Ce gatim azi (73)
Raspunsuri - Pagina 8
silvi_2005 spune:
Anita eu fac adesea pateuri cu foitej, cred ca aluat frantuzesc ii zice in Ro habar nu am. Tai patrate si umplu cu ce compozitie vreau, apoi le pliez cu grija, le crestez putin si le pensulez cu ou, ies minunate am facut in zeci de combinatii. Poti face si cimple taiat rondele si decorate cu bucati pici de somon sau ciuperci sau legume, cresc ele la copt
Azi supa de curcan cu taietei, Tarte vengoise cu mere si pulpe de pui inabusite cu legume ci orez.
Pt cina : Salata de cartofi cu maioneza
baby-boom spune:
Io am facut supa crema de broccoli, canelloni cu spanac si un chec cu cacao (asta-i in cuptor inca)
Pofta mare si un weekend implinit
Florina si Elise (9 iulie 2004)
anaemi spune:
supa de curcan cu taietei de casa
rulada din piept de curcan umpluta (cu diverse)
carnaciori proaspeti +orez cu legume
rolls cinnabon
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
Doamne fa-i nemuritori pe parintii care mor (14.03.1956-20.03.2010)
mara95 spune:
eu sunt cam antitalent sau mai bine zis, pentru ca am ceva pb cu fierea, evit destule mancaruri de facut.dar asta nu ma impedica sa salivez e aici....
Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)
Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata
monica-elizabet spune:
www.reteteinimagini.ro/Retete/Prajituri/Rolls-Cinnamon-rulouri-cu-scortisoara.html" target="_blank">Rolls Cinnabon sunt dementiale, de cand am facut aluatul asta il tot repet sub forma de rulade, cozonac, etc...
atata pufosenie...n-am mai vazut de mult...si atat de simplu de facut..merge pus in masina de paine fara probleme
mina spune:
Mancari mai am de zilele trecute:
- ardei umpluti
- mancare de conopida cu pui
- ciorba de fasole pastai
... asa ca azi fac doar o placinta cu branza dulce si stafide
We frumos !
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
baby-boom spune:
monica-elizabet am dat un ochi la linkul catre rolls cinnabon........asta-i rolls royce aluaturilor, pare-se. Io n-am mai facut aluat decat simplu, de chec, de muffin, adicalea care nu trebuie sa dospeasca. Sper ca n-a fi greu, ca am o pofta de innebunesc. Banuiesc ca pot repeta procedura si pe masa de lucru, nu numai in masina d efacut paine, dupa aceleasi variabile, nu? Adica rezultatul sa fie un aluat care sa nu se lipeasca inainte sa fie pus la dospit. tineti pumnii ca zilele astea ma incumet.
Florina si Elise (9 iulie 2004)
diuna spune:
Tot bors de pui cu taietei de casa, snitel piept de pui cu piure de cartofi si salata de rosii cu ceapa verde. Si iar inghetataaaaa....mmm...
Daca iubesti viata, si viata te va iubi pe tine. – Arthur Rubinstein
Nicoleta spune:
Ciorba de perisoare si pastrav somonat pe gratar, cu mujdei de usturoi.
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!
monica-elizabet spune:
sigur ca merge...eu de "lene" l=am pus in masina...si e mai bine framantat la mana ca-l simti panaa cand tot adaugi faina...uneori intra un pic mai mult, alteori la fix...dar repet am facut niste cozonaci acum de Inaltare din aluatul asta...si sunt asa pufosi, am facut rulade...alta data am colorat o parte din aluat cu cacao si alta am lasat-o alba am facut rulouri bicolore si in loc de crema de deasupra de la rolls am pus glazura de ciocolata...deci merge aluatul asta combinat in fel si chip...