Ce gatim azi (73)
Raspunsuri - Pagina 19
nikole spune:
Monica, da un edit ca s-a cracanat linkul, eu nu vad nici un patee.
Nu am gasit loboda...nici marar nu este pe aici...cred ca imi plantez pana la urma, eu sunt terminata dupa marar, l-as manca cu lingura.
azi am facut salata de vinete cu ardei a Monicai
pulpe pui la cuptor
orez integral
piure de cartofi dulci
pe maine am in plan un gratar de vita alaturi de salata de rucula
orezul integral, asta-i la ordinea zilei.
supa de bostan
Nikole, mami deAlbastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si Albastrica/Luana Maria(1.04.2010)
SA-L AJUTAM PE ANGELO
www.tlig.org/ro/ro3pryrs.html" target="_blank">CELE TREI RUGACIUNI
silvi_2005 spune:
Nikole si eu mi-am adus marar cu sare facut din Romania si sincer ca e mai bun ca cel pe care il gasesc aici. Daca ai de unde sa iti cumper seminte planteaza in ghivece mici eu am toata vaa toate plantele aromate in ghiveci si sunt f incantata ca sunt proaspete.
In meniu : Mancare de dovlecel cu orez pentru mine si pentru baieti Ficatei de pui in vin cu legume cu piure de cartofi. Deseara cred ca fac o tarta cu fructe.
nikole spune:
Silvi, asa am in plan sa fac, luna asta probabil ne mutam de aici intr-un apartament mai mare, cu balcon, si atunci sa vezi plantatie...
am doar rozmarin si busuioc plantat, dar nu ma indur sa le sacrific:(
insa mararului , i-am pus gand rau, sper numai sa gasesc seminte netratate.
Nikole, mami deAlbastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si Albastrica/Luana Maria(1.04.2010)
SA-L AJUTAM PE ANGELO
Macrina spune:
Nikole, mancarea care o facea mama ta (aia de care intrebai pe pagina cealalta) nu e imambaialdi?
nikole spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Macrina Nikole, mancarea care o facea mama ta (aia de care intrebai pe pagina cealalta) nu e imambaialdi? |
Macrina, nu stiu...nici nu auzisem de mancarea asta pana acum
Mancarica era o combinatie de ardei si vinete, o mancarica scazuta, fff buna.Acum nu stiu daca ardeii erau copti sau folositi asa cruzi.
SA-L AJUTAM PE ANGELO
monica-elizabet spune:
azi
salata orientala
salata de vinete cu ardei copti
friptura de vita pe gratar
ciorba de salata verde cu kaiser si omleta
prajitura cu capsuni...delicioasa maine fac din nou ca asta a disparut deja
nikole intereseaza-te daca-ti pot trimite marar prin posta si sambata daca gasesc la piata iti fac pachet vb serios
Macrina spune:
Cauta dupa nume pe gugal si vezi imagini si ingrediente. Eu cred ca asta e, si mie imi place
Citat: | ||
citat din mesajul lui nikole
Macrina, nu stiu...nici nu auzisem de mancarea asta pana acum Mancarica era o combinatie de ardei si vinete, o mancarica scazuta, fff buna.Acum nu stiu daca ardeii erau copti sau folositi asa cruzi. Nikole, mami deAlbastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si Albastrica/Luana Maria(1.04.2010) SA-L AJUTAM PE ANGELO www.tlig.org/ro/ro3pryrs.html" target="_blank">CELE TREI RUGACIUNI |
Iasmin08 spune:
Ardei umpluti, iahnie de fasole, salata de vinete (cu rosiile aferente). Desert? Pepene rosu (aka harbuz pentru cei din moldova).
Ar mai fi ceva fructe: caise, capsuni, cirese, banane... chiar nu stiu ce voi face cu atatea fructe. Si merele prevad (ca Mafalda) ca iar o sa se strice...cin' sa se uite la ele?
Iasmin, mama de strengar de 8 anisori