MONTIGNAC (138) ... STIL DE VIATA, NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 20

alinam spune:
salutare! nu am mai scris de muuuuuuuuuult, da v-am urmarit ! daca se raporteaza sa va zic si eu ca am ajuns la 64kg! mai o zi Monti, mai stres, se aduna, sau mai bine zis se imputineaza kilogramele!

andanii spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinam![]() salutare! nu am mai scris de muuuuuuuuuult, da v-am urmarit ! daca se raporteaza sa va zic si eu ca am ajuns la 64kg! mai o zi Monti, mai stres, se aduna, sau mai bine zis se imputineaza kilogramele! Alina, mama de Vlad |
alinam bravooooo ca ai intrat , te modifichez si pe tine
ce data iti pun ?????
andanii

puisorul spune:
Hai ca vin si eu cu datele: am inceput pe 18.10.2008(parca,nu sunt chiar sigura), am plecat de la 62 si am ajuns la 52 anul trecut in iarna. Am trecut greutatea tinta 50 doar ca sa mai stau pe langa voi, dar vad ca mai mult de 52 nu coboara cantarul. Si nici nu prea mai vreau ca o sa arat ca o scandura. De acum incolo sport e numele meu
YMCA, miss you Ani de
Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Monnvas spune:
Io nush cand am inceput si cu ce greutate... Prin oct aveam 61 si aveam target 54, am tinut mai intai disociat, apoi Monti, da' nush exact cat aveam la Monti. Sa zicem 1 dec 2009 56 kg, acum nu m-am mai cantarit, am in jur de 50, target 49, vorba Puisorului, ca sa mai stau si eu p-aici cu voi
Gata, am raportat, ca scoate Bridusik
Si propun categoria Montignace finaliste, deocamdata o punem doar pe Puisorul acolo si sper cat de curand sa ajung si eu.
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)

Monnvas spune:
Somleac, daca vrei salata de/aia fa dressingul cu smantana.
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)

puisorul spune:
Revin sa spun ca m-am uitat in capitolele vechi si prima mea postare alaturi de minunatul grup de montigirls a fost in 23.10.2008.
Meniu azi:
MD: sunca, branza, rosii
P: mancare chinezeasca
C: o salata cred
Despre lactatele degresate cred ca facem o confuzie: cele degresate se pot folosi doar la o masa glucidica, dar la mese lipidice( adica cu carne) nu mai conteaza grasimea lactatelor. Eu asa am inteles Ani de
Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

brindusik spune:
cam am bagat frica in voi cu bag eu de seama
andanii io spun sa nu schimbam capitol pana duminica...ca pana atunci sa aiba si fetele timp sa raporteze mai toate.....desi acum e mijlocul sapt..zilele astea am vb mult..daca o tinem tot ashea, ajungem la 50pag pe capitolul asta
puisor io stiam ca la alea lipidice e indicat sa mananci lactate cu grasime cat mai multa ca ashea lactoza din lapte sa nu dea probleme pe parte glucidica
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

cge spune:
'neata,
Aici e dimineata, incep serviciul.
M-am vazut in tabel, multumesc.
Numai ca am inceput in ianuarie, adica puteti trece 03.01.2010 in loc de 01.03.2010
Daca as fi slabit 8kg in 2 luni, ar fi fost ca in reclame.
Aseara n-am mai facut paste, am mancat omleta cu rosii.
Si 1 patratel de cioco neagra.
Azi am acelasi meniu ca ieri, mai putin iaurtul respectiv.
Dar pot sa il mananc ca gustare.
Si diseara, o sa mancam paste, ca le-am fiert de dimineata.
A, si mi-a venit aseara o tava de gogosi comandata pe internet, si am prestat aseara, dar n-am mancat.
Pe curand,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

montignace spune:
citat din mesajul lui puisorul Revin sa spun ca m-am uitat in capitolele vechi si prima mea postare alaturi de minunatul grup de montigirls a fost in 23.10.2008. Meniu azi: MD: sunca, branza, rosii P: mancare chinezeasca ![]() C: o salata cred Despre lactatele degresate cred ca facem o confuzie: cele degresate se pot folosi doar la o masa glucidica, dar la mese lipidice( adica cu carne) nu mai conteaza grasimea lactatelor. Eu asa am inteles ![]() ![]() ![]() ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii |
puisorule corect se face o confuzie ... lactatele degresate se folosesc la mese glucidice iar la mesele cu carne se folosesc lactate grase nu degresate .... lapre degresat este glucida considerat drept urmare e ca si painea cum zicea cineva pe aici , nu mai stiu cine si e corect

de ex: se pune lapte degresat sau iaurt degresat la paine, orez, macaroane , io stiu mazare .... pe aici dar cand mananci carne pui iaurt cu grasime sau smantana chiar

montignace spune:
citat din mesajul lui brindusik cam am bagat frica in voi cu ![]() ![]() ![]() andanii io spun sa nu schimbam capitol pana duminica...ca pana atunci sa aiba si fetele timp sa raporteze mai toate.....desi acum e mijlocul sapt..zilele astea am vb mult..daca o tinem tot ashea, ajungem la 50pag pe capitolul asta ![]() ![]() puisor io stiam ca la alea lipidice e indicat sa mananci lactate cu grasime cat mai multa ca ashea lactoza din lapte sa nu dea probleme pe parte glucidica Successes only last until someone screws them up. Failures are forever. |
pana dum deschidem altul in ritmul asta