Sezatoarea canadiana (180)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zavalita spune:

la multi ani Antonia!

si mie imi pare rau ca nu pot veni acum, dar sigur vor fi alte ocazii. petrecere frumoasa maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

La Multi Ani Antonia, fata frumoasa

eu nu cred ca ajung miine, imi pare rau ca promisesem Ionelei c-o iau si pe ea de la metrou; nu sunt in forma din pacate in perioada asta

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ana Stroe
eu nu cred ca ajung miine, imi pare rau ca promisesem Ionelei c-o iau si pe ea de la metrou; nu sunt in forma din pacate in perioada asta
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

si eu care pregatisem leusteanul... unul in ghiveci si doua pungute proaspat culese azi... hai poate te razgandesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ione81 spune:

salutare!

nu am apucat sa citesc din urma, sper ca sunteti toate bine!

am intrat sa va spun ca nu ajung maine, have fun si ne vedem data viitoare!

Ana, numai bine, am vazut ca nici tu nu vii!

un weekend frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

ZAVALITA - noi am facut asigurare la DesJardins; pana sa o facem, am tot scormonit netul si am tot simulat la diverse societati. La ei ne-a rezultat cel mai convenabil, dar trebuie vazut precis in functie de masina, de sistemele antifurt pe care le are in dotare, vechimea carnetelor voastre... Atentie, nu face asigurarea online, ci suna neaparat sa vorbesti cu ei. Ca vechimea carnetului nu e valabila, acolo e vorba de carnet de Qc, si cum nu iti poate spune nimeni cu cat timp ti-ar echivala carnetul romanesc, si cum o sa ai oricum carnet quebecos, ii spun agentului si iti face el calculatie. Si dupa ce luati permisul quebecos, se poate modifica suma. Totodata, daca nu ai job, suma de plata creste, ca nu ai optiuni sa pui decat ca esti sans emploi sau somaj sau student, asa ca dupa ce o sa aveti job, iar suni la ei si spui, si modifica suma.

DELPHIN - poate intreb o tampenie, dar zi-mi pls la ce e buna cetatenia RO, mai ales daca o aveti si pe FR, care oricum deschide usa in toata UE?

MARU - e foarte adevarat ce spui, orice experienta e unica. Dar daca e mai bine ca de la distanta sa nu auzi lucruri, atunci de ce s-a considerat ca nu aveati nici o scuza?

Cum o fi vremea maine? Unii spun ca o sa mai ploua, altii ca va fi insorit...
Maine e zi de usi deschise la muzee, de la 9 la 18 parca... Ce muzeu ati pune ca NR UNU?
Sper ca vom ajunge la intalnire (am niste indoieli cu privire la incadrarea in ora 11...), numai sa nu fie urat dimineata si sa nu ne ratacim, ca e cam departisor si nu ne descurcam prea bine inca cu autostrazile astea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zavalita spune:

merci anka pt informatii.

stiti cumva o firma pt asigurare de bunuri mai ok? dupa ce a patit ione ce-a patit parca as vrea sa fiu acoperita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Din cate am vazut la reclame, daca iti asiguri si masina si bunurile, capeti reducere. Deci mergi pe acelasi asigurator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

anka, e pe 30 mai, nu maine:
http://www.museesmontreal.org/fr/24e_Journee_des_musees_montrealais

Petrecere frumoasa!!! Promit ca e ultima intalnire Dc pe care o pierd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Delphin, da, puteti tine toate cetateniile dpdv al Canadei.
30?

pepit
Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Va doresc zi frumoasa miine, din pacate, noi nu putem ajunge la ora respectiva pentru ca au copiii inot, abia la 3 terminam, cred ca vreo doua sedinte si gata pina la toamna. Miine e si zi de fotografiat in costumele de spectacol la scoala de dans... zi plina.

Dar va doresc sa nu ploua si sa ajungeti cit mai multe fete, poate faceti si poze.

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput