Avocat divort

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luisa1983 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Una din colegele mele divorteaza. Mi se rupe sufletul de ea, dar o inteleg. Desi are copil (o fata de 10 ani), viata in aceasta casnicie nu mai poate continua.

Va rog sa ii recomandati un avocat (avocata) care are experienta in divorturi, sa ia problema in mana si sa o scape de stres, colega mea fiind destul de nestiutoare. Are nevoie de sfaturi urgente, pana cand se pronunta divortul (sta, cu sotul ei, in casa socrilor).

Multumesc!

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Imi pare rau de colega ta! Sper ca si-a gasit totusi un avocat bun! Dupa parerea mea toti avocatii sunt la fel, numai ca unii sunt ceva mai ,,scumpi" insa rezultatul este acelasi, in acest caz de divort!O spun pentru ca am trecut prin asa ceva! Desfacerea casatoriei din vina sotului parat!Si?! Este destul de dificil ca locuieste la socri , sper ca va avea unde sa locuiasca dupa !Cu copilul nu este o problema , are deja 10 ani, si poate sa aleaga(la 9 ani) singura cu cine va ramane! Mai greu va fi cu partajul, aici intervine executorul care, daca nu esti atent va ,,gresi" cu socotelile! Din toata aceasta situatie va suferi copilul si se vor vedea consecintele mai tarziu.Pacat ca s-a ajuns la asa ceva! Banuiesc ca are motive destul de intemeiate sa renunte la o casnicie. Sincer, din experienta, mai bine singura intr-unul decat singura in doi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

Rufus, poate evita instantele de judecata...sa caute un cabinet de mediator, daca sotul e si el de acord poate efectua cele 3 actiuni: divort, partajare bunuri si custodie copil prin procedura medierii.

de la 1 martie 2010 judecatorii prezinta ca optiune a partilor la primul termen de judecata si procedura medierii, aceasta fiind o procedura alternativa instantelor de judecata, mai ieftina, mai rapida, fara termene lungi...dar cu aceiasi finalitate!!!

succes!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

cu placere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Recomandarea mea e Av Gina Silvia Moise - Bucuresti, Strada Traian nr 98, Bl L112B, sc 1, Et 3, Ap 10, Sector 3.

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

Mergi la inceput