evita somajul, eu nu consider un om de 50 de ani ca fiind batran!!

Ca sa nu mai vorbesc de pensionarile frauduloase pentru boala, care se estimeaza a fi cca juma de milion!!

Exact!
O MULTIME sunt pensionati prin frauda&spaga.

In sistemul de asigurari sociale exista un numar de 4.74 milioane de pensionari, dintre care 907.000 s-au pensionat pe caz de boala, ceea ce inseamna ca 19% din totalul pensionarilor au iesit din campul muncii pe baza unei decizii confirmate de un medic.
In anul 2000, ponderea pensionarilor invalizi in numarul total al pensionarilor a fost de 14%, iar in 1991 de 7.4%, scrie Cristian Orgonas pe blogul sau.

(hotnews 22.02.2010)

In alta ordine de idei, nu cred ca micsorarea pensiilor este constitutionala.

..timpul sterge totul, dar focul naste foc (Iris)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

pai tot se plange statul ca au prea multi functionari

na, sa-i ia de unde stau degeaba, sa le dea la fiecare un teanc de pensii de verificat, target lunar, bonusuri pt cei care isi fac treaba exceptional...

si tura a doua sa le schimbe dosarele intre ei, ca sa se verifice unul pe altul.

si asa poate mai scapa cate o pila, dar si 80% din cazuri daca s-ar corecta si tot ar fi mai bine decat sa stea si sa taie frunza la caini si sa nu se intample nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Yo cred ca trebuia sa se faca o taiere progresiva....adica bugetarul cu salariu mare sa aiba mai mult taiat decit ala cu salariu mic.
Pare ciudat ca toti sa plateasca la fel...dar asta e. Tot e bine ca nu dau afara....ca sigur ramineau membrii de partid si restul byebye.

Guestus, s-a zis 'micsorarea cu 25% a fondului de salarii", asta inseamna ca se pot da din 10 oameni 3 afara si banii celorlalti 7 saramana la fel ca inainte.

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui bulinuta27

ne meritam soarta...daca se intampla la greci erau deja in strada...noi? romanii? ne lamentam si atat nu facem nimic

Grecii sunt deja in strada, nu stiai?. Si ce rezolva? Primesc bani? Cand se cheltuiau bani aiurea, ca la noi, taceau malc!
Daca e de iesit in strada, acum e degeaba. Bani nu primim, ca nu-s. Trebuia iesit pana acum, de fiecare data cand constatam ca nu se respecta promisiunile electorale. De cand stim de aparat bugetar supradimensionat? Dar de functionari cu lefuri grase? Dar de politicieni hoti? Dar de afaceri cu banii statului? Am aflat, cumva, de curand de toata situatia asta?

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alexandra

Nu pot spune decat atat - dedicatie celor care l-au votat pe Base: sa traiti cum ati votat!

Problema e ca suportam toti.

Da...ai gasit cauza. Cum naiba nu ne-am dat seama? Geoana era salvatorul nostru...

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine spune:

Citat:
citat din mesajul lui sdcristian

pai tot se plange statul ca au prea multi functionari

na, sa-i ia de unde stau degeaba, sa le dea la fiecare un teanc de pensii de verificat, target lunar, bonusuri pt cei care isi fac treaba exceptional...

si tura a doua sa le schimbe dosarele intre ei, ca sa se verifice unul pe altul.

si asa poate mai scapa cate o pila, dar si 80% din cazuri daca s-ar corecta si tot ar fi mai bine decat sa stea si sa taie frunza la caini si sa nu se intample nimic

Si sa-i verifice si pe medicii care au semnat dosarele, de ce si pentru ce au semnat ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Citat:
citat din mesajul lui bulinuta27

ne meritam soarta...daca se intampla la greci erau deja in strada...noi? romanii? ne lamentam si atat nu facem nimic

Grecii sunt deja in strada, nu stiai?. Si ce rezolva? Primesc bani? Cand se cheltuiau bani aiurea, ca la noi, taceau malc!
Daca e de iesit in strada, acum e degeaba. Bani nu primim, ca nu-s. Trebuia iesit pana acum, de fiecare data cand constatam ca nu se respecta promisiunile electorale. De cand stim de aparat bugetar supradimensionat? Dar de functionari cu lefuri grase? Dar de politicieni hoti? Dar de afaceri cu banii statului? Am aflat, cumva, de curand de toata situatia asta?

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Inseamna ca la Baselu' n-a ajuns inca nimic din astea, altfel ar fi inceput de-acolo "curatenia"

Anuntati-l si pe el, va rog eu muuuuuuuuuuuultttttttttt!!!!!

Mergi la inceput