Prietene la bine si la greu - 9
Raspunsuri - Pagina 10
laurairina13 spune:
Miha multam frumos
Ramonik, m-am topit toata cand am vazut filmuletu, Ruxi a crescut si are o mutrita frumoasa ca de papusica, iar de Vladuuutz mi-a ramas inima la elCum dadea el tacticos din coada sa demonstreze el ca cica nu il intereseaza cine il festeleste la coada
Ionela, la cumatri ia un album de bb de ala cu rubrici :-primul suras, primu cuvant, mie tare rau imi pare ca nu am si nu mi-am notat eu toate detaliile astea, ca deja le-am uitat ... La fini un electrocasnic bun(gen philips/moulinex/braun) zic ca e binevenit( eu mi-as fi dorit sa primesc o microunda/blender/mixer ca uite ca sunt ft utile in casa..)Ideea e ca tre sa stii daca le au sau nu. Stiu ca e cadoul clasic..deh..dar pot fi si utile.
Lauradi ziceai ca ai scapat de pampersi??Doar o tura.. ca mai ai la RaluMa bag si io in seama cu mucii, dac ai aparat de facut aerosoli de ce sa nu ii faci..ca rau stiu ca nu le face..
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
rechinas in pozici
padi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui many_bani Padi albumul tau nou este tot pe fulgusori sau unde ca eu nu am putut sa-l vad. |
Da, tot pe fulgusori, ca nu mi-am facut altul.
Adriana de Laura (08.12.2009)
Lidia74 spune:
IONELA pt fini ar merge si un set de vase, o lenjerie faina. Eu sunt adepta cadourilor practice.
lylyana.ion spune:
Lauradi, leaganul e prins in tavan, s-a dat gaura si s-a infipt un...nu'sh cum ii zice nici alex nu sta singur in funduletz, doar sprijinit
Licurici, arunca o-nghetata si acilea
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
varsta noastra
lylyana.ion spune:
cik am fost aleasa la "ghiceste sunetul"
da' nu'sh ce face asa
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
varsta noastra
Lumi_Richard spune:
Ionela,si eu sunt de parere ca e bine sa le cumperi ceva pt casa la fini.
Lauradi,am achizitionat rochitica frumusica,si inca ceva pe langa,doar ca nu a facut poze inca,chiar daca am imbracat-o sa vad cum ii vin! Dar voi pune curand.
Am mai adaugat si noi cateva pozici noi.
Revin mai tarziu,sunt putin `busy` cu tati!
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi
mami.ilinca spune:
hello,
Nu am disparut de tot...am fost f plimbarete si reuseam sa citesc doar seara tarziu,dar nu eram in stare sa raspund!
Multumesc pt raspunsuri,acum e randul meu,iata "placinta":
Shtephy:sper sa primesti vesti bune de la doctor si sa scapi de durerile de la mana!
Dankutza:imi pare rau pt necazul parintilor tai!Nu cunosc pe nimeni care sa te ajute cu dosarul!Multumesc ca mi-ai raspuns la intrebarea despre serviciu!
Monis:am vazut poze cu baiatul tau cel dintos,e un dulce! Ce frumos ca are strabunica...e tare norocos si voi la fel! Am admirat o poza cu bunica/strabunica si puiul mic cum se uitau fascinati spre ceva,poza era din profil!
Andrecluj:deci drei tale ii place sa ia masa in oras,si mie mi-ar placea!Am verificat si eu abia acum,cand ai zis tu,daca babycook-ul e bpa free,este...multumesc ca ai sunat la beaba si ne-ai zis si noua! Legat de lingurita,Ilinca se intelege f bine cu cele de la Avent,cred ca si Diana a zis despre ele.
Diana:sunteti o familie tare frumoasa!
Cory B:la pranz am inceput sa-i combin cate 2 legume pt ca nu-i mai placea piureul clasic cu toate legumele.Pana acum am incercat dovlecel cu cartof,morcov cu patrunjel,telina cu dovlecel si a fost incantata.Bafta!
floricik:si eu am miopie,merg la optimed la pta unirii,am fost f multumita! Cred ca ar tb sa merg si eu la un control.
Pe la 5 luni Ilinca a dat semne ca vrea sa stea in fundulet si nu prea am lasat-o dar de cateva zile nu ma mai inteleg cu ea,asa ca o las sa stea sprijinita cu manutele in fata.Azi a adormit in carucior stand in fundulet
lylyana.ion:bafta cu supa! Incet incet o va accepta!
ramonika:Am vazut filmuletul...ai o fetita tare frumoasa si cu mult par...nu-i faci codite? Mi-am amintit de pisoiul meu,era exact ca al tau...acum e ingeras!
ionelamaria: bbcook pt nasica lui mihnea(eu sunt de el),mi se pare tare util!Noi le-am luat finilor un robot de bucatarie..am vazut ca si fetele ti-au raspuns cam la fel .
va pe toate
ps:duminica am fost in Gradina Botanica, arata tare neingrijit,dar costa 5 lei sa o vezi!cred ca a mai fost cineva dar nu am retinut cine,sorry
Ilinca ,buburuza noastra 14.11.2009
:)
Lumi_Richard spune:
Am petrecut putin timp cu tati cat pisicutza a dormit,acum ne pregatim sa iesim la plimbare.
Astazi am cumparat bilete la Aerosmith,sunt atat de fericita!!!
Va pup pe toate
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lylyana.ion raluci, daca acum e mai mare? chinul nu-i mai mic? Lili, mami de Alexandru (18.11.2009) pozicile noastre varsta noastra |
asa ar trebui, dar de fapt ce era mai important de zis era ca nici nu se vede asa de bine....dar incercati
Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu