Scaun foarte inchis la culoare
Tot eu, revin cu alt subiect. Cand problemele vin, vin lant.
Sunt f.speriata, pentru ca baietelul meu de vreo 2 zile face KK foarte inchis la culoare, consistenta este normala, dar nu are miros. Precizez ca a facut tratament cu antibiotice, pe care l-am terminat ieri. A luat acum 2 saptamani 5 zile Ceclor si saptamana trecuta 5 zile de Unasyn, pentru ca a recidivat in puroi pe amigdale. I-am dat si Biotics si Zyrtec, deoarece este mai alergic. Intrebarea este: de la ce o fi culoarea foarte inchisa? Doamne fereste sa fie ceva intern. Alte simptome nu are. Dar in ultimele zile a baut aproape numai ceai de menta, o avea vreo legatura?
O sa-i duc si scaunul la analize maine, dar pana atunci poate ma ajutati cu un raspuns.
Multumesc din suflet.
Raspunsuri
luny spune:
poate fi de la ceva ce a mancat, poate si de la medicamente,sau de la menta, cred.. si eu i-am dat ceai de menta si a facut mai verzui si mai inchis.. s-a mai intamplat asa de la spanac crud si de la afine, chiar si in gem..
cred ca daca nu e apos si nu miroase nu ar avea ce sa fie
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Zina spune:
Luny, merci, nu a mancat nimic care sa-i schimbe culoarea, doar ceaiul ce-ar putea fi...mi-e frica sa nu fie hemoragie interna, ca sa scrie, scaun negru ca pacura (la el nu este chiar asa, dar aproape negru, si totusi avea o tenta verzuie cand ma gandesc bine, dar inchisa). Doamne fereste!
Chiar nu ar avea de la ce, poate medicamentele? Sa fi fost prea mult antibiotic? 10 zile, cu pauza de 4 zile.
XIO spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Zina Luny, merci, nu a mancat nimic care sa-i schimbe culoarea, doar ceaiul ce-ar putea fi...mi-e frica sa nu fie hemoragie interna, ca sa scrie, scaun negru ca pacura (la el nu este chiar asa, dar aproape negru, si totusi avea o tenta verzuie cand ma gandesc bine, dar inchisa). Doamne fereste! Chiar nu ar avea de la ce, poate medicamentele? Sa fi fost prea mult antibiotic? 10 zile, cu pauza de 4 zile. |
Fa-i testul de hemoragii oculte din scaun .Asta daca nu a luat fier sau alte medicamente/mancaruri care sa explice aceasta schimbare a culorii.
***Fur is for petting**
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/
www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro