Sor'mea urmeaza sa nasca in iunie si din cate a inteles ea,nu mai exista vaccin anti TBC la noi in maternitati,nu se mai fabrica sau asa ceva.Voi ce stiti?Luam copilul acasa fara vaccinul asta facut,nu e nici un pericol sau avem si alte variante?
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
din pacate se pare ca deocamdata nu exista, nici in maternitati nici de cumparat
sa se fereasca doar de persoane bolnave, asta se face oricum cu copiii, si am inteles ca in momentul cand va exista vaccin vor fi vaccinati si copiii carora nu li s-a facut in maternitati
Am intrebat si eu pediatra la controlul de 2 saptamani cand am fost s-o inscriu pe cea mica. Imi spunea ca vaccinul a ajuns din Ungaria undeva prin nordul tarii unde sunt copii nascuti de prin decembrie anul trecut si nevaccinati inca... treptat va ajunge si in capitala, m-a sfatuit sa mentin legatura cu maternitatea la care am nascut sa-l facem cand apare.
In principiu se poate face si mai tarziu, din cate am inteles primele 6 luni oricum bebelusul e oarecum imun. Posibil sa fie de datoria maternitatii sa te anunte cand apare la ei daca nu l-au facut la nastere, desi ma indoiesc ca se ocupa si de asta. Cert este ca sunt obligati sa-l faca odata ce il au pe stoc.
Sa speram ca va ajunge curand.