bicicleta cadou

bicicleta cadou | Autor: cllaudia

Link direct la acest mesaj

Urmeaza sa fie ziua nepotelei mele de 3 ani. Astazi am cumparat o bicicleta pt a i-o oferi cadou. Parintii ei ii serbeaza ziua, acasa. Bicicleta am cumparat-o asamblata, gata de folosire, acoperita cu cateva folii de protectie... Acum nu stiu insa cum sa o ofer, sa i-o pun asa , direct in brate parca nu cade bine, sa o impachetez in hartie pt cadou nu merge, cutie de carton in care sa o bag nu am. Sotul imi spune sa agat cateva fundite pe ea si gata. Insa unde mai este atunci emotia despachetarii cadoului si bucuria descoperirii.?

Ma gandesc ca ideal ar fi o cutie de carton,mare, pe care as acoperi-o cu hartie de cadouri si ar rezulta astfel un cadou frumos ambalat. Dar cum am spus, nu am asa ceva la indemana, plus ca imi trebuie o cutie simpla, fara inscriptii. Ar fi penibil sa folosesc o cutie de televizor, de exemplu, iar inauntru sa fie o bicicleta... Aveti idee unde pot gasi o astfel de cutie?

P.S Am cumparat saptamana asta o bicicleta de aceasi dimesiune, pt baiatul meu. Pe asta am cumparat-o dezasamblata pana la ultima piesa, drept pt care cutia in care a fost bagata a fost ff mica. Sotului, priceput in astfel de lucruri, i-a luat mai bine de 3 ore sa o asambleze. Cutia am aruncat-o insa.Credeti ca ar fi mai bine sa dezasamblez si bicicleta asta cadou? Pot face rost de o astfel de cutie de la cei de unde am cumparat-o pe cea a baiatului meu. Dar nu stiu daca tatal fetitei va avea timpul si priceperea pt a o asambla.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Nu cred ca este cazul sa dezasamblezi bicicleta. Prea multa munca pentru ce? Pana la urma e un copilas de 3 anisori, cat stie ea sa se profite de bucuria despachetarii unui cadou? Tu o cunosti mai bine, insa cred ca ceva fundite sunt ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Eu nu as desface bicicleta asamblata pt nimic in lume !
Mai degraba as cauta o fundita enorma !

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystall spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

Eu nu as desface bicicleta asamblata pt nimic in lume !
Mai degraba as cauta o fundita enorma !

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Exact, cel mai potrivit ar fi sa ii confectionezi o funda MARE - i-o pui pe ghidon undeva, poate si o felicitare mica atasata

VERZELE - simtul umorului nu a murit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Cred ca bucuria mai mare o sa fie cand o vede gata asamblata.Ma gandesc ca daca mai e si petrecere si o duci bucati va mai face o surpriza si va pune sa o asamblati acolo
Votez si eu pentru o funda mare mare de genul celor de la nunti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Tu vorbesti serios ca ti-a trecu tprin cap sa desfaci bicicleta??? Pune-i o funda si daca vrei s-o emotionezi suna la usa si lasa cadoul dupa colt

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cllaudia spune:

Multumesc pt sugestii! Nu, nu voi dezasambla bicicleta, ar fi chinuiala mare si pt sot la dezmembrare, si pt tatal fetitei la montarea la loc... Voi cauta o funda maare, in ton cu culoarea bicicletei si cam atat. In fond e doar o bicicleta, nu o opera de arta

Mergi la inceput