Cu dragoste din Iasi (95)
Raspunsuri - Pagina 8
GabrielaG spune:
Adi, felicitari Catalinei si succes in continuare.
Pai eu aici v-am informat de targ, n-am s[pus ca va astept pentru ca voi fi acolo. Ieri chiar n-am fost...
Pupici si o saptamana grozava pentru toata lumea,
Gabriela si baietii
Danna_36 spune:
Darria, Adi, GAbi, multumim de urari.
Felicitari lui Matei si Catalinei, precum si parintilor aferenti!
Adi, va mai fi un targ in parcul Copou, intre 30 mai si 1 iunie.
GabrielaG spune:
Buna dimineata si o cafelutza aburinda, aromata si cu putina coffeta va ofer...
Azi va fi o zi superba, asa ca va doresc s-o savurati din plin!
Rectificare: vor fi 2 targuri in cele 2 parcuri din Copou: primul va fi in parcul expozitiei si e acela din fiecare an cu specific pentru copii , cu spectacole, etc si tine vreo 5 zile, iar celalalt din Parcul Copou (vizavi de supercopou) va fi de hand made, dar se pare ca doar pe 29 si 30 mai.
Pupici,
Gabriela si baietii
iulia-stefy spune:
Vin si eu la o ....
Asteptam sa fie frumos .....
Felicitari Catalinei si lui Matei....
ary_v spune:
Adi, felicitari Catalinei si succes la urmatoarele concursuri!Cum e clasa 1? Noi nu ne-am decis inca incotro mergem la clasa 1. Stii ceva de invatatoarea care are clasa a III-a acum?
Lacramioara ce mai face bebelusul care trebuia operat? E bine?
iulia-stefy spune:
Va ofer o fierbinte...
ary, a scapat de operatie, dar nu raspunde in nici un fel la stimuli.... Dpdv ORL e ok, dar nu se joaca, nu zambeste... si nu era asa... deja se gandesc la autism.... iar mamica e disperata....
herra spune:
buna dimineata!
of, pentru serbare V va fi ... fluturas! nu prea imi convine acest rol usor efeminat, dar n-am ce face...in concluzie
vom avea nevoie de niste aripi de fluture! cine ma poate ajuta cu sugestii?
o zi frumoasa!
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
buli spune:
Cristina,
s-ar putea sa fi vazut la mine in cartier la un magazin. investighez azi sau miine (mai sigur miine) si iti spun.
ps - am fost la tenis - e misto!
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
GabrielaG spune:
Herra, eu te pot ajuta cu aripi de fluture: am aripi simple mai mari, pe mov lila, sau set , mai mici si cu diadema cu fluturari.
Spune-mi cand ai nevoie si cu cea mai mare placere.
Gabriela si baietii
alipiticot spune:
Buna ziua,
Revin si eu cu o probelma...
La anul in toamna voi avea scolarita si din capat cug nu stiu unde sa ne indreptam....Stie cineva ceva de scoala 42 din CUG.O fi buna?Sau macar un invatator bun.La scolile din Podu Ros nu cunosc pe nimeni...sunt in impas si se pare ca de anul acesta se fac inscrieri pt la anul....