Crestinismul si evolutia spirituala 10
Raspunsuri - Pagina 5
conchita spune:
Macrina, Doamne ajuta, felicitari si bun venit pe lume ingerasului Nectarie Dan, sa fie papacios si tu sa te refaci repede.
Iasmin, foarte frumoasa rugaciunea pentru copii, am printat-o, multumesc.
un brat de flori tuturor.
Iasmin08 spune:
Conchi, ce faci mami? Ce-ti face printesa?
Crinuta, numai maine nu-i poimaine. Zic si eu ca mamabear: "noi nu venim, noi descindem". O sa pomenesti "descalecatul Moldovei".
Acu daca am luat biletele, nu mai ai cum sa te ascunzi.
Iasmin, mama de strengar de 8 anisori
Iasmin08 spune:
Un întelept traia într-un oras în care se aflau multi oameni fara minte.
Într-o zi, el puse deasupra usii casei, o firma, pe care era scris: „ Aici se vinde întelepciune”.
Trecand pe acolo unul care se credea prea întelept si vazand firma, se opri. Surase si, cum era cu servitorul sau, îi dadu cativa gologani si-i zise:
-Du-te si cumpara cu acesti bani întelepciune de la negustorul acela!…
Servitorul merse si ceru.
Înteleptul îi spuse:
-Spune stapananului tau ca în tot ce va face, sa nu piarda din vedere sfarsitul…
Servitorul pleca si-i spuse acestea stapnului sau. Omu cel ce se credea prea întelept, ramase pe ganduri.
Mergand acasa, începu a pune în lucrare vorbele pe care le cumparase, si vazu ca-i aduc mari si bune foloase.
Atunci le scrise cu litere mari, deasupra casei lui, ca sa le fie de folos si altora.
Pretuieste frate timpul, caci în timp te vei mantui! Abia la sfarsit vede omul cum si-a cheltuit viata, ce ar fi putut sa faca si nu a facut, cat de usor ar fi fost si s-a lenevit.
kariguld spune:
hallo dragele mele
mamabear, multumesc, ma simt f tanara!
Iasmin, pleci la capitala?
ma simt cam fara vlaga, poate si vremea asta ca ploua la noi.
am facut rulada cu spanac si branza, a iesit f buna. le-a placut copiilor, asa ca trebuie sa mai caut retete cu legume pe care sa le poata inghiti fiimiu.
Iasmin, multumim de pilde. eu n-am mai pus mana pe o carte cu pilde cam de mult, citesc Biblia zilnic doar. joia viitoare cred ca mergem la parintii mei, ca este inaltarea si e o traditie de multi ani sa fim cu totii. mama a avut ideea asta acum multi ani, si chiar daca suntem imprastiati ne adunam o data pe an. abia astept sa ne vedem, copii mai ales asteapta intalnirea cu bunicul lor. tata strange nepotii langa el seara si le citeste din Biblie, iar ei sunt in stare sa asculte cu orele.
Nikole, creste Luana? Kevin ce mai face? putere si sanatate
Bazar general pe DC
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
M-am nascut pentru succes!
kariguld spune:
Conchita, o mie de ptr tine. cum este Sonia?
Bazar general pe DC
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
M-am nascut pentru succes!
mamabear spune:
Hristos a inviat!
Dragele mele, eu am astazi un sarbatorit :), puiul meu cel mare a implinit 10 ani. Dupa multe negocieri ne-am inteles sa fac un tort pt sambata , cand vin vreo 4 colegi la el si unul luni cand vine tati. Am scapat de facut si tort de post :D, am facut doar o prajitura (pe langa crochete de peste cu piure ). Maine o sa serveasca si colegii cu bomboane, ca azi e zi de post si nu era prea potrivit. Acum incerc sa jonglez cu temele, bebele si curatenia, dar nu imi iese prea bine.
Sotul a ajuns cu bine la Roma, unde e cazat la niste romani care muncesc acolo (ei sunt cei care au platit biletele). Zilele astea viziteaza Roma si era uimit de cat de multe moaste ale sfintilor din primele secole sunt acolo. Numai ieri s-a inchinat la 16. Sambata cred ca vor merge la Bari, la Sfantul Nicolae.
Din pacate pt mine nu pot vorbi prea mult cu el, ca cei la care sta n-au telefon fix (eu aveam 160minute internationale gratuite pe fix ), seara cand ajunge, dupa 10 jumatate ora lor, e prea obosit sa vorbim pe skype si in rooming e cam scump , nu-mi permit sa-l tin mai mult de 10 minute pe zi.
De-abia astept sa fie luni seara , pe la 10, cand cu ajutorul lui Dumnezeu si al Maicii Domnului ar trebui sa fie acasa.
Iasmin, iubita, cum adica descindeti, mama, ca sunteti doar trei, din care mergeti doar doi. Noi descindem, cand mergem toti 6 in vizita.
Va pup ! O zi buna tuturor!
Iasmin08 spune:
Kari, mi-ai incalzit inima cu exemplul tau extraordinar. Cand am citit de bunic (tatal tau) citind nepotilor adunati n jurul sau din Biblie,, nu stiu, mi s-a muiat inima. Apoi nu mai aveti mult ca peste o sapt. e Inaltarea. Da, vineri si sambata o sa fiu si eu capitalista ca bucurestenii astia, ca numai ei sunt capitalisti de capitala.
mamabear, pupici de la noi toti pentru Ioan (a lui e ziua, nu?) si LA MULTI ANI!!!, sa va traiasca si sa se mantuiasca spre fericirea voastra si a lui.
Si de ce nu, felicitari pentru primul dintisor a lui Stefanel, micul mare Pampersman
Of, mamabear, nici n-am ajuns bine la Crinuta, si deja ma gandesc cum sa ajung la tine iar. Ti-aduci aminte cand am venit la tine si m-a sunat Crinuta? Ziceam ca abia astept sa ne vedem cu toate. Cine stie, poate reusim vreodata. Eu sper
nikole spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crinuta Consfintire: Maica Domnului de Duadalupe, Sfanta Fecioara Marie, Tu imi arati si imi oferi iubirea Ta, ajutorul si ocrotirea Ta. Tu esti Mama tuturor celor care Te iubesc, a celor care Te implora, a celor care au incredere in Tine. Tu cunosti durerile mele si auzi plangerile mele. Tu ingrijesti si usurezi suferintele mele, nevoile si nenorocirile mele. Tu imi ceri sa nu ma las tulburat sau strivit de necazuri, sa nu ma tem de boli, de umiliri, de ofense, de dureri, sa nu ma las niciodata descurajat sau deprimat. Tu esti Mama mea si eu sunt sub ocrotirea Ta. Tu esti izvorul meu de viata si eu ma arunc la picioarele Tale. Mama a Indurarii, cu iubire iti consfintesc toata fiinta mea, viata mea, tot ceea ce mi-ai incredintat si tot ceea ce imi apartine. Doresc sa fiu cu totul al Tau si sa merg cu Tine pe drumul sfinteniei. O, Fecioara Neprihanita, asculta rugaciunea pe care ti-o adresez cu incredere filiala si prezint-o Fiului Tau Divin. Maica Domnului de Guadalupe, Patroana copiilor ce urmeaza sa se nasca, da-mi harul sa iubesc, sa dau, sa primesc si sa respect viata cu aceeasi iubire ca aceea pe care Tu o aveai cand Il purtai pe Isus la sanul Tau. Sfanta Mama, Regina Familiei, apara si ajuta familiile noastre pentru ca ele sa fie mereu unite; ajuta-ne in educatia copiilor nostri si binecuvanteaza-i; ia-i sub mantia Ta ocrotitoare. Te rog, Maica Preasfanta, da-mi o mare iubire pentru Euharistie si pentru spovada regulata, gustul rugaciunii, o viata interioara intensa, pentru ca eu sa pot duce bucuria si pacea pretutindeni unde doresti Tu. Amin. Pentru o novena adaugati " Maica Domnului de Guadalupe, da-mi harul.... pe care Te rog sa mi-l acorezi prin Isus Cristos, Domnul Nostru, Fiul Tau Preaiubit. Amin Crinuta si minunea ei Fara Dumnezeu nimic nu e. Cine se increde in sine, cade rau! Second chance www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy www.najumary.or.kr/mary/recent/recent-2010/2010-2-28.htm" target="_blank">Naju |
Superba rugaciune!
Multumim Crinuta
Nu am inteles cum e cu novena,cate zile se face?
dar te pm-uiesc pentru detalii.
Kari, multumesc de intrebare, Luana creste frumos, Slava Domnului, e un bebe linistit, adora titi, papa bine, doarme bine(5-6 ore), cand e agitata stam numai in brate, apoi face nani...si tot asa..
Kevin e mult mai linistit, sotul il ia peste tot cu el, e super fericit ca o tine numai in plimbari...
Edit...am pus cateva pozici noi de-ale Luanei, am fetita mare...
Iasminmultumim pentru urarile de bine
Nikole, mami deAlbastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si Albastrica/Luana Maria(1.04.2010)
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec
crinuta spune:
Nikole, novena se face 9 zile.
Crinuta si minunea ei
Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!
Second chance
www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy
www.najumary.or.kr/mary/recent/recent-2010/2010-2-28.htm" target="_blank">Naju
crinuta spune:
Iasmin, Rayan abia il asteapta pe printul tau.
Crinuta si minunea ei
Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!
Second chance
www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy
www.najumary.or.kr/mary/recent/recent-2010/2010-2-28.htm" target="_blank">Naju