MONTIGNAC (138) ... STIL DE VIATA, NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 13

brindusik spune:
somleac eu cred ca e stricat cantarul
..eu am pus back 4 din 9 kg date jos cu monti..cam in...2 ani de mancat normal...imposibil sa fi pus ashea cu una cu doua
meniu azi:
MD: lapte cu fulgi de secara si ovaz
G:para verde si cioco neagra
P:fasole verde cu carne de si conopida murata
C:crema supa de legume cu afumatura si ceva crutoane dintr-o felie de paine de tarate
G:capsuni si cioco neagra
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Somleac spune:
Multumesc de incurajare, dar adevarul asta e. Din sfarsit de noiembrie, inceput de decembie m-am lasat de monti. Bine in mare am respectat, problema majora sunt dulciurile. De fat de ingrasat m-am ingrasat din martie de cand mi-am schimbat salteaua la pat si am inceut sa dorm si eu noptile. Pur si simplu simteam cum ma ingrasa somnul.
Na, atata bai sa fie, las ca le dau eu jos. Sper
Am si eu o nedumerire mare. Voi ce fel de faina integrala folositi? Eu am din aia luata de la moara, dar e groaznica. Nu pot sa fac nimic numai din faina integrala ca are un gust oribil si iese tare ca piatra, dar sa mai pun si tarate. Cu un sfarmur de paine din faina din asta poti linistit sa omori un om.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Monnvas spune:
Somleac, vezi, asa patesc femeile care insala [joke]
Daca le-ai pus repede, n-au apucat sa se sedimenteze si o sa le dai jos mintenash.
Eu de nervi ca dupa o saptamana conforma arata cantarul asa mult am halit o inghetata. Macar sa stiu de ce Am impartit cu piticul: eu inghetata, el firmituri de cornet
Cine ma vedea prin parc suna la protectia copilului, fiu-meu cu cornetul in mana rozand de zor la el
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)

brindusik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas Eu de nervi ca dupa o saptamana conforma arata cantarul asa mult am halit o inghetata. Macar sa stiu de ce ![]() ![]() ![]() |
de ce sa sune mey? ca doar nu ii dadeai droguri?cred ca si daca faceai asta..lumea e asa indiferenta incat...in fine... eu cred ca e bine sa-l calesti de mic..si sa-l educi cu inghetata

brindusik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui montignace Somleac, se poate sa te ingrase somnul??? |
yupiiiii

pe cine aveam noi aici...NOUL CONT AL FORUMULUI

montignace spune:
He he he... mai avem de postat un pic pana sa devenim nemoderate. De fapt, am mai trimis un msg, dar vaz ca nu apare. Si era un msg cu multe

montignace spune:
Ma mai gandeam... pt prima pagina... sa dam trimitere si la topicul de pe culinar cu Diete, ca practic noi de-acolo ne hranim

montignace spune:
Si in legatura cu fetele inactive... Eu zic sa le dam mai mult de 2 saptamani, ma gandeam la 2-3 luni pana le trecem la sau

montignace spune:
Maya, te rog sa mai povestesti o data despre pastele tale, as vrea sa fac niste paste cu branza. Chiar, s-ar putea sa ma fi porcit in ultima saptamana si de la branza, stiu ca Monti ne zice sa pay attention ca ingrasa. Dar io mor dupa branza!