Prietene la bine si la greu - 9

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Niassa!

Simina
te-am banuit eu ca esti bagata in problemele gospodaresti pana peste cap..da nici chiar asa! Te cred ca nu mai ai timp de nimic, mai ales ca esti perfectionista cand e vb de curatenie/gospodarit/gatit. Hai cand ai timp mai intra si mai pove' de voi!

Si eu incerc cu greu sa ma organizez seara si dimineata, caci acum de cand am bagat 2 mese de papa pe zi:fructe si piure, imi ia muult timp sa le pregatesc/sa o hranesc/sa strang dupa..plus ca vreau de acum sa o scot dupa masa de fructe afara adica pe la 10 dimineata, si apoi dupaamiaza dupa 5..Unde mai pun ca reprizele de somn care le trage in casa ma solicita la maxim caci nu doarme decat in brate la mine sau leganata non stop in carut...Deci nici macar intervalu ala mic de timp cand doarme nu pot face nimic..Asa ca ...inteleg ..si inca cum....cum e sa vrei sa aiba ziua 48 de ore..Nu mai zic ca nu am mai crosetat nik nik nik..si mor cu nervii..Ca pana si lui al meu i-a placut broscuta breloc si vrea un breloc mai maricel sa il agatam la masina...Si inca nu m-am mobilizat...sa imi fac timp sa caut un model, sa il si fac...
Da stiti si voi cum e sa ai putin timp liber..

Ancutza, plimbari placute la Iesi si sa se faca Sabinuta mai de comitet..sa te poti si tu odihni mai bine noaptea..E tare nasol sa nu te odihnesti cum trebuie noaptea...off

Many fiimea in ciuda faptului ca arata ca omuletu de la Michelin are 8 kg , nu are mai mult..este pe departe de a fi cel mai grasun bebe fulgusor de la noi..Doar ca e umflatica ea...ca doar cu cine sa semene daca nu cu ma'sa care e ca o purcica Da e asa buna de pupacit peste toooot, si are nisti falcusi moi moi moi, toata ziua as pupa-o
Si stiu cum e sa mergi 4-5 ore impingand la carut..ca si eu practic asta..ajung franta franta acasa, si fiimea e plina de mofturi/pretentii de ma ia ca noua cand ajung in casa..nu mai pun ca in casa sunt mereu atatea de facut..

Crissa, incearca si tu sa te ungi cu unguentul ala Tamus de la plafar, ca spuneau fetele ca face minuni pt durerile de spate, eu il am in lista de cumparaturi de demult, tot zic ca o sa il cumpar caci ma tot supara si pe mine spatele..

Lumi, incearca si tu ca si Andre sa o scoti afara pt papica, poate o pacalesti sa pape frumos pe o bancuta in parc..Chiar ca te cred ca iti e greu tare.. Totusi pisicuta ia bine in greutate, nu?

Andre, nu ti-am raspuns la intrebarea cu linguritele, ca noi folosim doar una ca atata avem, deci nu as putea sa iti spun din experienta proprie.. Dar e ft posibil sa fie si preferinta pt o anumita lingurita, ca tot am citit ca bebelusii tin tare mult la tabieturi..

Kreliutz, hai ca nimeni nu sta aici sa ceara teme facute, lasa vinovatia de o parte, ca de acum cu toatele o sa fim mai mult plecate/iesite in plimbari si seara sfarsite de vlaga..Cand putem , intram si scriem..cand nu, suntem cu gandu la gasca noastra frumoasa

Fetele, eu zic sa nu ne mai invinovatim atata ca nu avem timp de forumit, toata lumea e de acu mult mai ocupata cu diversificarea, cu plimbat cupilu la aer, incep acusi concediile, asta e..Aici oricum gasim o vorba buna, mai schimbam o parere, eu una nu vreau nici eu sa ma simt 'obligata' sa scriu, ci sa scriu din placere, si cu toata inima, cand reusesc sa rup putin din timpul meu liber..Ca voi toate de altfel

Hai v-am pupit, si io ma grabesc repejor sa imi spal paru, sa strang prin casa, sa grabesc pt papica de fructe, sa o adorm, sa o schimb, si poate poate mai si ies din casa in dimineata asta...

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_boc spune:

Buna dimineata,

Am pregatit o .

LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI.

Noi am dormit bine azinoapte: doar doua treziri. A fost o premiera. Tot la capitolul premiera, avem trei muscatruri de tantar.

Oare pot sa folosesc Raid lichid in camera lui bb?

Azi cica ploua pe la noi.
Pana e bb cumintel plec sa calc niste hainute, ca am un fotoliu plin de haine pt calcat.

CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Neataaa!

tzutzupid albastrel de mami Kreliutz
sa cresti mare, sanatos si putin mofturos la diversificare
tinem pumnii azi la vaccinel tzutzupid si pentru Mariuca de Lili_a, sa ne aduceti noutati si vesti bune de la dr

Coque, unde ai gasit perele, in piata? mere ro am gasit si eu in piata, dar pere n-am vazut.
tot in carrefour, pe margine defapt, era un stand cu produse bio, printre care si borcanele pt copii, dar nu mai avea decat mar si morcov, si nu am intrebat ce contine poate-s mai ok decat hipp si nestle...

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauradi spune:

'neata si de la noi,
trimit si eu ce-am crosetat azi noapte,dar n-am apucat sa trimit ca mi-a murit bateria la laptop si cablul nu era la indemana
Andre, eu nu cred ca-i stupida intrebarea;mi-amintesc ca si Ducu prefera o lingurita rosie de la Happy,pe care o primisem in cadoul de la spital,dar am zis ca probabil si din cauza ca era rosie.
Laura am asteptari mari de la Ralu in privinta pampersului si a altor chestii,fiindca il are pe frate-su modelDa,cred ca bag niste aerosoli,ca stiu ca i-am ami facut lui Ducu in trecut doar cu ser.Ce mai crosetezi?
Lyly...hallsurub se cheama alaS-a invatat Alex cu leganusul?
Lumi, vazut poze frumoase cu rochite rosii cu bulinute...ce asortate umblati.Chiar nu stiu ce sfaturi sa-ti adu cu diversificarea,ca eu am avut noroc de copil mancacios...poate sa schimbati peisajul si...rabdare multa!
Monis, ce poze reusite aveti...si ce talie de viespe,uff
Bine ca ai zis tu ,ca mi-am amintit si eu de sarbatoriti...Sarbatoritilor de pe 3si4,cu sczuze pt intarziere sarbatoritilor de pe 5
F tare debutul vostru cu "supa"
Floricik, asa a avut si Ducu freza cd era bebe cateva luni bune pana a crescut si s-a lasat;o sa caut ceva poze sa va arat.
Diana, merci
Alinus, merciCe mandra sunt de atatea felicitari(dar chiar ma stresam pe tema asta,ca era destul de mare si il vedeam ca pricepe,dar nu vrea)Sunt in regula,doar ca asta mica s-a invatat sa apuce si sa traga fel de fel de chestii,iar frate-su n-o lasa si o si cearta: nu pune tu mana aici!Ma gandesc ce va urma cand ii va lua jucariile
Dozz,Coque, merci!
RamoC, ce ma bucur ca vii cu vesti bune
Shtephy, tinem pumnii sa se termine totul bine si sa scapi de chinul asta

O zi faina!
edit:aici Ducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Shtephy, abia astept ziua de duminica sa ne scrii ca ai scapat de ghips si sa esti ok. te pup si pup si strumfii

Lauradi, am vrut sa zic hallsurub, dar parca arata altfel, ori unde era mai mare...nu l-am mai pus in leagan

Coque, o bratara d-aia mai ca mi-as trage si eu, ca totusi parca n-as merge cu balele atrnate de gatul meu

Cristina, nu cred ca-i chiar ok mirosul ala pentru bebei, incearca sa scapi de ei si apoi sa aerisesti camera, cu plasa la geam

Licurici, cate un pt tine si rechinasa-michelin

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

Buna dimineata,

La multe lunite sarbatoritilor de ieri, azi si maine! Sa fie sanatosi, sa creasca mari si frumosi si sa fie mandria parintilor lor! Mamicilor lor multe pupicuri!

Tudor de Flavours

Radu Stefan de Tinonino81

Rares-Mihai de Krelia

Dragos Mihai & Emil Gabriel de Ariadna33

Maria de Lili_a

Tudor Radu de Mitzi2005

Cezar Iustin de Shtephy

Mergi la inceput

Monis, ma poti ajuta cu o informatie, te rog?

Am salvat asta mai demult: pe perioada CIC trebuie suspendate toate activitatile aducatoare de venit - contracte de munca, venituri din drepturi de autor, venituri ca PFA etc, altfel se pierde dreptul la CIC. (este unul din mesajele tale de mai demult).

Stii cumva ce se intampla daca sunt asociat la o firma, pe langa salariat? Bine, e o firma care nu face mai nimic si nu am luat dividende niciodata, dar ma intreb daca tb sa fac ceva formalitati legat de asta. Eu doresc sa depun dosarul pt CIC saptamana viitoare.

Multumesc!

Mergi la inceput

Fetele din sectorul 1, dosarul CIC se depune in acelasi loc unde s-a depus si dosarul pt trusou si alocatie?

Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Fetelor,
bol/ castronel/farfurie BPA free, unde gasim? Si de la ce firma? Eu m-am chiorat pe la farmacie si nu am gasit nimic bun. Primii Pasi spun ca sunt facute din materiale non-toxice. Altii ca sunt din materiale de inlata calitate. Altii ca respecta normele europene de bla bla. Dar nu am gasit una care sa scrie BPA free, cat sa vada tot chiorul. Mi s-a parut interesant sa vad pe niste produse Calpol (parca), pe eticheta scria ca e din PP, dar pe ambalajul original, nu scria in engleza asta. Concluzia! trebuie sa citim si eticheta producatorului si eticheta importatorului.

Poze noi cu Pinky de la 4 luni (nascuta in 09.12.09)

www.youtube.com/watch?v=sBKDbH6wHNM" target="_blank"> Cezara "vorbeste" cu mami

www.youtube.com/watch?v=VqmBCcv5BkU" target="_blank">Cezara se pregateste de botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coquelicot spune:

Am gasit la o tanti in piata Matache. Era una singura in toata piata, zice aca ar mai avea o ladita, doua.

Aaa, mi-am amintit. Voi nu iesiti cu copiii afara in ziua vaccinului?

Citat:

Coque, unde ai gasit perele, in piata? mere ro am gasit si eu in piata, dar pere n-am vazut.
tot in carrefour, pe margine defapt, era un stand cu produse bio, printre care si borcanele pt copiii, dar nu mai avea decat mar si morcov, si nu am intrebat ce contine poate-s mai ok decat hipp si nestle...

mami de MATEI -TUDOR (10.11.2009)

Mergi la inceput