Ce gatim azi (73)
Raspunsuri - Pagina 17
nikole spune:
Monica...merg sa cumpar lipii:) sa fie , si ma apuc sa fac esfihele, fac cateva sa vad cum si daca imi ies azi, si daca-s ok, restul le fac maine.
Am gasit o reteta, ma risc...
stii cumva daca este loboda pe aici??
mi-a facut flo1980 o pofta de ciorba de loboda...
Nikole, mami deAlbastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si Albastrica/Luana Maria(1.04.2010)
SA-L AJUTAM PE ANGELO
www.tlig.org/ro/ro3pryrs.html" target="_blank">CELE TREI RUGACIUNI
flo1980 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nikole stii cumva daca este loboda pe aici?? mi-a facut flo1980 o pofta de ciorba de loboda... Nikole, mami deAlbastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si Albastrica/Luana Maria(1.04.2010) SA-L AJUTAM PE ANGELO www.tlig.org/ro/ro3pryrs.html" target="_blank">CELE TREI RUGACIUNI |
sper sa gasesti, la noi e pe toate drumurile. Asa am poftit si eu, mai ales ca nu am mai mancat de ani buni...
O parte din ea am depozitat-o la congelator.
_
Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!
ali762000 spune:
Azi: cotlet de porc cu cartofi la cuptor si salata de varza
Desert: clatite cu urda si dulceata
monica-elizabet spune:
eu nu am vazut niciodata nikole, dar poate unde esti tu o fi...ca pe-aici nici marar nu este, decat fff rar vine cineva in piata(mai din Sud) si in 5 min ramane fara toata taraba
nushulica spune:
va rog din suflet vreau si eu o reteta de varza a la cluj testata sa iasa buna buna si mi-e lene sa caut plus ca nu stiu cum iese...deci vreau una pe incercatemultumesc
de David si 21+
ingridnen spune:
Ieri am fost tare harnica in bucatarie:
Ciorbitza de pui
Mancare de mazare noua
Fasole verde cu pui
Spaghete milaneze
Ingrid si Cristi 7 ani
monica-elizabet spune:
nushulica uite www.reteteinimagini.ro/Retete/Mancaruri/Varza-a-la-Cluj.html" target="_blank">asa am facut eu varza a la Cluj, o bunatate
monica-elizabet spune:
Azi snitele din piept de pui, piure de cartofi, paine-chifle mixte si o salata verde cu sos de iaurt si parmezan(cum am mancat ieri la restaurant si bineinteles ca am vrut sa o fac si acasa)