Prietene la bine si la greu - 9
Raspunsuri - Pagina 6
lylyana.ion spune:
Neata!
Mai fete cucuiete, nu reusesc sa fac o sinteza a celor ce am tot citit zilele trecute sinu am postat, asa ca sa-mi fie cu iertare ca uit pe cineva, iar placinta nu-i placinta, ci doar mini-strudel:
Tudor de Flavours mami spune-ne cum ai petrecut we!!
Radu de Tinonino ce faceti? a trecut sperietura de la cazatura? si Alex a plonjat saptamana trecuta din pat...
Iustiut de mami Shtephy sa ne spui ce ai facut la dr. pup manuta incetisor ca sa nu te doara!
Lavi, ti-a trecut indigestia? unde esti? unde-i cafeaua?
Dankutza, imi pare rau ca aveti numai probleme, sper sa se rezolve pana la urma.
Ancutz, si voi cu maraiala de dintoci? pup Sabinuta de juma de an!
Ionela, parca ai luat rochita neagra pana la urma. cand pui si niste poze cu ea?
Floricik, poate ne vedem data viitoare. eu vin in parcuri cu taxiul, cu alex in brate, carutul in portbagaj. sper sa scapi de picaturi cand iti faci controlul la ochi
am vazut multe pozici frumoase frumoase
nu mai stiu ce am citit
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
varsta noastra
raluci_b spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Andrecluj
Veveritele astea au asteptat sa imi termin sarcina si apoi au dat ortu'? |
tell me
Diana deci pe paharul de la beibicuc pe fund parca se vede cu greu un PA si triunghiul cu sageti pe cutie nu scrie nimcutza si nici in carte
Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu
lylyana.ion spune:
Flavours, vad ca ai petrecut frumos.
cu bona, nu stiu ce sa zic, bunica mea vine destul de des la noi de ceva vreme si parca mi-e dor sa stau numai eu toata ziua cu alex
pozicile noastre
varsta noastra
lylyana.ion spune:
monis, aparitia eritemului fesier cred ca tine doar de stomacul fiecarui copil, cum digera si cum tolereaza alimentele, daca dau diaree/constipatie, nu ca facem ceva gresit in diversificare. parerea mea
pozicile noastre
varsta noastra
cristinica09 spune:
Neatza!
Fetelor,eu am calculatorul virusat si nu am mai intrat...bine si ceva probleme cu masina...am vrut sa-l dau in judecata pe ala cu service-ul.
Sambata am fost la o nunta la Jaristea...frumos local...si l-am lasat pe banditel la ai mei...a fost f cuminte.In masina nu sta cu nici un chip.Se foieste,transpira,apoi plange si in cele din urma adoarme pe mine.Nu-i place nici in scoica,nici in balansoar,ieri i-am pus masa de infasat pe bancheta din spate sa stea la orizontala si a fost un pic mai bine dar pana la urma tot a plans.
MONIS ai pus un link zilele trecute cu un blog...despre avocado si retete vegan rew...foarte mult mi-a placut blogul...multumesc.Am sa incerc si eu retetele acelea.
Banditelul meu mananca doar la 10 suc de mar cu morcov sau in loc de mar,para si de vreo 3 ori i-am facut si lapte cu banana si avocado la blender...i-au placut toate dar de 2 zile e cam constipat...nu face greu dar consistenta e mai tare...sa fie de la banana?A fost coapta bine.
Si vreau sa va intreb daca bb-ii vostri stau cu limba afara ca soacra-mea tot spune ca tine mai mereu limba afara si ca poate are probleme.
DANKUTZA imi pare tare rau ca treci prin toate problemele astea...nu era parca destul cu operatia mamei tale,acum si hotii.Sanatate multa
Eu sunt nerecuperata...sper sa termin cu virusii si sa revin diseara.
Va pe toate.
Andrecluj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Flavoursintrebare: cum sa scap de sentimentul de vinovatie ca ma gandesc sa angajez o bona? |
Andrecluj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluci_bDiana deci pe paharul de la beibicuc pe fund parca se vede cu greu un PA si triunghiul cu sageti pe cutie nu scrie nimcutza si nici in carte |
Lidia74 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Andrecluj
Cred ca mamicile cu 2 bebei stiu sa-ti raspunda, raspunsul meu neavizat ar fi ca nu scapi. Eu cand muncesc ma macin continuu ca-s vinovata, cand ies fara ea ma simt vinovata, cand fac ceva pentru mine ma simt vinovata, cand bucataresc ma simt vinovata si cred ca asa voi continua pana la final. |
Of Doamne nu degeaba se spune ca dragostea de mama nu se compara cu nimic.
Va pup pe toate.
lylyana.ion spune:
daca tot vb singura, sa va zic si de noi.
we l-am petrecut pe la tara si prin parcuri, nu am stat deloc prin casa numai afara la aer. ieri am colindat parcul cuza cu Many si Lili , azi cred ca dam o tura prin cartier si pe seara mai vedem.
cu marea D, la ora 10 suntem cu fructele, nu am incercat decat mar, nectarina, avocate(), combinate cu suc de morcov si cateva lingurite de fulgi de orez. dupa nu mai serveste tzitzi decat foarte putin.
ieri la ora 1 pentru prima data i-am dat supa de morcov, telina si patrunjel, nu a inghitit mai mult de 3 lingurite, mai incerc si azi, daca nu ii place, trecem la morcov pasat in supa.
in rest tzitzi la discretie.
noaptea se trezeste cam des, la o ora doua, si asta de vreo saptamana.
am primit un leagan, pe care i l-am atarnat in dormitor, a plans prima data cand l-am pus, acum ii place in el. aveti pozici noi de aici
pupicei tuturor
pozicile noastre
varsta noastra
lylyana.ion spune:
Andre, Diana intreba:Intrebare la Andre si la fetele care au babycook-uri. De fapt mai mult o rugaminte. Va uitati pe toate plasticaraiele care ar putea veni in contact cu aburii din ce sunt facute? Am gasit discutii pe net despre modelul vechi ca partea transparenta de la cuva de steamuit e facut din PC, desi scria ca e BPA free. la modelul nou cum e? De unde stiu eu care-i nou si care-i vechi????
pozicile noastre
varsta noastra