ULTIMA ZI -Concurs - I love Desprecopii
Raspunsuri - Pagina 3
ancadragoman spune:
....sau increderea ca este un concurs corect
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
RAMONELLA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman ....sau increderea ca este un concurs corect ![]() anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR UNIC!!! |
Cat priveste jurizarea,cred ca e destul de corect.Si eu am fost aleasa odata in juriu,si s-a tinut cont de parerile mele.
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)MTHFR C677T heterozigot, 2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
ana_a spune:
voi participa si eu cu o fotografie, mai dureaza ceva pana o sa trimit. Cred ca se vor mai aduna fotografii dragute, mai este timp ![]()
Mult succes participantilor!
Nici nu vreau sa ma gandesc ca nu va fi un concurs cinstit! Eu personal daca voi participa chiar imi doresc sa castig!
O zi buna tuturor!
blog de mamica
proud
desprecopii spune:
ancadragoman, poti sa fii mai concreta la ce te referi?
Nu e fair play sa arunci indoiala peste o credibilitate construita de-a lungul celor 10 ani de existenta A DCului.
E usor sa strici dar e mai greu sa construiesti - si, as aprecia daca ai putea sa te exprimi mai clar si mai la obiect.
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
ancadragoman spune:
Pai uite mi se pare suspect cum unele persoane aduna sute de voturi ,cum doar unele persoane sunt avertizate pentru spam-uri si sa nu mai spun ca de obicei fotografia este votata nu pentru frumusetea ei sau pentru respectarea temei cat pentru persoana care a postato.
Parerea mea si cauza pentru care nu mai particip la concursuri.
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR UNIC!!!
ancadragoman spune:
DR1 SI DR2 MI SE PAR SUPER 

anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR UNIC!!!
abramburika spune:
Cred ca este alegerea fiecaruia daca sa participe sau nu, din motive pe care le considera intemeiate sau nu.
Daca am scris la acest sb. sa semnalez o problema tehnica, nu vad de ce am fost repede "pusa la colt", mai degraba treci si participa sau iti lipseste creativitatea? Eu asa am vazut raspunsul tau Mirela.
Daca tot s-a implementat optiunea de a comenta fotografiile si vin mai multe persoane si spun ca nu merge, atunci mai degraba ati lua masuri in acest sens si ne-ati aduce si noua la cunostinta cand se rezolva problema.
Si acum o explicatie de ce nu particip la concursurile cu poze, desi nu consider necesar sa o dau. Pt. ca, asa cum spunea ancadragoman se voteaza persoana si nu poza. Si cum nu sunt asa "p o p u l a r a", normal ca sansele imi sunt minime. Pe langa asta, nerespectarea termenilor limita de concurs din partea organizatorilor. Am participat la mai multe concursuri (pe DC, desigur) si nu o data s-au depasit termenii de trimis, de postat, de votat etc. Fara sa se anunte in prealabil, explicatiile s-au primit doar dupa lamentari din partea mai multor participanti. Eu inteleg si ca fiecare are viata lui si ca mai are si altceva de facut, insa, ca organizator, asta da o nota de neseriozitate. Parerea mea.
desprecopii spune:
abramburika - vreau sa iti spun ca nu iti dai dreptate - pentru ca realitatea e alta - la penultimul concur s- cand a castigat cineva - era un membru abia inscris - si am facut mari eforturi de a o localiza ... apoi de curand a castigat deliafairais concursul Tide cu poze si e membru nou!
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
szivarvany spune:
Mai bine ati participa 
Si eu coc o fotografie dar nu ne-am adunat inca.
Nu speram sa castigam, dar vrem sa ne laudam ![]()
![]()
semneaza,
fotografa dc-istilor oradeni 
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16) cu
Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
abramburika spune:
mirela - asa o fi. Impresia mea, la concursurile la care am participat, asta a fost. Nu neaparat ca as fi avut eu fotografii exceptionale, dar mi s-a parut ca am avut putine voturi ...