Prietene la bine si la greu - 9
Raspunsuri - Pagina 12
monis5 spune:
multumim fetelor 
Lylyana - are ceva sens ce zici tu... nu stiu ce sa zic, sper sa fie asa 
Ancutza - drum bun si ieseala placuta! sigur reusesti tu sa le scoti pe fete la o plimbareala! si training usor lui tati! 
RamonaC - felicitari pentru soricelul 'bine-crescut! ce bine ca papa si el si nu mai esti asa de stresata 

Alo, Bucurestiul, se baga cineva maine la un Herastrau?
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
strumfy_12 spune:
Pfiuuu!!! am reusit sa va ajung...si bineinteles ca e vraiste in cap si ca sa nu zic aiurea mai bine tac.
Sa va zic de ce am lipsit. Initial trebuia sa plece sotul la Bucuresti, iar eu sa raman la ai mei...dar au venit cei de la Bucuresti la noi..asa ca n-am mai plecat si am ramas cu musafirii. Am iesit la gratar, pe la teresa...si n-am putut sa deschid deloc calculatorul. Ieri am strans prin casa... iar azi am trecut la recuperat.
Am inceput mesajul acu 1 ora... nush de ce dar e tare maraita Andra si nu ma lasa mai mult de 5 min.
Va pupik pe toate 
Mami fericita de strumfita
Lumi_Richard spune:
Am ajuns si noi acasa de la plimbarea de seara, rezolvat copilul,acum am timp si de forumit!
Vazut poze superbe cu Alex de Lylyana si Iuli de Monis!
Monis,ce fain ar fi sa ne intalnim la Aerosmith!!!!
Ancutzica,abia astept sa ne vedem,nu stiu cand stabilim ieseala,ar fi frumos sa fim cat mai multe! Si sa nu ploua....
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi
Ancutza_Bro spune:
monis saru'mana 
ionela joi sigur nu pot...sper sa reusim vineri mai dupa-amiaza, daca si fetele celelalte sunt de acord 
_
ANCA mamica fericita de
SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit
The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!
Lumi_Richard spune:
Lavi,ce se intampla cu tine?
RamonaC,ma bucur foarte mult sa aud vesti atat de bune de la voi!
Ancutzica,de maine imi vine verisoara in vizita,va sta pana sambata sau duminica,dar vreau neaparat sa va vad,asa ca noi venim!
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi
monis5 spune:
da, chiar asa, ce e cu Lavinia? 
si pe unde umbla toata lumea? pregatiti piureul de maine? ![]()
eu fac haz de necaz, sper ca va e clar, ca ieri am facut "supa" adica am fiert niste chestii intr-o mica apa si cand am gustat ce a iesit, am aruncat-o la gunoi, am alaptat copilul si am plecat in parc
..
azi am luat-o de la capat, doar ca n-am mai apucat sa gust nimic (pentru ca s-a evaporat apa si s-au ars legumele, deci am aruncat direct
. Am alaptat copilul si am plecat in parc. I-am facut totusi 3 linguri de supa cand ne-am intors din care a bagat cca 20 ml... sa vedem si maine ce va fi
.
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
DianaR spune:
Salutare. Pic de somn, scuze daca nu sunt coerenta.
Andre, merci fain de telefon si de lamuriri
. Raluci, merci fain si tie, daca intr-adevar scrie PA ar insemna poliamida, cica e f buna fara BPA. Smarandita, 
Stephy, pupici multi sper ca esti bine cu mana! Sa-ti traiasca Iustinutul!
Monis daca face eritem fesier de la ceva in principiu opresti alimentul respectiv. De ex Vlad facea de la portocale (dupa 1 an cand i-am dat prima data). Se inrosea imediat, infiorator, rana era fundul lui. Nu-i trecea pana nu opream portocala. Si n-am mai putut sa-i dau pana n-am scapat de kk in pampers.
Lauradi felicitari ca ati scapat de Pampers! E o mare realizare! Merg si aerosolii cu ser fiziologic la mucuti.
Andre, s-ar putea sa fie de la lingurita. Da-i numai cu cea cu care manaca si gata.
Ramo, felicitari pentru vestile bune!
Ramonika, faini amandoi "copii" tai!
Lylyana,
. Acu sper sa apuc sa vad si pozele. Si pe ale lui Lumi, Floricik si Monis...
Ionela, n-am idee de cadouri...De ce nu-i intrebi ce ar vrea?
Doris, 
Alexa te asteptam cu vesti bune de la eco!
Ancutza drum bun si intalneala placuta la Iasi!
Cristina nu se poate pune bebe cu fata in mei tai.
No gata, Pupci la toate fetele!
Diana cu
Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&
Timeea (18.05.06) &
Teodora (11.11.09)
Filmulete
Andrecluj spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui DianaRAndre, s-ar putea sa fie de la lingurita. Da-i numai cu cea cu care manaca si gata. |
Ramo Bravo! Mamica eroina, ai rezistat la multe. Deci si tu mananci din beikuk de acum? Eu asa mananc de 2 saptamani si am 4 kile in minus.Noapte buna la toata lumea
Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa
smaranditza spune:
4 kile minus? 
Andre, ia baga si aici niste idei de retete, ca eu inca nu l-am pus in functiune. ![]()
Alinus25 spune:
Sunt si eu pe aici...
Am chef sa ma uit la un film bun... ceva recomandari?![]()
Andre esti o lady ![]()
.
Monis esti totala cu piureurile.
Maine incercam si noi morcov, sa vedem ce-o iesi 
RamonaCce fain ca papa Domi! Ce bine a crescut.
Lauradi felicitari pentru no pampers! Cum se mai inteleg fratiorii?
Floricika e trendy fiica-ta de pe-acuma cu freza asta ![]()
No io am disparut sa vad daca gasesc ceva interesting![]()