Inca un caz (3)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO
Conchita , depinde cu ce esti obisnuita. Eu's cu bio.

in sistemul medical romanesc sunt obisnuita cu boi. dar si cu porci, cu magari, toata ferma animalelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olina87 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Olina87, ce faci tu nu se mai cheama dialog civilizat. Te rog sa contribui la acest subiect si cu argumente, idei, nu numai cu ironii si atacuri la alti participanti la discutie.

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

asta-i vendetta? da' limbajul de ferma animalelor al lui Xio nu te deranjeaza? iar despre contributii, mi-am spus destule puncte de vedere la obiect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
[Bingo!
Doctorul nu se duce in operatie ca boul , dar nu stiu daca intelegi tu care e diferenta dintre instrumente sterile si nesterile , ce se intampla in operatie , ce rol are asistenta samd.
Doctorul are programata o protezare de sold. Asistenta stie , ca are si ea programul operator. Doctorul ii spune de ce anume are nevoie pe langa instrumentele de baza (pensa , portac, bisturiu , ata,departatoare,raci bla bla bla).De toata sterilizarea se ocupa asistentele sau in unele spitale sunt oameni angajati special pt. a steriliza.
Prin urmare medicul nu are de unde sa stie daca instrumentele sunt sterile, asistenta desface cutia in fata lui, dar in cutia aia daca vroia neaparat putea sa umble , sa scuipe sau sa verse.
Ai inteles acum?
Sterilitatea unui instrument nu este sesizabila pt. ochiul uman, analizarea procedeului de sterilizare se face prin prelevarea de p[robe de pe instrumente si cresterea probelor in culturi diverse.
Fara asta toti sunt boi , pt. ca nu pot stii.
Acum te-as intreba daca nu ti se pare jenant sa te dai mare scula pe bascula si sa vezi cat de dezinformat si limitat esti in domeniul asta?Ca sa se inteleaga , prin limitat nu ma refer la prost ci la comportamentul asta de superioritate si flegma pe varful limbii desi n-ai habar ce vorbesti sau cu ce se mananca subiectul.

la tine totul e ca in australia si in germania dar totul merge ca in ro...adica de loc. yo sa fiu scafandru sef nu ma bag la 100 m adincime cu echipa fara sa fiu sigur ca ala mi-a incarcat tuburile de oxygen.....adica yo am raspunderea sa verific sa am angajati care isi fac treaba ca la carte...etc etc.
in anul 2010 cind primesti un salariu ai si o responsabilitatea ...nu merge ca nu yo si asistenta..asistenta spune ca nu ea si aparatul si sistemul.

daca apare subiectul "asistenta e de vina" o sa spui nu ea ci ala de la magazie...si etc etc
atita timp cit nimeni isi asuma vina intrati toti la gramada...si asa e si normal. ..sau merge toti pt unul numai cind vine politia si aresteaza cite un vraci prins cu spaga in chiloti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui conchita

Citat:
Conchita , depinde cu ce esti obisnuita. Eu's cu bio.

in sistemul medical romanesc sunt obisnuita cu boi. dar si cu porci, cu magari, toata ferma animalelor.

nimic

Dupa cum am spus , fiecare cu ce stie . Doar ca ar trebui sa faci diferenta intre sistemul medical si o materie de care nu stii dar pe care o cataloghezi din obisnuinta.

Guestus , tu nu intelegi ca medicul nu are cum sa stie daca un instrument e desterilizat sau nu?
Fiecare are treaba sa , iar a medicului nu este sa stea langa pupinel si autoclav ca sa vada daca sunt programate bine , sa pazeasca asistenta sa vada daca desterilizeaza ceva sau nu . Nu intra in atributiile lui , intelegi?
Ca sa nu mai spun ca este supraomenesc ce tot spui tu , adica (din nou) pt. a vedea daca e steril sau nu trebuie sa faci culturi care crec in diverse medii , intr-un timp de X zile.
Eu am spus clar ca asistenta si toti cei care stiu de instrumentar sunt de vina , da' deja nu ma mai mir ca trebuie sa repet pt. a suta oara chestia asta.

Olina , hai ca ma amuzi
Tocmai tu sa te plangi de limbaj de ferma?

***Fur is for petting**

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Citat:
[Eu am spus clar ca asistenta si toti cei care stiu de instrumentar sunt de vina , da' deja nu ma mai mir ca trebuie sa repet pt. a suta oara chestia asta.

Olina , hai ca ma amuzi

***Fur is for petting**

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

deci e asistenta de vina ....
dar totusi ea a muncit 3 ture ca a tinut locul colegei care e plecata in concediu si in plus aparatul in loc sa le sterilizeze la temperatura X a dat un rateu. mai este ea de vina acum sau este sistemul?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Citat:
[Eu am spus clar ca asistenta si toti cei care stiu de instrumentar sunt de vina , da' deja nu ma mai mir ca trebuie sa repet pt. a suta oara chestia asta.

Olina , hai ca ma amuzi

***Fur is for petting**

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

deci e asistenta de vina ....
dar totusi ea a muncit 3 ture ca a tinut locul colegei care e plecata in concediu si in plus aparatul in loc sa le sterilizeze la temperatura X a dat un rateu. mai este ea de vina acum sau este sistemul?

Nu inteleg ranjetul Am spus chestia asta inca din primele mesaje.
Bag de seama ca tu te cam plictisesti la lucru ...

***Fur is for petting**

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

uite aici fara rinjet.....spune cum e asistenta de vina ca nu inteleg? adica aparatul da rateuri si ea este obosita din cauza sistemului si tot ea este vinovata.

Mergi la inceput

Citat:

uite aici fara rinjet.....spune cum e asistenta de vina ca nu inteleg? adica aparatul da rateuri si ea este obosita din cauza sistemului si tot ea este vinovata.

Probabil daca citeai de la inceput intelegeai. Cineva care o cunoaste pe solista a afirmat ca asistenta stia ca trusa este nesterila.In momentul acela am spus ca de vina era asistenta care stia precum si celelalte pers. care stiau , incepand cu infirmiera si terminand cu directorul.
Eu merg acum sa ma culc , daca mai faci alte scenarii le citesc , dar nu garantez ca ma mobilizez sa iti si raspund , ca discutia discutiilor ipotetice si posibiliste ma cam ...oboseste sau plictiseste , nu stiu sigur.

***Fur is for petting**

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Probabil daca citeai de la inceput intelegeai. Cineva care o cunoaste pe solista a afirmat ca asistenta stia ca trusa este nesterila.In momentul acela am spus ca de vina era asistenta care stia precum si celelalte pers. care stiau , incepand cu infirmiera si terminand cu directorul.
Eu merg acum sa ma culc , daca mai faci alte scenarii le citesc , dar nu garantez ca ma mobilizez sa iti si raspund , ca discutia discutiilor ipotetice si posibiliste ma cam ...oboseste sau plictiseste , nu stiu sigur.

***Fur is for petting**

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

adica avem 3 pacienti la ore si diferite si 1 trusa nesterila. e vorba de un proces mizerabil care are loc....este vorba de neglijenta la toti cei de acolo si nu de 1 simpla trusa nesterila.
este incompetenta...este dementa...este tipicul lasa ba ca merge si ce o sa patesc...care dintre ele alegi?

miine auzi ca la alt spital au bagat din greseala in salon in loc de tuburi cu oxygen tuburi cu gaz metan...a fost o mica incurcatura si au murit vreo 10...
asta e...gaz metan e de vina ca a facut livrarea prost

Mergi la inceput

Da , asta am spus si eu .

***Fur is for petting**

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput