pata canapea

pata canapea | Autor: tumpi

Link direct la acest mesaj

Am o mareeee pb, nu-s ce naiba mi-a curs pe canapea si nu mai pot curata.
Aveam o patura pusa si nu am observat imediat.Pb este ca canapeaua e din piele si e crem si pata ceva portocaliu, am frecat cu solutie de piele, cu ciff, acum am lasat niste bicarbonat pe pata, nu stiu cu ce as mai putea freca.Hai iarna tin paturici pe ele, dar vara le las libere si se vede naspa.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Incearca si cu solutie de spalat vasele, diluata cu apa. Mie asa mi-au zsi de la Segmüler sa curat canapaeau de piele (e bej)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

incearca cu putina apa oxigenata, eventual pui pe un betisor de urechi si cureti doar o mica portiune si vezi ce se intampla
sau, mai poti incerca, dar tot asa cu mare grija, cu putin clor pus pe un betisor de urechi
incearca si cu zeama de lamaie
problema mare e ca nu stii de la ce este pata, poate fi sange, sos de rosii, carioca, suc de morcovi...

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystall spune:

Incearca si cu sare de lamaie poate-poate...

VERZELE - simtul umorului nu a murit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Multumesc de raspunsuri fetele.

Corina sa sti ca printre altele am incercat si cu clor.Noroc ca aveam in casa un dezifectant cu clor pt ladita pisicii si m-am riscat sa pun(noroc cu al meu ca la clor pt piele nu ma gandisem) si sper fericirea nostra a iesit pata.Mi-ar fi parut tare rau sa ramana patata, mai ales ca vara le las descoperite si nici sa o schimb nu aveam chef ca n-are nici 2 ani.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput